Na kaj se osredotočiti v prihodnjih dneh?

Preberite, na kaj se osredotočiti v prihodnjih dneh. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka ali kako najti srečo in mir, začutiti ljubezen ali ustvariti ravnovesje, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

V naslednjih dneh razmislite, česa se iz preteklosti ne morete otresti oziroma čemu se ne morete odreči. Zdaj prehajate v obdobje, v katerem bo pomembno, da boste znali narediti sprejeti vsak trenutek in biti zanj hvaležni. Če boste z mislimi v preteklosti ali pri neuresničenih hrepenenjih, lahko zamudite veliko lepega. Analizirajte, kaj imate zdaj in kaj vas je do sem pripeljalo ter kam si želite iti – zlasti v ljubezni.

Sporočilo pod številko 2

V prihajajočem obdobju bodite pazljivi, da ne boste preveč kritični – tako do drugih kot sebe. Razmislite, kaj točno si želite doseči in si priznajte, da se v vas skrivajo številni darovi. Ne igrajte vloge žrtve in ne dramatizirajte, ko se stvari ne bodo razvijale po pričakovanjih. Namesto tega raje izkoristite energije okoli sebe in na površje spustite svojo ustvarjalnost. Te vam ne bo manjkalo, zato se prepustite domišljiji in novostim.

Sporočilo pod številko 3 

V prihajajočem obdobju se osredotočite nase. Zdaj je čas, da najdete spodbudo in pogumno naredite korak naprej k naslednji stopnji na vašem duhovnem potovanju. Zazrite se vase in analizirajte svoje želje, hotenja in potrebe. So iskrene? So resnično vaše? Razmislite, saj boste tako notranjemu jazu omogočili, da bo rastel in se razvijal na pozitiven način. To vam bo prav tako omogočilo, da boste svoje želje in sanje preoblikovali v nekaj resničnega.

Sporočilo pod številko 4 

Pred vami je obdobje, v katerem se boste morali ustaviti in spočiti – fizično in psihično. Sprehod, meditacija ali spanec bodo povečali vašo energijo. Ne iščite izgovorov, zakaj se tega ne bi mogli lotiti in enostavno to naredite. Prej, ko boste naredili nekaj za svoje telo in dušo, prej se boste počutili celovito in pripravljeno na nove izzive, ki jih leto prinaša. Obenem boste tudi lažje uresničili svoje potenciale.

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram