Na kaj se morate osredotočiti?

Preberite si, kako premagati to, kar vas najbolj bremeni. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako najti moč v sebi in se spopasti s stresnim obdobjem, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 

Sporočilo pod številko 1

Čas je, da opustite staro in neuporabno, da boste tako naredili prostor novim stvarem in izkušnjam. V kratkem boste razrešili, kar vas bremeni, saj se boste začeli osredotočati na to, kar se zdaj dogaja. To bo pomembna prelomnica v vašem življenju, ki vas bo popeljala na pot sreče in novega upanja. Za vas je ključno, da s svežimi očmi pogledate na trenutno dogajanje in si upate stopiti v neznano. Ljubeče se umaknite od starih, preverjenih načinov reševanja težav. Bodite močni in zaupajte v svoje sposobnosti, da vam bo uspelo.

Sporočilo pod številko 2

Prisluhnite svoji notranjosti, preden se boste dokončno odločili. Opustite vse strahove in skrbi ter se osredotočite samo na tisto, kar nameravate doseči oziroma popraviti. Pripravite se na burno dogajanje, ki bo povzročilo nekaj dvomov, a boste imeli ob sebi podporo bližnjih. Ti vam bodo ponudili nasvet, s katerim boste lažje pogledali preko trenutnega položaja. V mesecu marcu boste še v fazi razreševanja težav, z naslednjim mesecem pa vas čaka večji preboj, ki bo prinesel tudi nov optimizem.

Sporočilo pod številko 3

Zaupajte svoji intuiciji, saj je pravilna. Usmerila vas bo na pot, na kateri boste na vsakem koraku spoznavali nove lekcije in modrosti, ki vas bodo opolnomočile. Strahu pred novostmi in novimi začetki pa se otresite. Kar vas bremeni, boste najlažje premagali, če se boste z nekom povezali oziroma drugim zaupali, s čim se soočate. Pri tem naj vas ne zavirajo stare izkušnje, saj so te za vami. Vsaka oseba je drugačna, zato ne zrcalite izkušenj z nekom na nekoga drugega. Dopustite možnost, da vas presenetijo in s tem omogočijo lažjo razrešitev bremen.

Sporočilo pod številko 4

Vzemite si čas za počitek in premislite, kaj si želite doseči. Trenutna situacija je pomembna za vas, zato se na okolico in dražljaje, ki bodo prišli do vas, ne odzovite burno. Težava se bo razrešila, če boste najprej poskrbeli zase. V vas se je nakopičilo veliko stvari, ki jih ne potrebujete. Otresite se jih, da boste svoj um razsvetlili s pozitivnimi pričakovanji in upanjem. Vaše želje bodo padle na plodna tla in se uresničile, a ob svojem času.

 

   

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram