Na kaj se osredotočiti, da boste lažje dosegli želeno?

Preberite si, na kaj se osredotočiti, da boste lažje dosegli želeno. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako najti moč v sebi in prebroditi težavno obdobje, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Četudi menite, da niste najbolje pripravljeni, je zdaj ugoden čas, da se poglobite v svojo prihodnost in razmislite o načrtih, ki jih želite realizirati. Na stranski tir postavite vse, kar ni povezano z vašimi cilji, prav tako pa se bolje organizirajte. Dobra organizacija bo prinesla večje zaupanje vase in sposobnosti, to pa vas bo pripeljalo do želenega. Za vas je pomembno, da prepoznate, kdo ste in kako močni ste v resnici. To vam bo prineslo ravnovesje, s katerim boste uspešno uskladili vse svoje obveznosti ter na dolgi rok začeli k sebi privlačiti več obilja in uspeha.

Sporočilo pod številko 2

Kljub temu, da bodo vaše želje in načrti veliki, boste potrebovali čas zase in zabavo. Če boste nenehno v vpeti v delo oziroma če boste imeli pred očmi le želje, boste pregoreli. Zabava in sprostitev bosta v vas prebudili ustvarjalnost, s katero boste drugače pogledali na dogajanje okrog sebe in načrte, ki si jih želite uresničiti. Povrnili si boste tudi še kako potrebno energijo, saj vas bo družba prijateljev in ljubljenih navdala z energijo ljubezni. Ste na pragu pomembnih odločitev in možnosti uresničenja želenega, a bo to veliko težje, če vam bo primanjkovalo energije.

Sporočilo pod številko 3

Za trenutek se ustavite in prisluhnite svojemu srcu. Zdaj je čas, da spoznate svoje resnične želje in potrebe, saj boste le-te tako lažje uresničili. Če boste vpeti le v eno stvar, ne boste videli neštetih možnosti, ki se vam ponujajo, spregledali boste tudi pomembne podrobnosti. Umaknite se od vrveža življenja in se umirite, saj boste veliko odgovorov našli v sebi. Imate moč in disciplino, a dokler ne boste navdušeni nad tem, kar delate in verjeli v vase, bo pot veliko težja. Za uspeh se morate obrniti vase.

Sporočilo pod številko 4

Otresite se starih omejujočih prepričanj, ki vam govorijo, da si določenih stvari ne zaslužite ali jih ne morete doseči. Zdaj je čas za novo poglavje. Premagajte negativna razmišljanja in začnite verjeti vase. Lahko ste zelo učinkoviti tudi brez naprezanja. Vaša naloga je, da si zaupate in prisluhnete. Distancirajte se od okolice, ki vam govori drugače. Vaši načrti se bodo uresničili, le vsak dan delajte na njih oziroma jih vsak dan »zalivajte« s pozitivno energijo. Svojo energijo in misli pa usmerite k ciljem, ki so pomenljivi in ustvarjalni.

 

 

 

Maja iz Balzamike

OSEBNA TAROT NAPOVED

Kaj te čaka v LJUBEZNI, FINANCAH in KARIERI? Kako pokazati notranjo moč in izkoristiti svoj resnični potencial? Klikni in odkrij...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram