Mesečni horoskop: Oktober 2019

V oktobru bodo po vsej verjetnosti vaše ambicije presegle vaše sanje. V tem mesecu boste prejeli dovolj podpore za vse, kar vam bo padlo na pamet, imeli boste dovolj moči in energije. Z veliko volje in zagnanosti boste lahko, kar si boste zadali, tudi dosegli. Prevzel vas bo tekmovalni duh, ki bo prevladoval nad vsem ostalim in ravno ta vas bo gnal naprej, v boj, k napredku in spremembam. Želeli boste biti prvi, želeli boste zmagovati. Kot vedno tudi zdaj ne boste nikomur dopustili, da bi vas oviral na vaši poti. Mnenj drugih ne boste poslušali oziroma se z njimi ne boste obremenjevali. Ozirali se boste le na družino. Za vas je namreč družinska vrednost tako pomembna, da brez njihove odobritve ne storite ničesar. Pogleda nikakor ne boste umaknili s cilja, dokler ne bo dosežen. Pri srčnih zadevah boste samozavestni. Čustvene vezi se bodo v oktobru okrepile, tople duše se bodo zbližale. Okoli vas bosta nežnost in harmonija. Splošno vzdušje bo dobro in sreča bo na vaši strani. S prijatelji se boste morda odločili za krajše potovanje.

Ključne besede za mesec oktober: podpora, moč in energija, tekmovalnost, napredek, družina, harmonija, sreča, prijateljstvo

Odkrij, kaj zanimivega TI prinaša mesec in kakšni premiki te čakajo!  

 

Za bike bo oktober dober mesec, zvezde bodo igrale pozitivno vlogo v vašem življenju. Na poslovnem in finančnem področju vam bodo naklonjene. Kljub temu boste k stvarem pristopali premišljeno in prav je tako. Stavite na ravnotežje in ne na nestabilnost. Lahko boste izkoristili svoje organizacijske sposobnosti in gradili gradove v oblakih. Energije vam ne bo primanjkovalo, počutje pa bo odlično. V drugi polovici meseca boste postavili na prvo mesto čustva. Ponovno se boste povezali s pravimi občutki, ker se boste odločili, da se ne boste več skrivali za izgovori. Če se vam bo kakšna situacija zazdela dvomljiva, naredite vse, da se bo razjasnila. Nikar ne živite v nevednosti in ne zanemarjajte svojega ljubezenskega življenja v korist drugih. Zagotovo je nemogoče zadovoljiti vsakogar, zato poskusite voditi svoje življenje, ne da bi se pri tem obremenjevali s stališči tistih, ki se z vami ne strinjajo. Proti koncu oktobra se boste vrnili k užitkom, veselju in uživanju z družino.

Ključne besede za mesec oktober: premišljenost, organiziranost, čustva, razjasnitev, ljubezen, uživanje, družina

Odkrij, kaj zanimivega TI prinaša mesec in kakšni premiki te čakajo!  

 

Čaka vas obdobje, ko se boste spraševali, kako naprej. To bo čas globokega razmišljanja. Pripetilo se bo namreč, da nikakor ne boste našli zadovoljstva v malih stvareh, zato boste hrepeneli po neki večji sreči. Na poslovnem, finančnem in ljubezenskem področju vam sicer ne bo šlo slabo, vendar vam ravno tako ne bo šlo dovolj dobro, da bi bili navdušeni nad rezultati. Vzemite pogum v svoje roke in se soočite s težavami. Svetla stran je, da vas problemi ne bodo potrli ali dotolkli, ampak vas bodo motivirali, da se boste še bolj trudili za uspeh. Ko bo šlo za vaše zasebno življenje, boste želeli preseči sami sebe. Mesec oktober obljublja lepa presenečenja. Zaradi dobrih odnosov boste lahko razrešili nekatere spore, kar vam bo vlilo nove energije. Okoli 20. oktobra bo že vse urejeno. Čustveno boste lahko preživeli nekaj nepozabnih trenutkov. Družina bo spet v središču vaše pozornosti. Ponovno boste zaupali vase in v svoje odločitve. Ko pa boste začeli zaupati tudi drugim, se bodo stvari postavile na svoje mesto.

Ključne besede za mesec oktober: kontemplacija, finance, družina, motiviranost, presenečenja, nepozabni trenutki, zaupanje

Odkrij, kaj zanimivega TI prinaša mesec in kakšni premiki te čakajo!  

 

Raki boste potrebovali čas za razmišljanje in zvezde vam bodo v oktobru ponudile popolno priložnost za to. Odgovorov na svoja vprašanja morda ne boste našli hitro, a nikar ne bodite nestrpni, temveč si vzemite čas in dopustite, da se bo vse razvilo v svojem ritmu. In zakaj ne bi sprejeli tega ritma? Zvezde se bodo ukvarjale z vami, ker vas bodo varovale. Izkoristite to lepo obdobje. Morda se boste morali spoprijeti s kakšno nenavadno situacijo, zaradi katere se bo v vaši glavi pojavila zmeda, toda že po 21. oktobru bodo majhne težave izginile iz obzorja. Veter svežine bo odpihnil vse nesporazume. Torej, glavo pokonci! V tem mesecu pobegnite od tistih, ki vas bodo frustrirali, saj boste potrebovali podporo, srečo, prijaznost, sladkost in iskrenost. Ne odlašajte z odhodom, v prihodnje pa le poudarite svoje želje v novih odnosih. Nikar se ne trudite tako zelo ugajati drugim, vaša čustva in nameni so že ves čas zelo iskreni. Kdor tega ne opazi, preprosto ni vreden vaše ljubezni.

Ključne besede za mesec oktober: razmišljanje, potrpežljivost, svežina, podpora, sreča, iskrenost, odnosi

Odkrij, kaj zanimivega TI prinaša mesec in kakšni premiki te čakajo!  

 

Že začetek meseca se bo začel zelo dobro, sreča se vam bo nasmihala in imeli boste kaj početi. Ne zapravljajte časa z vprašanji, kar takoj se zakopljite v nove projekte. Vaša intuicija je v osnovi dovolj močna, da veste, kako se zadevam streže brez navodil, zato ji samo sledite. Zagotovo vas bo popeljala na pravo pot in tako nedvomno ne boste zamudili izjemnih priložnosti, ki se vam bodo ponujale v oktobru. Vzdušje bo na splošno odlično, kritike drugih pa vas ne bodo dosegle. Nihče namreč ne more ukrotiti leva, ko enkrat zarjovi z vso močjo, ki jo premore! Svoje želje boste izražali z lahkoto, polni boste pozitivne energije in zagona. Uspešni boste pri vsem, česar se boste lotili. Na ljubezenskem področju bo obdobje od 8. do 18. oktobra prineslo številne spremembe. Bodite pozorni na znake, ki vam jih bodo pošiljale zvezde. S tem ko boste naposled le izrazili svoja čustva, boste uresničili tudi svoje želje. To bo za vas zelo pomemben in velik korak naprej.

Ključne besede za mesec oktober: sreča, novi projekti, intuicija, izjemne priložnosti, uresničevanje želja, zagon in energija, spremembe

Odkrij, kaj zanimivega TI prinaša mesec in kakšni premiki te čakajo!  

 

Na začetku meseca vas čaka melanholija, a dobra novica je, da ne bo trajala zelo dolgo. Kljub temu da boste v prvi polovici oktobra še nekoliko potrti in ne boste imeli potrebe po druženju, ker boste iskali ravnotežje, pa boste v drugi polovici dobili potrebno motivacijo, zaradi katere se boste nasmehnili. Po 10. oktobru se bo vaša miselnost namreč povsem spremenila in dobili boste neko novo vizijo, ki jo boste nato poskušali uresničiti. Vse do konca meseca se boste zato trudili, da bo vse delovalo in teklo kot po maslu, da boste v življenju bolj zadovoljni, srečni in energični. Ker se boste odločili za pozitivnost in optimizem, bo vse kar naenkrat boljše. Na svet ne boste več gledali s skepticizmom in strahospoštovanjem, temveč boste navdušeni nad njim, polni boste začudenja in veselja. Stvari, ki vam bodo prihajale nasproti, vas bodo fascinirale in vsega se boste lotevali z vznemirjenjem. Um boste osvobodili nepotrebnega stresa, okoli sebe boste ponovno zbrali ljudi, ki so vam pomembni, odprli boste svoje srce.

Ključne besede za mesec oktober: melanholija, nov zagon, nove vizije, zadovoljstvo, optimizem, zaupanje, osvoboditev

Odkrij, kaj zanimivega TI prinaša mesec in kakšni premiki te čakajo!  

 

V oktobru se boste pokazali v najboljši luči. Iz vaše karizme bo izhajala neka oblika nesebičnosti, človekoljubja in to bo znak pozitivnega vpliva, ki ga boste projicirali na druge. Polni boste empatije, sočutja in zelo čustveni ter iskreni. S svojimi izrednimi odločitvami boste presenečali, razvnemali in hkrati pritegnili pozornost ter naklonjenost. Med mesecem bodo odnosi lepi, ne boste pustili prostora za sitnosti. Svoje odločitve boste izražali z veliko lahkoto. Tako zelo boste odločni, da bi lahko osvojili medaljo, vaša zavzetost pa bo lahko povzročila tudi nekaj ljubosumja. Če se boste znašli v dvomih, si vzemite čas za razmislek in hitro boste spet našli pravo pot. Kljub temu da se boste osredotočali na potrebe drugih ljudi, pa nikar ne pozabite na svoje. Ljubezen se vam bo nasmehnila, in to zato, ker si to zaslužite, zato bodite odprti ter dovzetni. Z vidika čustvenega življenja vam bodo zvezde ponudile možnost, da vstopite v drugo dimenzijo. Izkoristite priložnost!

Ključne besede za mesec oktober: karizma, nesebičnost, sočutje, iskrenost, odločnost, čustveni razvoj

Odkrij, kaj zanimivega TI prinaša mesec in kakšni premiki te čakajo!  

 

Ta mesec počnite samo tisto, kar vas veseli. Našli boste pogum, da boste drugim rekli ne in to bo samo pohvalno, čeprav ljubljeni morda takšnega preobrata ne bodo razumeli. Nikar se ne opravičujte in ne zagovarjajte svojih odločitev. Samo od vas je odvisno, kako boste živeli in tokrat dajte prednost svojim potrebam, na druge pa se ne ozirajte. Svoje namere vedno postavljate pod vprašaj, a to samo zato, ker se ne cenite dovolj, ker nimate zaupanja vase. Ali ne bi radi pozabili svojih neuspehov, da bi začeli na novi podlagi? V oktobru potegnite črto. Lepi planetarni vplivi bodo osvetlili vaše želje. Planeti vas bodo potiskali v pravo smer, zato naredite prostor za nove ideje, nove prijatelje, nove odnose, kljub temu da vas bodo spremljale začudene oči. Sebe postavite na prvo mesto! Dovolite si razne užitke; vaša čustva naj imajo prednost pred vsem drugim. Podajte se na novo pustolovščino. Na splošno je mogoče reči, da boste ne glede na situacijo strastni.

Ključne besede za mesec oktober: pogum, nova usmeritev, nove ideje, prijateljstvo, odnosi, jaz

Odkrij, kaj zanimivega TI prinaša mesec in kakšni premiki te čakajo!  

 

Že na začetku meseca boste morali prevzeti odgovornost. To ne pomeni, da boste preobremenjeni, a se boste gnali za uspehom. Prisluhnite svoji intuiciji. Ne delajte tistega, česar ne marate delati. Zelo boste prepričljivi; vaša karizmatična moč bo to dokazovala. V tednu okoli 15. oktobra boste vzpostavili nove, donosne povezave. Ta mesec boste strelci ljubljenci zvezd, zato v celoti izkoristite to lepo priložnost, ki se vam bo ponudila. Privoščili si boste lahko celo malce muhavosti in jo odnesli brez posledic. Odlično! Malce bolj bodite pozorni le na znake utrujenosti in se prilagodite, v kolikor bo to potrebno, ne da bi iskali opravičila. Proti 21. oktobru boste našli energijo. Odnosi bodo topli, vaša družina bo ljubeča, okolica pa bo samo potrjevala vaše odločitve. Obeta se vam nekaj sprememb na ljubezenski fronti, pravzaprav bo komunikacija zelo dobra. Ko boste dali prednost srčnemu področju, bo to bolj izpopolnjeno, težave pa se bodo zmanjšale. 

Ključne besede za mesec oktober: odgovornost, intuicija, karizma, toplina, ljubezenski premiki, razbremenitev

Odkrij, kaj zanimivega TI prinaša mesec in kakšni premiki te čakajo!  

 

Kozorogi v oktobru ne poskušajte skrivati svojih čustev, kot to pogosto radi počnete, drugače se boste znašli v težavni situaciji. Spoštujte komunikacijo in se ne zapirajte v lupino, v tišino. Ljudje v vaši okolici so že naveličani, da morajo kar naprej dešifrirati znake, ki jim jih pošiljate. Z vami se bodo želeli odprto in odkrito pogovarjati. Sprejmite dejstvo, da drugim ni treba kar naprej razvozlavati vaših ugank, to počno vam na ljubo, ker jim veliko pomenite. Hkrati pa se morate začeti zavedati, da jim bosta vaša preobčutljivost in krhkosti kmalu začeli presedati. Vaše ogledalo odseva podobo nekoga, ki si zasluži biti ljubljen zaradi tega, kar je. Primanjkuje vam samo malce samozavesti, zaupanja vase. Zato izkoristite ta mesec za to, da se boste okrepili, da boste stopili iz sence. Zberite moč in pogum! Cenite se in tudi ostali vas bodo! Izzivanje sreče se bo lahko izkazalo za zelo dobro alternativo, še posebej, če imate trenutno glavo zakopano v pesek. Če povzamemo, bi morali v oktobru razmišljati o sebi, na življenje morate začeti gledati z drugačne perspektive.

Ključne besede za mesec oktober: komunikacija, preobčutljivost, nova moč in pogum, globoko razmišljanje, sprememba perspektive

Odkrij, kaj zanimivega TI prinaša mesec in kakšni premiki te čakajo!  

 

V kolikor vodnarji trenutno ne vidite dlje kot do konice svojega nosu, ko skušate doumeti, kaj se dogaja okoli vas, boste v tem mesecu zagotovo presenečeni! Oktobra se bo vaše vidno polje oziroma obzorje razširilo, zadeve se bodo razjasnile in vse bo postalo bolj razumljivo. Vaše življenje se bo začelo premikati naprej, ne boste več stagnirali. Občutili boste, da ste naposled le spet koristni. Vaša odgovornost se bo povečala in obveznosti se bodo vrstile ena za drugo, vendar vas to ne bo prestrašilo. Celo motiviralo vas bo! Situacijo boste izkoristili takšno, kot bo, in sicer brez težav. Če se stvari ne bodo odvijale dovolj hitro za vas in tako, kot boste želeli, ne pritiskajte preveč. Vse bo prišlo ob pravem času. Vladal bo nekakšen nedorečen red. Veseli boste in takšni boste ostali tudi vnaprej. Vaše družbeno življenje bo intenzivno, zanašali se boste na svoje bližnje in na prijatelje, ti pa vam bodo nudili vso potrebno podporo. Uživali boste z ljudmi, ki jih imate radi.

Ključne besede za mesec oktober: presenečenja, razjasnitev, premiki, motivacija, podpora bližnjih, veselje in zadovoljstvo

Odkrij, kaj zanimivega TI prinaša mesec in kakšni premiki te čakajo!  

 

Dobili boste dober odmerek adrenalina, kar bo okrepilo vaše ambicije. To se že dolgo ni zgodilo, zato boste znova začeli oblikovati načrte za prihodnost. Moč se vam bo povrnila in to vas bo nadvse razveselilo. Izkoristite vse priložnosti, ki se vam bodo ponudile, saj bodo vaše življenje naredile prijetnejše. Našli boste stabilnost, odnosi bodo varni. Bogastvo toplih občutkov vam bo dalo samozavest, vse vam bo šlo dobro od rok. Ko boste od daleč pogledali na situacijo, se vam bo zdelo, da so vsi elementi naposled le združeni v neko celoto. Vplivi zvezd bodo ugodni, zato preprosto uživajte. Majhne spodbudne note vam bodo prinesle dobro energijo, lahko boste celo pozabili na pretekle skrbi in slabe izkušnje. Vzemite si tudi čas za srčne zadeve, čaka vas namreč presenečenje. Mesec oktober bo nadvse ugoden za ljubezen. Bodite pozorni tudi na druge. Zanimajte se za njihove potrebe in pričakovanja ter široko odprite oči in ušesa.

Ključne besede za mesec oktober: ambicioznost, novi načrti, stabilnost, varnost, samozavest, energičnost, odnosi

Odkrij, kaj zanimivega TI prinaša mesec in kakšni premiki te čakajo!  

 

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved Tarot kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij, ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije in kako se vajini energiji ujemata.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram