Nasveti za odklop za vsako znamenje zodiaka

Vzemite si nekaj časa zase in se sprostite z aktivnostjo, ki najbolj ustreza vašemu horoskopskemu znamenju. Verjemite, zahvalili se boste sami sebi, če se boste ob tem hitrem tempu umirili in poskrbeli za relaksacijo, počitek, razvajanje, regeneracijo ter za svoje potrebe! Če niste prepričani, kakšen način sprostitve bi bil za vas najboljši, najbolj primeren in idealen, vam to lahko razkrije vaš znak zodiaka.

Oven

Pokličite najbližje in najdražje ter organizirajte zabavo. Odprite steklenico vina, pripravite nekaj prigrizkov in dopustite, da bo pogovor stekel, ko bodo prišli vaši gostje. Ovni se namreč najbolj sprostite med druženjem.

Bik

Potegnite na plano sesalec, čistila in krtačo! Biki se sprostite, če imate poslanstvo, čiščenje pa nudi popolno rešitev za stres in frustracije. Potem dobro opravljeno delo nagradite z nočjo lahkomiselnosti.

Dvojčka

Podajte se v klub, udeležite se zabave ali skličite poker turnir. A vaša dvojna osebnost bi po tem bučnem druženju znala hrepeneti tudi po samoti, zato se založite še z dobro knjigo ali pa si rezervirajte masažo.

Rak

Na kreditni kartici si rezervirajte nekaj denarja za zapravljanje, saj raki uživate v nakupovalni terapiji. Če ste nervozni ali negotovi glede prihodnosti, pa se raje omejite samo na opazovanje izložb.

Lev

Izklopite telefon in računalnik ter onemogočite zvonec. Levi pogosto občutite frustracije zaradi potrebe po zunanji odobritvi ali potrditvi, zato se za nekaj ur - ali celo nekaj dni - odpovejte zunanjemu svetu.

Devica

Device se morate včasih razvajati, da se sprostite. Manikira, pedikura, masaža ali dan v toplicah lahko odženejo vaše težave in povrnejo nekaj smisla v vaše do potankosti načrtovano ter organizirano življenje.

 

 

Tehtnica

Romantika je tista, ki pomaga tehtnicam, da se sprostite. Načrtujte torej poseben večer z ljubljeno osebo in na meni dodajte še nekaj afrodiziakov.

Škorpijon

Škorpijoni se sprostite z zanimivo igro, izvlecite torej družabne igre ali pa zaženite igro na računalniku. Po možnosti prosite dobrega prijatelja ali ljubljeno osebo, naj se vam pridruži.

Strelec

Očistite prah s pohodniških čevljev in se podajte na pot. Strelci se počutite najbolje, ko ste povezani z naravo. Odločite se torej za aktivnost na prostem (nabirajte gobe, potujte in raziskujte lepote sveta, planinarite, zajahajte konja ali izvlecite kolo ...)

Kozorog

Rezervirajte mizo v svoji najljubši restavraciji. Privoščite si gurmansko razvajanje s prijateljem ali ljubljeno osebo (lahko ste tudi sami) in naročite steklenico dobrega vina ter privoščljivo sladico.

Vodnar

Ustvarjalne dejavnosti, kot so pisanje, risanje in slikanje, vam pomagajo, da se znebite stresa. Prilagodite se navdihu. Vodnarji ste najbolj sproščeni, ko odprete svoje srce kreativnosti ter umetnosti.

Ribi

Zaprite žaluzije in zavijte na kavč s pokovko v eni roki ter pijačo v drugi. Idealen način, da ribe pozabite na vse okoli sebe, je, da imate nadzor nad daljincem. Oglejte si dober film ali najljubšo televizijsko oddajo/serijo.

Sprostite telo, um in duha tako, kot vam najbolj ustreza!

 

 

 

Maja iz Balzamike

OSEBNA TAROT NAPOVED

Kaj te čaka v ljubezni, financah in karieri? Kako pokazati notranjo moč in uresničiti svoj resnični namen? Klikni in ugotovi...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram