Mesečni horoskop: September 2020

Za ovne bo september precej delaven. Mars bo poskrbel za vročekrvno energijo, zato boste močni in odločni pri svojih odločitvah. Osredotočeni boste nase in svoje počutje. Poglobili se boste v svojo vsakodnevno rutino in pazili, da ji skrbno sledite. Tudi komunikativni Merkur vam bo v tem času nudil močno oporo, saj vas bo spodbujal na vaši karierni poti in vam vlival potrebnega poguma.

Jupiter in Saturn vam bosta v pomoč pri širjenju socialnega kroga. Spoznali boste nove ljudi, ki bodo ključni za vaše napredovanje na različnih področjih. Pomembno bo, da se boste znali prilagoditi in bili odprti do novega znanja ter vseh, ki jih boste srečali na svoji življenjski poti. Vaš dom vam bo v tem času ponujal varno zavetje, kjer se boste lahko sprostili in uživali.

Ključne besede za mesec september: delo, bojevita energija, moč, socialni krog, dom, zavetje, pogum, opora, sprostitev

Neznane energije bi lahko spremenile tvojo prihodnost. Odkrij te vplive ZDAJ!  

 

Septembra si boste kar največ časa želeli preživeti v zavetju svojega doma in vam najdražjih oseb. Veliko časa boste namenjali svoji ljubezni in romantičnemu odnosu. Merkur bo spodbujal vašo kreativno žilico, zato boste nadvse ustvarjalni in svobodomiselni.

Mars v znamenju bojevitega ovna bo ta mesec poskrbel za rast samozavesti in boljšo samopodobo, zato se boste zelo dobro znašli na poslovnem področju in bili posledično zelo priljubljeni v različnih družbah. Kariera se bo pričela počasi razvijati, a se ji ne boste želeli v celoti posvetiti. Čas boste raje preživeli s svojimi bližnjimi vse do konca meseca, ko boste zopet spremenili svoj fokus in se osredotočili na okrepitev produktivne rutine.

Ključne besede za mesec september: dom, družina, ljubezen, priljubljenost, prijatelji, poslovno okolje, kariera, produktivnost

Neznane energije bi lahko spremenile tvojo prihodnost. Odkrij te vplive ZDAJ!  

 

Za vas bo september nadvse dinamičen, dragi dvojčki. Sonce v znamenju device bo vašo pozornost v začetku meseca usmeril v domače okolje. Delovali boste povezovalno do svojih sostanovalcev in se posvečali družinskim članom. V drugem tednu septembra se bo vaš fokus zamenjal - v ospredje bosta stopila kariera in delo. Harmonijo bo v vaše življenje ves mesec vnašal Merkur, ki se bo gibal v znamenju tehtnice in vam pomagal tudi v ljubezenskih odnosih.

Mesec september bo v dvojčkih zanetil pozitivno preobrazbo na čustvenem področju. Poglobili se boste vase in poizkušali eliminirati svoje napake. Kljub temu, da vam ta mesec še ne bo uspelo doseči želenega, boste na dobri poti.

Ključne besede za mesec september: dinamika, dom, družina, partner, ljubezen, odnosi, harmonija, introspektiva, preobrazba, napake

Neznane energije bi lahko spremenile tvojo prihodnost. Odkrij te vplive ZDAJ!  

 

V septembru se boste osredotočili na osebe, ki so vam zelo pri srcu. Negovali boste prijateljstva in več časa preživljali s svojimi ljubljenimi. Zelo odprti in dostopni boste za vse ljudi okoli sebe. Vaš optimizem bo privlačil mnoge, počutili se boste nadvse priljubljeno in oboževano. Mars vam bo priskočil na pomoč na poslovnem področju, kjer bo deloval nadvse skladno z vašimi željami.

Uran v znamenju bika vas bo navdal z vztrajnostjo in vas napolnil z delovno energijo. Ker boste neustavljiv, boste z lahkoto premagali katerokoli oviro, ki vam bo stala na poti do zastavljenih ciljev. Lotili se boste tudi novega projekta, ki bo pomagal okrepiti vašo samozavest. Na ljubezenskem področju pa v tem mesecu ne pričakujte večjih sprememb, saj bo vaše možgane popolnoma okupirala delovna vnema.

Ključne besede za mesec september: prijatelji, ljubezen, družina, odprtost, dostopnost, kariera, nov projekt, samozavest, elan

Neznane energije bi lahko spremenile tvojo prihodnost. Odkrij te vplive ZDAJ!  

 

Septembra bo v ospredje stopila vaša karizmatična plat. To bo odlično vplivalo na vašo finančno situacijo, saj boste pametno sklepali posle in se preudarno odločali za prave poteze. Ključno bo, da si boste znali zaupati! Pri tem vam bo pomagala tudi Venera, ki vas bo polnila z zmagovalno energijo. Počutili se boste nepremagljive in se temu primerno lotevali tudi projektov, ki bi se jim sicer morda raje izognili. Zato kar pogumno, dragi levi!

Uran bo v tem času sprožal manjše spremembe v vašem poslovnem okolju. Morda se bo zamenjal vaš poslovni partner ali sodelavec, a nič, kar bi pretirano spremenilo vašo poslovno pot. Konec meseca bodo v ospredje stopila vaša čustva in želeli si boste potovanja s svojo ljubljeno osebo.

Ključne besede za mesec september: karizma, finance, poslovno področje, zmagovalna energija, novi projekti, ljubezen, potovanje

Neznane energije bi lahko spremenile tvojo prihodnost. Odkrij te vplive ZDAJ!  

 

Vaš um bo v septembru še bolj prodoren, zato boste razkrinkali vsakega, ki z vami ne bo imel dobrih namenov. Posvetili se boste tudi svojemu zasebnemu življenju in pričeli graditi stabilno življenjsko pot. Imeli boste odlične ideje, zelo dobro pa vam bo uspevala tudi njihova izvedba.

Mars bo spodbujal vašo samorefleksijo. Premlevali boste, kaj ste v življenju že dosegli in česa si še želite. V ospredje bo stopila vaša temna plat in od časa do časa se boste predali temačnim mislim. Pazljivo! Tega ste sicer že vajeni in ste tako lahko prepričani, da se boste kmalu izvlekli iz primeža negativnih energij, ki vam jih bo namenilo vesolje. A ne skrbite, drage device, pred vami je v splošnem lep mesec.

Ključne besede za mesec september: zasebnost, prodoren um, življenjska pot, realizacija, samorefleksija, stabilnost, odlične ideje

Neznane energije bi lahko spremenile tvojo prihodnost. Odkrij te vplive ZDAJ!  

 

Septembra se boste obkrožili s prijatelji in se prepustili spontanim odločitvam. Posvetili se boste sebi in krepili svojo osebnost. Duhovna rast vam bo v tem času postala prioriteta, zato se boste lotili celotne transformacije. Veliko se boste gibali in uživali v rekreaciji.

Sonce v znamenju device vas bo spomnilo, kako pomembno je živeti v danem trenutku. Želeli si boste več od življenja in osredotočili na posamezne cilje na različnih življenjskih področjih. Sreča se vam bo nasmehnila tudi na poslovnem področju, kjer boste napredovali. Konec meseca pa pripravite prostor za spremembe, saj bo vajeti prevzel mogočni Merkur, ki bo vzpostavil ravnovesje na ljubezenskem področju.

Ključne besede za mesec september: prijatelji, spontanost, duhovna rast, cilji, sreča, poslovno področje, ravnovesje, ljubezen

Neznane energije bi lahko spremenile tvojo prihodnost. Odkrij te vplive ZDAJ!  

 

V začetku meseca boste ljubezensko področje postavili na stranski tir in se posvetili poslu. Želeli si boste napredovanja in pri uresničevanju vaših ciljev vam bo na pomoč priskočilo Sonce v znamenju device - nadvse pragmatični in iznajdljivi boste. Obkrožili se boste z ljudmi, ki razmišljajo podobno kot vi in se posvetili večjim projektom.

Tudi Mars v znamenju ovna bo skrbel za dinamiko na poslovnem področju. Povezava Jupitra, Saturna in Plutona pa vas bo nagradila z neusahljivo zalogo energije, ki jo boste zaradi veliko dela več kot potrebovali. Venera vam bo v pomoč pri sklepanju poslov in vas navdahnila s karizmo in izostrila vaš um.

Ključne besede za mesec september: ljubezen, posel, napredovanje, kariera, cilji, iznajdljivost, dinamika, energija, karizma, um

Neznane energije bi lahko spremenile tvojo prihodnost. Odkrij te vplive ZDAJ!  

 

V mesecu septembru boste nadvse emocionalni, zato lahko čustva zameglijo um. Sonce v znamenju device vam bo v družbi Merkurja pričaralo kar nekaj presenečenj, planeta pa bosta od vas zahtevala veliko pozornosti. Želeli si boste napredka in se zato posvečali odprtim projektom, ki čakajo, da jih (končno) zaključite.

Ta mesec vas bo obdaril tudi z ljubeznijo. Metuljčki v trebuhu vas bodo spremljali ves september, to pa vam bo pomagalo tudi v malce težjih trenutkih. V sredini meseca se namreč obetajo spremembe na področju počutja in financ. To vas bo precej spremenilo, a upanja ne boste izgubili in situacijo ugodno rešili.

Ključne besede za mesec september: emocionalnost, čustva, presenečenja, napredek, projekti, ljubezen, spremembe, upanje

Neznane energije bi lahko spremenile tvojo prihodnost. Odkrij te vplive ZDAJ!  

 

September prinaša mnoga presenečenja, dragi kozorogi. Posvetili se boste izobraževanju in napredku svoje karierne poti. Z dopusta boste prišli nadvse spočiti in pripravljeni na nove izzive. Vaša delovna vnema vam bo močno pomagala in vas gnala naprej, pri tem pa vam bo v veliko pomoč tudi Sonce v znamenju preudarne device, ki vas bo vodila po pravih poteh.

V začetku meseca boste občutili rahlo nervozo, ki vas bo pahnila v razmišljanje o osebnosti. Želeli si boste določenih sprememb in planeti bodo spodbujali vaš trud na tem področju. Našli boste način, kako svoji osebnosti dodati moč in se končno postaviti zase. Spremembe si lahko obetate tudi v ljubezni, kamor bo Neptun vnesel harmonijo.

Ključne besede za mesec september: presenečenja, izobraževanje, napredek, kariera, novi izzivi, vnema, nervoznost, spremembe, moč

Neznane energije bi lahko spremenile tvojo prihodnost. Odkrij te vplive ZDAJ!  

 

Ta mesec bodo vašo pozornost okupirali intimni odnosi. Osredotočili se boste nase in nikomur ne boste dovolili, da bi vas postavil na drugo mesto. Sprejemali boste pametne odločitve, znova pa se boste vrnili tudi k izobraževanju, ki ste se mu v zadnjem času kar malce izogibali.

September bo na splošno minil v znamenju sprejemanja odločitev. Želeli si boste napredka na svoji poslovni poti, v ljubezni pa se boste ves čas spraševali, kaj si pravzaprav želite od svojega partnerja. Ste pripravljeni na nove korake? Neptun bo osvetlil vašo racionalno plat in vam pomagal, da se podate na pravo pot. Ne izogibajte pa se globljemu razmisleku. Zaupajte si in poslušajte svojo močno intuicijo.

Ključne besede za mesec september: intima, odločitve, izobraževanje, poslovni napredek, odnos, racionalnost, zaupanje, intuicija

Neznane energije bi lahko spremenile tvojo prihodnost. Odkrij te vplive ZDAJ!  

 

V septembru bodo v ospredju finance in prizadevanje bo obogatitvi svoje denarnice. Želeli si boste novih začetkov in se posvečali projektom ter novim partnerstvom na poslovnem področju. Na polovici meseca bo ugoden čas za pomembne odločitve, zato bodite pripravljeni na podpis pogodbe ali vpis v novo smer izobraževanja.

Samozavestni Mars vas bo navdajal s produktivnostjo in ovire na svoji poti boste premagovali kot za šalo. Preudaren Neptun bo vplival na vašo racionalnost, zato boste bolj osredotočeni na pozitivne plati vaše osebnosti. To bo na vas delovalo kot veter v jadra, uspehi pa bodo privabili nove ljudi v vaše okolje. V vaše življenje bodo vstopile novosti, ob koncu meseca pa si boste vseeno zaželeli nekaj več svobode in miru.

Ključne besede za mesec september: finance, prizadevanja, novi projekti, posel, pogodba, izobraževanje, produktivnost, osredotočenost, uspeh, nova poznanstva

Neznane energije bi lahko spremenile tvojo prihodnost. Odkrij te vplive ZDAJ!  

 

 

   

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram