Na kaj bodite pozorni v naslednjih dneh?

Preberite si, na kaj bodite pozorni v naslednjih dneh. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo mesec november, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

V naslednjih dneh bodite pazljivi, da ne boste izgubljali svojega časa in energije. Vse, kar boste rekli ali naredili, naj bo premišljeno, saj boste tako lažje dosegli želene rezultate. Opazujte okoliščine, razmišljajte o njih in tem, kako bi jih lahko izkoristili sebi v prid. Nikar pa ne bodite potratni in ne jemljite tega, kar imate, za samoumevno – ne materialnih stvari, ki jih posedujete, ne lastnega znanja. Če si boste vzeli čas, boste lažje sestavili celoto in spoznali, kateri je vaš najboljši naslednji korak.

Sporočilo pod številko 2

Če se boste v naslednjih dneh upirali preizkusom in nalogam, boste težje uspeli ali se premaknili naprej v življenju. Začnite se zavedati svoje moči, a tudi svojih omejitev. Poglejte resnici v oči, saj boste v nasprotnem primeru ostali ujeti v začaranem krogu. Bodite potrpežljivi in premislite, kaj si želite. Osredotočite se na cilje in bodite prilagodljivi, saj boste tako na poti do uspeha spoznali tudi pomembne lekcije, ki vas bodo naučile novih življenjskih modrosti.

Sporočilo pod številko 3

Zavedajte se, da vse, kar je staro, ni nujno slabo, in vse, kar je novo, ni nujno dobro. Vsako stvar in informacijo, ki jo boste prejeli v naslednjih dneh, temeljito analizirajte. Naredite seznam za in proti, saj boste tako lažje sprejeli odločitev, kako naprej. Naj se vam ne mudi, bodite pa odprti za vsakršne nove lekcije ali spoznanja. Včasih bo vztrajanje pri starih načinih najboljša izbira, skok v neznano pa ne. Razmislite.

Sporočilo pod številko 4

V naslednjih dneh bodite odprti za vse informacije, ki jih boste prejeli. Ne ignorirajte novosti in izkušenj, ki bodo pred vami, saj vas bodo te naučile pomembne lekcije. Vaš namen je rasti in napredovati, zato se ne upirajte novostim. Ni treba, da se za nekaj odločite na vrat na nos, bodite pa odprti, da vam lahko drugačen pogled ali pristop prinese hitrejše in boljše rezultate. Ne zapirajte si vrat pred svežimi in novimi energijami.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite se za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj spoznanje, kaj vam podzavest sporoča, z angelskimi sporočili pa edinstveno usmeritev višjih energij. 

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram