Na kaj se osredotočiti v naslednjih dneh?

Preberite si, na kaj se osredotočiti v naslednjih dneh. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj vas še čaka v prihodnje, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >> 

 

Sporočilo pod številko 1

Vaša intuicija bo v naslednjih dneh pravilna, zato ji le prisluhnite, kaj vam govori in se ravnajte po njej. Čeprav ne boste videli hitrih rezultatov, se bodo stvari začele počasi razreševati. Vaša osebna moč se bo s tem povečevala, težave pa bodo postajale manjše. Nikar ne odnehajte, saj ste na poti, ki bo prinesla otipljive rezultate in občutek varnosti. Vaš fokus se bo spremenil: ne boste več razmišljali, česa se bojite, ampak kaj si želite in kako boste to dosegli.

Sporočilo pod številko 2

Vsako jutro začnite dan s pozitivnimi afirmacijami, saj vas bodo le-te opolnomočile, prinesle bodo svežino v vaše življenje. Težave, ki vas spremljajo, ne bodo tako velike, saj bo fokus na tem, kar je pozitivno. Prav tako pa si večkrat privoščite sprostitev, da ne boste izgoreli ali izgubili zavedanja, kaj je resnično pomembno. Na ta način se vam bo tudi vaše breme pokazalo v pravi luči, s čimer boste dobili možnost, da ga rešite.

Sporočilo pod številko 3

Osvobodite se razmišljanja, da nikakor ne morete urediti, kar vas skrbi. Tako se res ne boste nikamor premaknili. K vam že pritekajo energije obilja. Pripravite se na nove in vznemirljive priložnosti, ki vam bodo ponudile svež pogled na dogajanje in odnose. Ne glede na vse, pa bodite pogumni in se lotite novih podvigov, s katerimi boste zrasli in sprejeli nove lekcije. Lažje boste izražali svoje želje in misli, s tem pa boste dobili vpogled, kako močni ste in kje se resnično nahajate.

 

 

  

 

USTVARI ŽIVLJENJE, KI SI GA ŽELIŠ!

Stopi na pot manifestacije osebnih želja ZDAJ!

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram