Kaj bo za vas naslednjih dneh vas pomembno?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod karto, ki vas je prva pritegnila. Vzemite si čas zase, nato pa k svojim idejam pristopite polni nove energije in motivacije. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako najti moč v sebi in uspeti, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo karte pod številko 1 – Vera

Zaupajte vase. V sebi skrivate neverjetno moč, s katero boste lahko uresničili svoje ideje, pri tem pa tudi druge spodbudili, da bodo začeli delati na sebi in začeli širiti pozitivnost. Vztrajajte pri svojih načelih in vrednotah, ne pustite, da bi drugi zatemnili vašo luč. Močnejši ste, kot si mislite. Ne primerjajte se z drugimi, ampak zaupajte v lastne darove, saj vas bodo ti pripeljali do želenega.

V naslednjih dneh poskušajte najti dobro v svetu. Tudi reševanja težav se lotite z mero humorja, saj boste tako lažje spoznali, kaj morate storiti in kakšna je težava v resnici. Lahko, da ni tako velika, kot na prvi pogled deluje.

Sporočilo karte pod številko 2 – Upanje

V svoje življenje spustite ljubezen. Delite in širite jo z drugimi. Zdaj je čas, da si upate pokazati čustva in svojo čudovito naravo. Odločite se, da vas bo vodila ljubezen, ne sovraštvo. Če se boste znašli v precepu, razmislite in se odločite za pot, ki vas bo navdala s pozitivnimi občutki. Sprejmite stvari in odnose takšne, kot so. Lažje boste prepoznali njihovo resnično vrednost.

V naslednjih dneh stremite k vzajemnosti in sodelovanju. Dajajte toliko, kot dobivate oziroma ste pripravljeni dati, ne da bi dobili kaj v zameno. Na ta način boste ustvarili harmonične in iskrene odnose.

 

 Sporočilo karte pod številko 3 – Boginja Isis

Osredotočite se na svoje sanje in ideje. Vrata številnih priložnosti za uspeh se bodo odprla, okoliščine vam bodo naklonjene. Zaupajte svoji intuiciji in dovolite, da vas vodi. V vas je vsa potrebna moč, da realizirate svoje vizije. Pozitivna naravnanost, odločnost in drznost predstavljajo ključ do uspeha. Prepoznajte te lastnosti v sebi in jih začnite kazati sebi ter drugim.

V naslednjih dneh bodite pripravljeni sprejeti odgovornost za svoja dejanja in odločitve. Ne iščite izgovorov in ne zavlačujte. Zdaj se začenja vaš čas, zato bodite pogumni in se ne ozirajte preveč, kaj si drugi mislijo o vaših načrtih.

Sporočilo karte pod številko 4 – Dobrota

Na dogajanje okrog sebe poglejte z duhovnega zornega kota. Vzemite si čas zase in razmislek. Meditirajte. Najdite mir v sebi in svetu okrog sebe. Poglobljeno razmišljanje bo razširilo vaše obzorje in prineslo odgovore na vprašanja, za katera niste vedeli, da jih imate. Bodite duhovno odprti in pripravljeni na resnico. Odprite tudi svoje srce in spustite v svoje življenje ljubezen.

V naslednjih dneh se prepustite višjim energijam. Umirite svoj korak ter začnite še bolj negovati sebe in dušo. Ne dovolite, da bi vam obveznosti ali drugi kratili čas, ki ga potrebujete zase.

 

 Sporočilo karte pod številko 5 – Gaja

Postavite se na trdna tla. Ne izgubite se v svetu sanj in iluzij. Zdaj je pravi čas, da nehate sanjariti in začnete delati. Ponudile se bodo možnosti, da uresničite svoje želje, le upajte si in bodite močni. Z mislimi bodite prisotni tukaj in zdaj – če boste raztreseni ali razmišljali o več stvareh hkrati, boste veliko zamudili. Vsak trenutek imejte odprte oči, odrecite se skrbem vnaprej.

V naslednjih dneh bodite pozorni na dogajanje okrog sebe in znamenja, ki jih boste prejeli. Tudi osebe, s katerimi boste v stiku, boste lažje prebrali in v njih videli osebo, ki v resnici so. Ne izgubite fokusa na to, kar želite uresničiti.

Sporočilo karte pod številko 6 – Boginja Brigid

Verjemite v to, kar ste. Moč, da življenje usmerite v želeno smer, se skriva v vas. Ne zanašajte se preveč na druge, da vam bodo pomagali. Zdaj je čas, da se odločite in postanete aktivni. Lotite se uresničevanja načrtov. Otresite se omejujočih prepričanj, da česa ne zmorete. Ko boste začeli verjeti vase in svoje sposobnosti, tedaj bodo tudi drugi v vas prepoznali moč.

V naslednjih dneh si vzemite čas in spoznajte, kaj vas v življenju omejuje pred uspehom. Nato pa si upajte in stopite stran od tega. Začnite se osredotočati na to, kar je dobro in kar spodbuja osebno rast.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram