Na katero področje morate usmeriti več svoje pozornosti?

Preberite si, na katero področje morate usmeriti več svoje pozornosti, nato pa se brez izgovorov lotite uresničevanja svojih načrtov, povezovanja z drugimi in skrbi zase ter svojo dušo. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako najti moč v sebi in uspeti, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Uredite materialne in finančne stvari. Spustite vse, kar vam ne prinaša želenega, saj je čas za nove začetke in izboljšanje starih situacij. Pogumno stopite naprej in zaupajte v lastno presojo. Ne glede na okoliščine pričakujte najboljše. Ne spreglejta pa darov, ki vam bodo prišli naproti in dodatno spodbudili pritok obilja v vaše življenje. Osredotočite se na svoje cilje, organizirajte se in naredite jasen finančni načrt, kaj si želite, kaj potrebujete in česa ne.

Sporočilo pod številko 2

Ste v obdobju različnih poslovnih vidikov. Posvetite se uresničevanju inovativnih in ustvarjalnih idej, saj bodo številna padla na trdna tla. Prekinite s starimi vzorci, ki vas omejujejo pri rasti in razvoju. Vaše misli in besede se bodo hitro udejanjila, zato izkoristite ugodne energije in stopite korak naprej k uspehu. Samozavestno stopite proti svojim sanjam naproti, poleg tega pa združite tudi vsa nasprotja, ki jih doživljate na poslovni ravni, in se z njimi soočite pogumno in odločno.

Sporočilo pod številko 3

Če si želite osebno in duhovno zrasti, se boste morali nekaterim stvarem odreči. Ta odločitev bo pozitivno vplivala tudi na počutje, ki mu morate posvetiti več časa in pozornosti, zlasti v prihajajočih dneh. Poslovite se od vseh slabih navad in negativnega razmišljanja ter na svet poglejte skozi oči ljubezni in lepote. S svojim optimizmom boste k sebi privabili pozitivno energijo, ki vam bo dala novo moč in okrepila vitalnost telesa. Prisluhnite, kaj vam telo sporoča in kaj si vaša duša želi.

Sporočilo pod številko 4

Na prvo mesto postavite dom in družino. Zdaj ste v obdobju, ko lahko ustvarite tesne vezi, zato sodelujte s svojimi ljubljenimi, predvsem pa z njimi iskreno komunicirajte. Pogumno izražajte svojo osebnost, enako pa dovolite drugim. To bo omogočilo, da bodo v ospredje prišle stvari, ki so pomembne in ki bodo vsem v višje dobro. Ljubite sebe in vse okrog sebe, saj bodo tako odnosi zasijali v popolnoma novi luči. 

 

 

 

Maja iz Balzamike

OSEBNA TAROT NAPOVED

Kaj te čaka v ljubezni, financah in karieri? Kako pokazati notranjo moč in uresničiti svoj resnični namen? Klikni in ugotovi...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram