Na kaj bodite bolj pozorni, da vam bo uspelo?

Preberite si, na kaj bodite bolj pozorni, da vam bo uspelo. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšno je vaše POLETJE 2024, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >> 

Sporočilo pod številko 1

V kratkem boste sprejeli informacijo, ki jo boste morali temeljito preučiti. Če boste kopali dovolj globoko, boste spoznali nove modrosti, s katerimi boste kot oseba napredovali in dosegli zastavljene cilje. Pred vami je nova duhovna, zato bodite pozorni na vsa znamenja intuicije. Ta vas bo usmerila na pot novih spoznanj in napredka, polega tega pa vam bo pomagala, da boste lažje preskočili ovire, ko se boste z njimi srečali. 

Sporočilo pod številko 2

Postaviti se morate na trdna tla in analizirajte trenutno dogajanje ter svoje želje. Kaj si resnično želite doseči? Če se vam bo katera od želja zdela neuresničljiva, se vprašajte, zakaj. Je to resnično vaša želja ali želja okolice za vas? Ko jo boste analizirali, boste lažje odkrili, kaj se dogaja in kateri je vaš naslednji korak. Stvari bodo postale jasnejše, ko si boste zanje vzeli čas, zato ne omahujte in ne iščite izgovorov, zakaj tega ne bi mogli storiti. 

Sporočilo pod številko 3

Pripravite se na obdobje interakcij in novih spoznanj. Pomembno bo, da boste pripravljeni sprejeti resnico, ne glede na to, kaj bo ta prinesla, saj se boste le tako premaknili iz mrtve točke in končno uspeli. Če si boste zatiskali oči in pričakovali drugačen razplet, se boste opekli. Zdaj je čas, da sprejmete vsa znamenja univerzuma in pogledate preko tančice laži ter neustrašno naredite korak v prihodnost. 

Sporočilo pod številko 4

Zazrite se vase. Vzemite si čas, da spoznate svoje resnične želje in potrebe. Pred vami je obdobje, ki vas lahko veliko nauči, če boste to pripravljeni sprejeti. Srečali se boste z že znanimi izkušnjami, ki bodo zahtevale določeno znanje, zato se ne upirajte novostim in nasvetom okolice. Razmislite, kaj vas je preteklost naučila in kaj morate prenesti s seboj v prihajajoče obdobje. Znanje je bogastvo, zato ne bežite pred njim oziroma ne bodite preponosni, da bi se naučili novih stvari.

 

  

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram