Očistite rabljen nakit slabe energije!

Mnogi nakit podedujejo, mnogi radi kupujejo rabljeno okrasje. Vendar je treba biti ob tem pazljiv! Ljudje namreč ne vedo, da mnogokrat ne podedujejo ali izberejo samo nakita, ampak s seboj vzamejo tudi energijo tistih, ki so nakit nosili prej!

 

To se morda sliši strašljivo, vendar ni. Nikar se ne vznemirite, če spadate med te osebe, vse se da kajpak rešiti. Vsekakor pa je to nekaj, na kar bi morali biti pozorni, še posebej tisti, ki radi zapravljate za rabljene, starinske, obnovljene, kultne ali retro dodatke. Zna se namreč zgoditi, da gredo nato kupci skozi razne izkušnje zaradi negativne pretekle energije, ki jo ima ta nakit. Ravno tako lahko doživljajo razne pesimistične občutke tisti, ki so okrasje dobili v dar ali so ga prevzeli od prednikov, sorodnikov itd. Sem spadajo ure, manšete, zapestnice, prstani, ogrlice ...

Nikoli ni pametno nositi rabljenega nakita, ne da bi se prej znebili energije, ki mu je bila priložena. Ker nikoli ne vemo točno in resnično, kakšen je bil človek, ki je nakit nosil pred nami, po naravi, kakšna je bila njegova osebnost, kakšno je bilo njegovo razpoloženje, počutje, kako se je vedel in kakšna je bila njegova duša, je dobro, da se znebimo vibracij, ki jih oddajajo rabljeni predmeti, saj so te lahko zavirajoče, destruktivne, negativne, konfliktne, nerealne ali izkrivljene. Ker nakit večinoma nosimo vsakodnevno in se dotika našega telesa ter kože, je priporočljivo, da ga prej dobro očistimo. Tako boste poskrbeli, da ne boste dražili kože, obenem pa se boste znebili vsega slabega. Torej, kaj lahko storite:

Čiščenje z morsko soljo

Postavite kos nakita v vrečko. Potem vzemite še eno vrečko in jo napolnite z morsko soljo (ne uporabljajte jodirane namizne soli). Vrečko z okrasjem vstavite v vrečko z morsko soljo (na ta način je zaščitena celovitost nakita). Vrečko zaprite in jo postavite v omaro za tri dni (72 ur).

Ko se bo ta čas iztekel, previdno odstranite vrečko z dodatki iz vrečke s soljo in ob tem pazite, da se vam sol ne bo raztresla. Sol bo vpila vso negativno energijo, zato jo morate po uporabi zavreči. Vrečko z morsko soljo vrzite v smeti nekje izven svojega doma. Ko bo postopek zaključen, lahko varno nosite podedovan ali rabljen nakit, saj se boste tako znebili negativnosti in vam ne bo mogel več škoditi.

V kolikor se vam mudi in nimate na voljo treh dni, se lahko obrnete po pomoč na naše strokovno usposobljene svetovalce, ki bodo vaš nakit takoj očistili negativnih vibracij, in sicer na daljavo.
Tako se boste zagotovo zavarovali pred negativnim, neželenim, neugodnim, obremenilnim, pogubnim in zlobo. Nakit bo spet kot nov. Zasijte v polni luči! 

 

 

 

Maja iz Balzamike

OSEBNA TAROT NAPOVED

Kaj te čaka v ljubezni, financah in karieri? Kako pokazati notranjo moč in uresničiti svoj resnični namen? Klikni in ugotovi...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram