Na kaj se morate osredotočiti?

Preberite si, na kaj se morate osredotočiti. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v jesenskih mesecih, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Za vas bo pomembno, da se boste v tem tednu osredotočili nase in svoje želje. Bolj, ko boste vedeli, kaj si želite in česa ne, boljši bodo rezultati. Pri tem pa bo ključno vlogo igralo ravnovesje in občutek prizemljenosti. Če boste začutili, da vam kdorkoli ali karkoli spodnaša trdna tla izpod nog, se ustavite in spremenite svoj položaj. Občutek, da imate vi vajeti v rokah, bo izjemnega pomena, zato ne pustite, da bi vam ga kdo vzel. 

Sporočilo pod številko 2

V naslednjih dneh prisluhnite svojemu srcu. Ne ignorirajte njegovih želja, ampak se ustavite in odkrijte, kam vas vodi. Če boste vse delali le pod taktirko golega razuma, boste zamudili nekaj lepih priložnosti. V ljubezni in na splošno na področju odnosov lahko ustvarite trdne in pristne vezi, če boste enkrat popustili in se prepustili vodstvu srca. S tem ne boste ničesar izgubili, ampak pridobili nove življenjske izkušnje, za katere vam ne bo žal. 

Sporočilo pod številko 3

Prepoznajte svojo moč. V naslednjih dneh poskrbite, da boste vedno znali pokazati svoje sposobnosti in se ne ustrašiti izzivov. Zdaj je čas za vaše napredovanje in uspehe, zato sprejmite vse, kar se bo ponudilo. Če boste imeli občutek, da nečesa ne znate, premislite, ali se tega lahko naučite. Preden boste nekaj opustili ali zavrnili, trikrat premislite, saj se lahko presenetite s tem, kako učljivi in prilagodljivi ste. 

Sporočilo pod številko 4

Komunikacija. Komunikacija. Komunikacija. V naslednjih dneh bo nadvse pomembno, da ne boste ostali tiho, ampak vedno izrazili – seveda na lep in argumentiran način – svoje mnenje. Soočeni boste s situacijami, kjer bo vaš glas štel, zato ga uporabite. Ne ostanite v ozadju in ne skrivajte več svojih idej. Resda vse ne bodo padle na plodna tla, a že ena sama vam bo dala motivacijo in zagon za prihodnost, poleg tega pa se boste pokazali v pozitivnejši luči.

 

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram