Na kaj se morate osredotočiti?

Preberite si, na kaj se morate osredotočiti, nato pa pogumno pričnite z delom, da boste dosegli zastavljene cilje. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, na kaj morate biti na svoji poti še posebej pozorni, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 

Sporočilo pod številko 1

Vzemite si čas zase, umirite se in ponovno vzpostavite ravnovesje. Le tako boste resnično sledili sami sebi in intuiciji. Prav slednja vam bo pokazala rešitev, s katero boste občutili tudi olajšanje. V vas se skriva veliko znanja. Veste, kdaj se morate podati v akcijo in kdaj je treba mirovati. Zdaj je čas, da to uravnotežite. Vse ima dve plati in če želite uspeti oziroma najprej urediti vse, kar vas bremeni, boste morali razviti globlji občutek notranjega ravnovesja.

Sporočilo pod številko 2

V okoliščinah, kjer se ne počutite dobro, bodite pozorni in ukrepajte. Telo vam bo povedalo, kaj se morate boriti zase in kdaj je boljša odločitev umik. Glede zadeve, ki vas trenutno bremeni in zavira v osebnem napredovanju, pa morate razčistiti, kaj temelji na pravih in kaj na nepravih temeljih. Pri tem imejte ritem, da ne boste pregoreli ali začeli po nepotrebnem preveč analizirati. Tako se vam bodo odprle nove priložnosti, s katerimi boste videli tudi širšo sliko.

Sporočilo pod številko 3

O zadevi, ki vas bremeni, z nekom spregovorite. Ne čakajte, da se bo razrešila sama od sebe, ampak bodite močni in zaupajte vase. Z osebo, ki ji zaupate, se pogovorite. Njena pomoč bo izjemno dragocena, saj vam bo pomagala narediti resnično spremembo v življenju. To osebo boste našli s pomočjo intuicije, zato ji prisluhnite. Pred vami je obdobje velike transformacije. Ohranite vero vase in nadgradite svoje znanje.

Sporočilo pod številko 4

Če želite narediti korak naprej, se sprostite. Opazujte svoj odnos do zadeve, ki vas obremenjuje, nato pa k njej pristopite lahkotno in igrivo. Ne zapirajte se pred novimi idejami, ampak se prepustite svežim energijam. Z njimi boste prekinili stare vzorce razmišljanja, ki vas zavirajo pred uspehom. Trenutne okoliščine vam prinašajo priložnost, da osvojite pomembno življenjsko lekcijo in enkrat za vselej razrešite težave, ki vas bremenijo.

 

   

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram