Odkrijte razrešitev situacije, ki vam leži na srcu!

Preberite si, kako se bo razpletla zadeva, ki vas bremeni. Za vsako številko se je odprla Tarot karta, ki nakazuje, kam se morate usmeriti ali česa se morate izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka poleti, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Petica kelihov

Še nekaj časa ne boste videli prave poti oziroma rešitve. Ozirali se boste nazaj, analizirali stare odločitve in razmišljali, kaj bi lahko drugače naredili. In ravno zaradi tega se boste še nekaj dni na »mrtvi« točki. A upanje obstaja – iz trenutne zmedene situacije se boste rešili, le zazreti se morate okrog sebe. Spremeniti morate fokus: začnite razmišljati o tem, kaj zmorete in ne tem, česa ne. Četudi so pred vami težji dnevi, boste dosegli preobrat, le »obrniti« se morate.

Sporočilo pod številko 2 – Svet

Čaka vas pozitiven razplet. To, kar vas najbolj bremeni, se bo razrešilo, začutili boste pozitivne občutke. Ves trud, ki ste ga in ga še boste vložili, se bo poplačal. Napoveduje se vam dokončanje, neke vrste izpolnitev, ki bo prinesla harmonijo v vaše življenje. Pomembno pa bo, da boste v prihodnjih dneh ohranjali to ravnovesje in ne boste izgubili tal pod nogami. Kljub ugodnemu razpletu ne pozabite, kaj vse ste doživeli, preden ste uspeh dosegli.

Sporočilo pod številko 3 – Paž mečev

Morali se boste hitro odločiti. Zdaj ni čas za odlašanje ali dvome vase. Poglobite se vase in prepoznajte, kakšna moč se skriva v vas. Na situacijo, ki vas skrbi, poglejte objektivno in odprto. Uvidite lahko drugačne rešitve, ki vas doslej niso zanimale. Ubesedite svoje skrbi in misli, saj bo ravno komunikacija vodila k želenim rešitvam in občutku, da ste se znebili velikega bremena. Pazite pa, da ne boste preveč zaupljivi ali klepetavi – nikar ne recite več, kot je treba.

Sporočilo pod številko 4 – Kolo sreče

Pred vami je pomembna odločitev, za katero pa si boste morali vzeti več časa, sicer vam bo resnica ostala skrita. Pomembno bo, da boste najprej prevzeli odgovornost za svojo življenjsko pot in vajeti vzeli v svoje roke. Nehajte kriviti druge za svoj neuspeh. V sebi poiščite vzroke za napake, saj boste le-tako lahko spremenili svojo pot in začeli dosegati želeno. Če boste omahovali, se bali sprejeti odločitve ali se postaviti zase, boste zamudili priložnosti za nekaj lepega.

 

  

 

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram