Na kaj bodite bolj pozorni v naslednjih dneh?

Preberite si, na kaj bodite bolj pozorni v naslednjih dneh. Prepoznajte, kaj se skriva v vas, nato pa se organizirajte in začnite uresničevati želeno. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v letu 2018 ali kako uresničiti svoje cilje, se obrnite na naše najboljše svetovalce in vedeževalce. >>

Sporočilo pod številko 1

Osredotočite se na svoje misli, čustva in ideje. Vsak dan svojo pozornost usmerite na nekaj, kar vam daje občutek hvaležnosti in vas napolni s toplino. Nato pa s to energijo samozavestno naredite korak v želeno smer. Odprite se pritoku obilja in uspeha. Zdaj je čas, da še posebej praktičnim stvarem posvetite svoj čas in energijo, saj bo to zacvetelo na plodnih tleh. Pri tem pa naj se vam ne mudi in ne razmišljajte vnaprej, da vam kaj ne bi uspelo.

Sporočilo pod številko 2

Bodite pozorni na ponavljajoče se občutke, saj vam bodo ti razkrili resnico o okoliščinah, v katerih ste se znašli. Ne oklepajte se zamer oziroma negativnih občutkov. Zaupajte v svojo moč, da vam bo uspelo narediti korak naprej. Pustite staro za seboj, tega ne potrebujete več. Obudite svoje strasti in svoja čustva, ponovno se zaljubite v življenje. Spoznajte, kako čudovito je ter stopite na pot uspeha in novih zmag.

Sporočilo pod številko 3

Ozrite se okrog sebe in odkrijte, koga imate ob sebi. Z ljubljenimi imate marsikaj skupnega, le ne bodite osredotočeni na razlike, ampak se pustite presenetiti. Prisluhnite jim, saj vas lahko naučijo pomembne življenjske lekcije, s katerimi bodo vašo odnosi bogatejši in globlji. Odpustite stare zamere ali konflikte. Dovolite, da vam ljubezen napolni srce. Ljudje v vašem življenju so z namenom z vami, zato odkrijte, kaj vam lahko nudijo.

Sporočilo pod številko 4

Osvobodite se starih prepričanj in naredite prostor novostim. Postavite si jasne življenjske cilje in dovolite, da k vam priteče sveža energija. Vizualizirajte si želeno, predstavljajte si, da to že imate. Osredotočite se predvsem na področje financ oziroma obilja. Odpirajo se vam nove priložnosti, zato odprite roke in se pustite presenetiti. Ne tvegajte, bodite razumski, le samo ene poti se ne držite, ampak pustite, da vas življenje vodi mimo čudovitih stvari in zmožnosti.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

 

 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram