Na kaj se osredotočiti v prihajajočem obdobju?

Preberite si, na kaj se osredotočiti v prihajajočem obdobju in česa se izogibati. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v poletnih mesecih, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

V prihajajočem obdobju se prepustite kreativnosti. Naj vas vodijo energije, ki vam morda niso znane. Če boste odprti in pripravljeni na novosti, boste naleteli na veliko odprtih vrat, ki vas bodo vodila k uspehu. Zatorej se fokusirajte na to, da boste karseda ustvarjalni in razmišljali izven okvirjev. Pri tem vam lahko v pomoč priskoči oranžna barva, ki bo delovala izredno stimulativno in bo v vas prebudila moč ter pogum.

Sporočilo pod številko 2

V prihajajočem obdobju pazite, da ne boste poskušali vsega analizirati. Spontanost in sproščenost vas lahko vodita do rezultatov in spoznanj, ki vas bodo presenetili. Pazite le, da ne boste na trenutke preveč impulzivni ali zaverovani vase, saj vas bo to hitro postavilo na realna tla. Najdite pravo ravnovesje, saj bo to ključ do uspeha. Pri tem vam lahko pomaga tudi rumena barva, ki bo v življenje prinesla več optimizma in jasnosti.

Sporočilo pod številko 3

V prihajajočem obdobju se osredotočite na svoje želje. Ne čakajte več, da se nekaj preprosto zgodi. Vzemite vajeti življenja v svoje roke in pokažite, kdo ste in kaj si želite. Pri tem vam lahko pomaga rdeča barva, ki bo prebudila vaše čute in omogočila, da prepoznate, kaj se resnično skriva v vas. Pazite pa le, da ne boste preveč trmasti ali preponosni, da bi določene stvari spremenili. Stopite na pot uresničitve ciljev, a pri tem ne pozabite na druge.

Sporočilo pod številko 4

V prihajajočem obdobju se osredotočite nase. Prisluhnite telesu in duši, kaj potrebujeta. Če si boste vzeli čas zase, boste bolje razumeli dogajanje okrog sebe in spoznali, kateri je vaš naslednji korak. Pri tem vam lahko pomaga zelena barva, ki bo v vaše življenje privabila spokojnost, stabilnost in razbremenitev. Pazite le, da se ne boste preveč distancirali od svojih odgovornosti ali se začeli predajati lenobi.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram