Od česa se morate posloviti v naslednjih dneh?

Preberite si, od česa se morate posloviti v naslednjih dneh. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako najti moč v sebi in prebroditi težavno obdobje, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Otresite se razmišljanja o tem, kaj vas straši in ne iščite več izgovorov, zakaj se česa ne bi mogli lotiti. Nahajate se na točki, kjer lahko močno vplivate na svojo prihodnost, a boste morali pokazati več zaupanja vase in življenje. Obkrožite se s pozitivnimi mislimi, saj bodo te pomembno vplivale na vašo celostno podobo. Bodite to, kar ste in ne pustite, da bi vas stare izkušnje definirale ali ovirale pri uresničevanju ciljev.

Sporočilo pod številko 2

V naslednjih dneh bodite pozorni, da vas ne bodo dolžnosti do drugih ali podobne odgovornosti odpeljale stran od zastavljene poti. Ste natanko, kjer morate biti, zato se osredotočite na to, kar se zdaj dogaja. Ne ozirajte se nazaj in analizirajte, kaj bi lahko spremenili. Zdaj imate možnost ustvariti nekaj čudovitega. Premagajte lastne omejitve in omejitve, ki vam jih postavljajo drugi. Izrazite se in pogumno stopite naprej.

Sporočilo pod številko 3

Ne ozirajte se na mnenje drugih ali pričakovanja, ki jih gojijo do vas. Zaupajte v svoj zaznavo, neodvisnost in samozadostnost. Bodite sami sebi najboljša opora, zaupnik in prijatelj. Vse je mogoče, le ne oklepajte se besed, ki so vam jih nekoč drugi namenili. Prerastite jih. Vaše življenje je stopilo na novo pot, kjer vas čakajo boljše priložnosti. Samozavestno stopite svojim sanjam naproti. O sebi pa mislite in govorite le pozitivno.

Sporočilo pod številko 4

Otresite se hitenja in iskanja bližnjic. Bodite potrpežljivi in optimistični, saj se bo vse uredilo. Zazrite se vase in razmislite, zakaj se vam mudi. Vprašajte se, kdaj ste se nazadnje ustavili in resnično uživali v vsakem trenutku življenja. Zdaj je idealen čas za nova spoznanja, duhovno rast in osebni razvoj. Prisluhnite intuiciji in ustavite svoj korak. Bodite plemeniti in sodelujte z drugimi. Prisluhnite njihovim nasvetom in odkrijte, kaj se z njimi dogaja, da ne boste zamudili česa lepega.

Sporočilo pod številko 5

Analizirajte točko življenja, na kateri ste. Pripravite se, da se boste določenim navadam in stvarem odrekli, da boste zrastli. Organizirajte se in si postavite cilje. Stopite korak stran od projektov, ki ne prinašajo želenih rezultatov. To ne pomeni obupati, ampak spoznanje, kdaj je čas za nekaj drugega. Ko boste zaupali sebi in življenju, se vam ne bo treba več oklepati tega, kar poznate in vam je domače. Lažje boste stopili na pot novih izkustev.

 

 

 

Maja iz Balzamike 

OSEBNA TAROT NAPOVED

Kaj te čaka v ljubezni, financah in karieri? Kako pokazati notranjo moč in uresničiti svoj resnični namen? Klikni in ugotovi...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram