Odkrijte razrešitev situacije, ki vam leži na srcu!

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka poleti, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Kralj kelihov

V naslednjih dneh boste morali pokazati potrpežljivost in strpnost. Zadeva se bo počasi začela razpletati, zato bodite pozorni na vse nove informacije in znamenja. Določene stvari se morajo še uskladiti, preden boste pripravljeni na zaključek. Na trenutke se boste morali prepustiti toku dogajanja in zaupati, da vam bo uspelo. Slednje bo ključnega pomena, zato ne glede na vse, ohranite vero vase in dober razplet.

Sporočilo pod številko 2 – As mečev

V tem trenutku se razvoja nekaj novega, kar bo močno vplivalo na zadevo, ki vam povzroča skrbi. Pomembno bo, da se boste znali brzdati in se ne prehitro veseliti, saj boste morali določene stvari še spoznati. Resnica se vam bo počasi odkrivala, zato boste dobili boljši vpogled v svojo situacijo. Pomembno bo, da boste izbrali razumski pristop, saj boste z njim premagali vse ovire, tudi čustvene in dosegli želeno.

Sporočilo pod številko 3 – Desetica mečev

Na okoliščine boste imeli zelo malo vpliva, zato boste morali paziti na svoje odločitve in dejanja. V naslednjih dneh se stvari ne bodo razvijale po pričakovanjih, zato boste morali pustiti, da se stvari razvijejo na svoj način in umirijo. Ko se bodo, bo vaša iztočnica, da naredite prvi korak naprej in začnete urejati zadevo. Njej zaključek boste dosegli, a boste na poti spoznali, kje je bilo mišljenje napačno in kaj točno so vam iluzije prekrivale.

Sporočilo pod številko 4 – Devetica novcev

Čaka vas obdobje blaginje, samozadostnosti in uživanja v plodovih trdega dela. Dnevi pred vami bodo igrali pomembno vlogo in vas opominjali, da niste delali zastonj. Vaše trdo delo bo nagrajeno, zato prepoznajte in cenite, kar ste dosegli, hkrati pa ohranite skromnost in zahvalnost. Ta karta vas spodbuja, da si vzamete čas za uživanje v doseženem in razmislite o nadaljnjih korakih za prihodnost.

  

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram