Na kaj se osredotočiti v naslednjih dneh?

Preberite si, na kaj bi se bilo dobro osredotočiti v naslednjih dneh. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj vas še čaka v prihodnje, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >> 

 

 

 

Sporočilo pod številko 1

Bodite drzni in naredite nekaj, kar ni v vaši navadi. Upajte si stopiti iz območja ugodja in znanega. Bodite spontani in presenetite sebe ter okolico. Poskrbite, da se boste v življenju znali zabavati. Ni treba, da je vsaka minuta dneva strogo in natančno načrtovana. Bodite spontani na vseh področjih življenja, a bodite pri tem spoštljivi. V odnose vnesite svežino in sledite navdihu. To bo zmanjšalo negativne vplive, ki prihajajo od znotraj in zunaj.

Sporočilo pod številko 2

Vsako informacijo, ki jo boste prejeli v prihodnjih dneh, analizirajte. Ne zadovoljite se s površnim, ampak raziskujte. V prihajajočih dneh bodite preudarni in se ne odločajte prehitro. Ne menite se za okolico in kakšne informacije vam bo ponujala. Sledite razumu, negujte svoje kritično mišljenje in se veselite novosti, ki jih boste spoznali. Bodite pa pripravljeni na stvari pogledati objektivno oziroma s širšega zornega kora. Stremite po širši sliki!

Sporočilo pod številko 3

Naredite korak naprej in začnite uresničevati svoje načrte. Zazrite se vase in odkrijte, kakšna moč se pravzaprav skriva v vas. Ne čakajte na druge, da vas bodo usmerili, da vam bodo svetovali ali pomagali. Sami naredite prvi korak in opazujte, kaj boste sprožili. Bodite neodvisni in začutite svobodo. To ne pomeni, da morate vse narediti sami, ampak si upajte nekaj začeti. Zanašanje na druge bi vas prikovalo na mesto, zato se temu uprite.

 

 

  

 

USTVARI ŽIVLJENJE, KI SI GA ŽELIŠ!

Stopi na pot manifestacije osebnih želja ZDAJ!

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram