S katerimi lastnostmi boste v naslednjih dneh najlažje dosegli želeno?

Preberite si, s katerimi lastnostmi boste v naslednjih dneh najlažje dosegli želeno. Prepoznajte notranjo moč, nato pa stopite na pot doseganja ciljev. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v spomladanskem obdobju, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Ste praktična in prizemljena oseba, zato ostanite na trdnih tleh in se zazrite okrog sebe. Na voljo so vam številne priložnosti za uspeh, le sanjati nehajte. Sanje so uresničljive, a s praktičnim pristopom in mirnostjo. Četudi se bodo kdaj pojavile ovire, zaupajte vase, da jih boste s svojo razumskostjo premagali. S svojo čudovito naravo in energijo boste k sebi pritegnili ljudi, ki vam bodo pomagali doseči želeno. Na svoji poti stremite k ravnovesju, saj bodo na ta način rezultati dolgoročni, vseskozi pa boste imeli jasen pregled nad dogajanjem.

Sporočilo pod številko 2

Domišljija in spiritualnost vam bosta odprli vrata k novim uspehom. Na svoji poti bodite sočutni, vodi naj vas svobodni duh. Ne postavljajte se v okvire, ki jih postavlja družba. Bodite samosvoji, pustite, da kreativnost teče skozi vas. Z mirnim pristopom boste pri drugih najlažje dobili želeno, zavedajte pa se le, da bo večino dela na vas. Bodite samostojni, upajte si premikati meje in stopati v neznano. Vaša energija bo naredila pozitiven vtis na okolico, sami pa boste pri tem občutili tudi zadovoljstvo in izpolnitev. Ciljajte visoko, verjemite vase in prisluhnite svoji intuiciji.

Sporočilo pod številko 3

Zazrite se vase in odkrijte, kakšne ideje in moč se skrivajo v vas. S prijaznostjo in sladkobo boste daleč prišli, pazite se le naivnosti. Poskrbite, da bodo drugi v vas videli močno osebo, ki se zna postaviti zase, pri tem pa si ne umaže rok. Slednje je lastnost, ki je hvalevredna, zato je ne izgubite. Na svoji poti se oprite tudi na stare izkušnje, saj vam bodo te nudile dodatne informacije, s katerimi se boste izognili marsikateri napaki ali slabi odločitvi. Ne skrivajte pa tudi svoje ženstvenosti: romantičnost in nežnost bosta pri doseganju želenega poskrbeli za dodatno vrednost.

Sporočilo pod številko 4

Četudi vedno ne pokažete svojih sposobnosti in čarov, bo tokrat to zaželeno. V vas se skriva zakladnica znanja, ki se ga ne zavedate. Vzemite si čas in premislite, kaj si želite doseči in kdaj. S komunikacijo, kreativnostjo in zavedanjem, da je kdaj čustva treba pustiti tudi ob strani, se vam bodo odprla vrata k uspehu. Drugače boste pogledali na dogajanje okrog sebe. Dobri ste pri povezovanju ljudi, veste, kako dobiti določene informacije. V naslednjih dneh izkoristite to, izogibajte pa se le trmastemu vztrajanju pri nečem, kar tudi sami veste, da ne prinaša želenega.

Sporočilo pod številko 5

Z ohranjanjem ravnovesja in harmonije v svojem življenju boste dosegli želene rezultate na vseh področjih udejstvovanja. Optimističen in veder pogled na življenje vam bo pomagal ne le motivirati sebe na vsakem koraku, ampak tudi druge. Obkrožite se z lepoto, bodite pripravljeni sodelovati in širiti svoje znanje. Pri uresničevanju ciljev pa prisluhnite tudi intuiciji: bodite pozorni, kaj vam bo govorila. Če boste začutili, da je potreben drugačen pristop, ne oklevajte. Upajte si spremeniti smer.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za osebno Tarot napoved,  personaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja. Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram