Na kaj se osredotočiti v prihajajočem obdobju?

Preberite si, na kaj se osredotočiti v prihajajočem obdobju oziroma na kaj paziti, da se ne boste ujeli v neprijetne konflikte. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v AVGUSTU, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

V prihajajočem obdobju boste morali več pozornosti posvetiti svojim mislim. Pomembno bo, da boste znali pokazati nepristranskost, sicer se bodo razvili nepotrebni konflikti. Stremite k jasnosti in objektivnosti, saj boste tako lažje videli, kakšno je resnično dogajanje okrog vas. Ko bodo drugi potrebovali vaš nasvet, jim svetujte v njihovo višje dobro. Ne dajajte nasvetov, od katerih bi imeli tudi sami korist.

Sporočilo pod številko 2

V prihajajočem obdobju poskrbite, da boste domišljiji pustili prosto pot. Manj ko bo blokad in omejitev, boljše rezultate boste začeli dosegati. Svobodno izražanje in sledenje navdihu bo ključno za vaš uspeh, zato ne iščite izgovorov, zakaj ne bi mogli nečesa narediti. V vas se skrivajo številni talenti, ki čakajo, da jih spustite na plano. Prepustite se ustvarjalni strasti in začnite posegati po zvezdah. Premislite, kaj si želite, nato pa svojo energijo usmerite v to stvar.

Sporočilo pod številko 3

V naslednjih dneh se osredotočite na svoja čustva. Razmislite, kako vas vodijo skozi življenje in kdaj vas vodijo v nepotrebne nevšečnosti. Ne pustite, da bi vam čustva krojila življenje. Ustvarite ravnovesje med srcem in razumom, saj boste tako občutili zadovoljstvo in celovitost oziroma enost s samim seboj in svetom. Strasti so dobra stvar v življenju, a če so pod nadzorom, sicer lahko poželenje vodi v neprave smeri.

Sporočilo pod številko 4

Poskrbite za svoje telo. Prisluhnite, kaj potrebuje. Ne čakajte, da se kaj spremeni ali izboljša. Zdaj je čas, da se osredotočite na svoje fizično telo in naredite nekaj zanj. Vaš trud bo obrodil pomembne sadove, s katerimi boste utrdili tako telo kot duha. Slednje pa bo omogočilo, da boste pot do želenih ciljev prehodili brez kančka negotovosti ali strahu. Brez oklevanja naredite prvi korak – četudi bo majhen, vam bosta telo in duša hvaležna.

 

  

 

SORODNA DUŠA TE ČAKA...

Je tvoja sorodna duša že del tvojega življenja ali se bosta šele spoznala?

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram