Na kaj se morate osredotočiti do konca leta?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko, ki vas je prva pritegnila. Ko boste prebrali razlago, si vzemite čas zase in zaključite leto z nasmeškom na obrazu. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšno bo leto 2019, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Svojim sanjam posvetite dodatno pozornost. Dogodki, ki ostanejo neopaženi, so pustili močen vpliv na vas. Pomembno je, da se v dneh do konca leta poglobite vase in prisluhnete svoji intuiciji. Tu boste našli dogovore, kaj morate storiti glede situacije, ki vas najbolj bremeni ali povzroča tesnobne občutke. Zaupajte svoji podzavesti in sanjam, preko katerih vam bo sporočila, kaj vam je storiti. Na ta način boste dosegli tudi večje spoznanje o sebi. Obdobje do konca leta izkoristite kot čas, za prehod preko ovir in slovo od negativnega.

Sporočilo pod številko 2

Sprejmite resnico in si ne zatiskajte oči pred tem, kar se dogaja. Do konca leta se osredotočite na razvijanje iluzij in umikanje od vsega, kar vam je dajalo lažna upanja. Za vas na površje prihajata svoboda in prebujenje. Način, kako gledate nase in na druge, se bosta spremenila. V novo leto boste vstopili prerojeni in pripravljeni na premikanje meja. Opogumili se boste in razprli svoja krila. Cilji in sanje vam ne bodo nedosegljivi, le organizirani bodite in počasi stopajte po poti realizacije želenega.

Sporočilo pod številko 3

Osredotočite se na svojo življenjsko moč. Ta prihaja iz vašega duhovnega jedra in vam bo pomagala narediti korak naprej v življenju. Iz življenjskih izkušenj, ki ste jih izkusili v tem letu, boste osebno zrasli in napredovali. Pogumno zagovarjajte, kar ste si zastavili in ostanite potrpežljivi. To bo pomembno vplivalo tudi na odnose, ki bodo čez mesec dobili novo podobo. S prijaznostjo in nežnostjo jih boste popeljali v smer, kjer bo vladala vzajemnost, spoštovanje in zaupanje. Zavedajte se, da ste močnejši, kot mislite in lahko dosežete marsikaj.

 

Sporočilo pod številko 4

Prisluhnite sebi, potopite se v tišino in izkusite veselje, ki ga prinaša vaša duša. Osredotočite se nase in svoje želje. Premislite, kaj si želite letos še uresničiti in kako si želite začeti novo leto. Ne bojte se samote ali osamljenosti. Nekaj časa morate preživeti sami s seboj, da spoznate, kdo ste. Stopite na pot spoznavanja sebe in svojih sposobnosti. Meditacija naj bo na dnevnem redu, saj boste tako lažje prisluhnili notranjemu glasu in odkrili, kaj je vaše poslanstvo. Svojo modrost pa delite tudi z drugimi, saj jih boste tako popeljali na višji nivo.

Sporočilo pod številko 5

Trdo delo se bo izplačalo, zato si lahko obetate zadovoljen in uspešen december. Več pozornosti pa usmerite tudi na nove možnosti, ki se bodo ponujale okrog vas. Sprememba perspektive in odprtost do alternativnega bo prineslo nova spoznanja, kako močni ste. V vas se skrivajo neverjetni viri in zaloge energije. Ne dovolite, da bi vas strah pred neuspehom omejeval ali zaviral. Zaupajte vase, zlasti v povezavi s sprejemanjem odločitev na finančnem in poslovnem področju. Umaknite se od starih navad in vzorcev ter se pripravite na nekaj novega.

Sporočilo pod številko 6

Ustvarjalnost in trdo delo vam bosta prinesla pozitivne rezultate. Do konca leta si lahko obetate pomembne premike na področju odnosov in zadev, ki so povezane s kreativnostjo in razmišljanjem izven okvirjev. V decembru svojo pozornost usmerite na uživanje v lepih stvareh in poglabljanju odnosov. Idej vam ne bo manjkalo, zato jih realizirajte. Nekatere boste lahko uresničili še letos, druge pa prenesli v novo leto in jim tako dali čas, da se dodelajo. Ljubezen do sebe in drugih naj bo v prvem planu.

 

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite se za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj spoznanje, kaj vam podzavest sporoča, z angelskimi sporočili pa edinstveno usmeritev višjih energij.

  

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram