Mesečni horoskop: Oktober 2020

Dragi ovni, pred vami je pomembno obdobje. Čakajo vas preobrati v vašem življenju, ki jih še prejšnji mesec ne bi pričakovali. Planet Merkur vam bo nudil oporo in v tem času skrbel za pravo izbiro načina komunikacije. To vam bo pomagalo premagati vse ovire in prav vsak dan situacije obrniti sebi v prid.

Ob koncu meseca bodo energije ugodne za realizacijo projektov, ki jih že nekaj časa želite uresničiti. Čas bo vaš zaveznik, zato usmerite svojo energijo k ciljem in si vzemite čas, ki ga potrebujete. Tudi vaše ljubezensko področje bo doživljalo vzpone in padce, a ne dovolite si, da bi vas obdala negotovost. Čaka vas pester mesec, ki bo poln pomembnih odločitev in premikov.

Ključne besede za mesec oktober: preobrati, opora, komunikacija, realizacija, energija, cilji, ljubezen, pestrost, odločitve, premiki

Imaš priložnost za velik osebni preboj. Odkrij, kaj te jeseni čaka ZDAJ!  

 

Vaši življenjski ideali se hitro spreminjajo. Čeprav se večino časa zatekate k rutini, bo oktober vaš pomočnik pri uvajanju novih projektov, zato odprite vrata neznanemu. Venera vam bo pomagala pri čustvovanju, zato se tudi v ljubezni ne bojte novosti in neznanega. Obdajala vas bo močna energija na vseh področjih vašega bivanja.

Merkur bo podpiral vaše komunikacijske sposobnosti in vam pomagal na karierni poti. Pred vami je pomemben korak v življenju, zato se sprostite in življenje zajemite z veliko žlico. Napetosti v domačem okolju bodo popustile, vaše romantično razmerje pa bo naravnost cvetelo. Neptun vam bo pomagal uloviti ravnovesje med zasebnim in poslovnim življenjem.

Ključne besede za mesec oktober: življenjski ideali, novi projekti, neznano, čustvovanje, močna energija, komunikacijske sposobnosti, kariera

Imaš priložnost za velik osebni preboj. Odkrij, kaj te jeseni čaka ZDAJ!  

 

Ta mesec se boste morali osredotočiti na službo in svoje počutje. Ves čas boste tuhtali o smislu življenja in kaj si pravzaprav želite. To vas bo pripeljalo do spoznanja o vašem življenjskem poslanstvu in resničnem jazu. Spremembe vas čakajo tudi na področju kariere, ki jih bodo povzročali spreminjajoči se položaji planetov. Ostanite mirni, diplomatski in potrpežljivi.

Močne energije vas bodo malce destabilizirale, a le za kratek čas, saj boste kmalu ponovno ujeli ravnotežje. Uran v znamenju bika bo v vas vdihnil osvobajajočo energijo, ki vas bo zbudila, a tudi malce stresla. Konec meseca premislite o odnosih, v katera ste se spustili tekom meseca. Oktober bo za vas precej burno obdobje, a le pogumno, dragi dvojčki.

Ključne besede za mesec oktober: služba, počutje, smisel življenja, poslanstvo, spremembe, potrpežljivost, ravnotežje, osvobajajoča energija

Imaš priložnost za velik osebni preboj. Odkrij, kaj te jeseni čaka ZDAJ!  

 

Sonce v znamenju tehtnice bo v vas vzpodbudilo željo po ravnovesju, ki ga v zadnjem času v vašem življenju precej manjka. Že po naravi ste nadvse predani svojemu domu in bližnjim, ta mesec pa se boste še bolj poglobili v odnose s svojimi domačimi in poizkusili zanje narediti vse, kar je v vaši moči.

Mars v znamenju trmastega ovna bo malce zamajal vaše karierno področje, zato se pripravite na nekaj močnih sunkov, ki pa jim bodo sledili obnovitveni efekti. Vse skupaj vam bo pomagalo pri duhovni rasti in presenečeni boste nad dejstvom, kaj vse zmorete. Naprej vas bo gnal tudi Neptun in vam utiral pot do uspeha. Oktober bo pravi čas, da postanete bolj optimistični. Do zdaj ste premagali vsako oviro, ki vam je prekrižala pot, zato si zaupajte!

Ključne besede za mesec oktober: ravnovesje, predanost, odnosi, kariera, sunki, obnova, duhovna rast, uspeh, optimizem, zaupanje

Imaš priložnost za velik osebni preboj. Odkrij, kaj te jeseni čaka ZDAJ!  

 

Dragi levi, obdajale vas bodo močne in lepe kozmične energije. Naklonjene bodo vašim odnosom z ljudmi v službi in vam pomagale pri uresničevanju projektov. Mars bo okrepil vašo samozavest, Uran pa stabiliziral vaš um ter intelektualno in kreativno žilico. Zelo dovzetni boste za sporočila, ki vam jih bo sporočala okolica.

V družinskem krogu bo prihajalo do manjših prepirov, zato bodite pozorni na svojo vzkipljivo naravo. Umaknite se iz centra pozornosti in za nekaj časa žaromete prepustite ljudem okoli sebe. To vam bo dalo nove možnosti in čas za razmislek. To obdobje pametno porabite in izkoristite obnovitveno energijo Venere, ki vam bo v tem času nudila oporo.

Ključne besede za mesec oktober: kozmične energije, odnosi, služba, samozavest, kreativnost, prepiri, razmislek, obnovitev, opora

Imaš priložnost za velik osebni preboj. Odkrij, kaj te jeseni čaka ZDAJ!  

 

Oktober bo za vas prelomno obdobje na kariernih poteh. Nadvse uspešni boste in pogumno si boste utirali pot do želenega cilja. Energije vam ne bo manjkalo, želja po napredku pa vas bo gnala zelo daleč v ospredje. Ne ustrašite se pozornosti, ki je sicer ne marate preveč.

Na ljubezenskem področju tokrat ne bo sprememb, saj boste preveč osredotočeni na delo in pomembne odločitve, ki jih boste morali sprejemati na poslovnem področju. Vezani pazite, da v tem času ne zanemarite svojega partnerja, saj vam bo ravno ta nudil oporo v težkih trenutkih. Jupiter, Saturn in Pluton bodo nadzorovali vašo karmo in poskrbeli, da vaše delo obrodi sadove, razkrili pa vam bodo tudi nekaj skrivnosti.

Ključne besede za mesec oktober: prelomno obdobje, kariera, uspeh, pogum, pozornost, ljubezen, podpora, sadovi, skrivnosti

Imaš priložnost za velik osebni preboj. Odkrij, kaj te jeseni čaka ZDAJ!  

 

Oktobra bodo v ospredje vaše zavesti stopila romantična razmerja. Hrepeneli boste po bližini in ves čas razmišljali o svojih simpatijah. Zaradi velike izbire, ki jo povzroča vaša privlačnost, je v tem času pomembno, da dobro premislite, komu boste dali priložnost.

Prav tako boste bolj dovzetni za energije in si želeli več časa nameniti duhovni rasti. Bodite pragmatični, tudi v primeru, če ugotovite, da nekdo v vaši bližini ni to, za kogar ste ga imeli. Razmišljajte kritično, kot znate le vi tehtnice. Ob koncu meseca še posebej pazite nase, saj se bodo v vesolju dogajali burni premiki.

Ključne besede za mesec oktober: romantična razmerja, bližina, simpatije, izbira, privlačnost, duhovna rast, pragmatičnost, premiki

Imaš priložnost za velik osebni preboj. Odkrij, kaj te jeseni čaka ZDAJ!  

 

V zadnjem času ste malce zanemarili svoje romantično področje, dragi škorpijoni. Čas je za nov korak, ki vas bo v začetku malce prestrašil, a nikar se ne zatekajte v zavetje cone udobja. Bližina ljubljene osebe vam bo dobro dela, le Mars bo mešal štrene v vaši primarni družini. Zaradi tega boste nekoliko razdražljivi, zato pazite, da ne pride do sporov.

Mesec bodo zaznamovale tudi spremembe na finančnem področju, a za vas bo delovanje Merkurja v tem času na srečo pozitivno. Bodite pripravljeni na preobrate v službi, saj vam jo lahko zagode nevoščljivi sodelavec.

Ključne besede za mesec oktober: nov korak, cona udobja, družina, spori, razdražljivost, finance, preobrati, nevoščljivost

Imaš priložnost za velik osebni preboj. Odkrij, kaj te jeseni čaka ZDAJ!  

 

Trenutna pozicija planetov v okolici je naklonjena vaši karierni poti in zdi se, da se morate zato osredotočiti nanjo! Tudi prijateljstvo in romantični odnosi bodo v tem mesecu dobili poseben pomen, zato ne bo prostora za dolgčas. Ognjeni Mars vam bo prinesel ogromno energije za soočanje s številnimi poklicnimi izzivi, ki se vam obetajo v tem mesecu. Ti izzivi bodo godili vaši osvajalski duši, a so za vas lahko tudi precej stresni, zato ne izgubite trdnih tal pod nogami.

Konec meseca je pomembno, da ohranite mirne živce. Pestila vas bodo namreč finančna vprašanja in želeli si boste zaslužiti več. Uran vam bo pomagal s svojo trdno energijo in vas spodbujal k osredotočenosti in duhovni rasti.

Ključne besede za mesec oktober: karierna pot, prijateljstvo, romantika, poklicni izzivi, stres, finančna vprašanja, osredotočenost, duhovna rast

Imaš priložnost za velik osebni preboj. Odkrij, kaj te jeseni čaka ZDAJ!  

 

Oktobra bodo v ospredju vaši poslovni odnosi. Sonce v znamenju tehtnice vas bo postavilo pod soj žarometov, a pretirana pozornost na vas lahko deluje zelo stresno. Ne predajajte se strahu, saj vas bo pred negotovostjo obvaroval Mars v znamenju močnega ovna. V močno oporo vam bo tudi vaš močno povezan družinski krog.

Pomembno bo, da boste našli svoje ravnovesje. Merkur v znamenju škorpijona vas bo podpiral vse do konca meseca in vam pomagal vzpostaviti spremembe na področju vaše osebnosti. Psihološka metamorfoza se bo odvijala v vašo korist in v november boste vstopili prerojeni.

Ključne besede za mesec oktober: poslovni odnosi, pozornost, stres, strah, opora, družina, ravnovesje, osebnost, metamorfoza

Imaš priložnost za velik osebni preboj. Odkrij, kaj te jeseni čaka ZDAJ!  

 

Ta mesec vas bo zopet navdal občutek stabilnosti in pripadnosti. Mars v znamenju ovna bo dvigoval vašo moralo in vas spodbujal k urejanju manjših področji v življenju. Spremljala vas bo želja po potovanju in odkrivanju novega znanja. Prepustite se ji in nahranite svoje možgane.

Uran v znamenju bika vas bo spremljal na vseh poteh. Lotili se boste reorganizacije svojih financ, kasneje pa še svoje osebnosti. V sredini meseca vas lahko obide anksioznost, a ne bo trajala dolgo, saj vam bodo močno oporo nudili vaši domači. Ljubezen bo trdna in vaši duši bo to dajalo občutek varnega pristana.

Ključne besede za mesec oktober: stabilnost, pripadnost, morala, potovanje, novo znanje, reorganizacija financ, osebnost, opora, družina

Imaš priložnost za velik osebni preboj. Odkrij, kaj te jeseni čaka ZDAJ!  

 

Oktobra bo sonce v znamenju tehtnice posijalo na vaše finance ter vam pomagalo doseči cilje, ki ste si jih zastavili v preteklih obdobjih. Mars v znamenju ovna vas bo zato gnal v zapravljanje, ki pa se mu v tem času raje izognite. Želja po novih stvareh bo neustavljiva, kar se bo odražalo tudi v hitrih odločitvah in zaključkih v romantičnih razmerjih.

V drugi polovici meseca vas bo razsvetlil Neptun, vaš planet. V vaše življenje bo vnesel nekaj samorefleksije in zamislili se boste nad tempom svojega življenja. To bo povečalo vašo željo po spiritualnosti in razširitvi vašega duhovnega življenja.

Ključne besede za mesec oktober: finance, cilji, zapravljanje, hitre odločitve, romantična razmerja, samorefleksija, tempo, spiritualnost

Imaš priložnost za velik osebni preboj. Odkrij, kaj te jeseni čaka ZDAJ!  

 

 

   

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram