Mesečni horoskop: November 2019

Vse do 23. novembra bodo osvetljena tista področja vašega življenja, ki so povezana s spolnostjo, denarjem in razvojem. Bolj boste intuitivni in zato dovzetni za dogajanje v okolici. V tem mesecu boste odkrivali najbolj neznan del sebe. Običajno se ne ustrašite izzivov in tudi tokrat se ne skrijte pred njimi. Bodite prilagodljivi in ne provocirajte drugih po nepotrebnem. Tako bi se samo znašli v težavah, iz katerih bi se nato le težko izkopali. Ta mesec bo še posebej naklonjen ljubezni. Planeti vam bodo na srebrnem krožniku prinesli čudovite čustvene energije. Vaš libido bo močan, prav tako boste zelo intenzivno doživljali vse občutke, zato boste lahko okrepili tudi vez z ljubljeno osebo. Na finančnem področju boste hrepeneli po napredku, nenehno boste razmišljali, kako bi lahko prišli do več denarja. No, mesec november bo poskrbel za nekaj pozitivnih sprememb. Ste bitje akcije, vodja in znate skrbeti za druge, zato bo vse potekalo precej gladko.

Ključne besede za mesec november: spolnost, intima, libido, neznano, prilagodljivost, ljubezen, čustva, akcija, skrb

Odkrij, kaj zanimivega TI prinaša mesec in kakšni premiki te čakajo!  

 

Prvi del novembra se vam bo odprl z globokimi ter subtilnimi energijami, vi pa jih boste sprejeli z odprtimi rokami. Poskušali jih boste kar najbolje izkoristili. Vaša sicer borbena narava se bo tokrat umirila, vaše misli bodo veliko resnejše kot običajno. Iskali boste harmonijo. Povedano po resnici ste že pozabili, kako je uživati v uravnoteženem življenju. Občutke boste nekoliko težje izražali, ampak bi bilo dobro, da bi se kljub temu pri komunikaciji potrudili. Vendar čustveni, kakršni boste, ne dajajte nobenih obljub! Proti koncu meseca odprite oči za poklicni sektor, saj se boste lahko dogovorili za pomemben sestanek, ki vam bo znal prinesti obilo dobrega. Po 19. novembru vsekakor poskrbite tudi za sprostitev. Nikar ne poskušajte preseči sami sebe. Vaše počutje je za zdaj še dobro, vendar se morate začeti zavedati, da je živčnost izredno škodljiva. Bolj duhovno nadaljujte hojo po poti, ki je v vašem srcu.

Ključne besede za mesec november: subtilnost, borbena narava, uravnoteženost, poslovne priložnosti, komunikacija

Odkrij, kaj zanimivega TI prinaša mesec in kakšni premiki te čakajo!  

 

Dvojčki boste v mesecu novembru aktivni in produktivni. Z drugimi besedami, vaš um bo deloval s polno hitrostjo, da bi napredovali na poklicnem področju. Spremljala vas bo močna, ognjena energije, ki jo boste usmerili v konstruktiven cilj. Nadvse boste učinkoviti. Angažirali se boste, da boste podpisali neko pogodbo, ki vam veliko pomeni. Vse okoli sebe boste presenetili s svojo odločnostjo in prepričljivostjo. Vaše besede bodo ljudje dejansko upoštevali in nikakor ne bodo obvisele v zraku. Popolnoma jasno vam bo, kaj vam je storiti, in bolje boste upravljali svoje prioritete. V tem mesecu boste gonilna sila brez primere. Veliko bo tudi čustvenih radosti, vaš osvajalski duh se bo prebudil in vaše hrepenenje po ljubezni se bo okrepilo. Zato se ne osredotočajte samo na um, temveč se posvetite tudi občutkom. Pokažite, da ste globoka, sočutna in strastna oseba, kljub temu da navzven delujete kot trdna skala. 

Ključne besede za mesec november: aktivnost in produktivnost, poslovne spremembe, ognjena energija, učinkovitost, odločnost, prebujenje ljubezni

Odkrij, kaj zanimivega TI prinaša mesec in kakšni premiki te čakajo!  

 

Novembra bo v zraku neka lahkotnost. Svobodni boste in ne boste več tako zelo obremenjeni s tem, kam vodi vaša življenjska pot. Okrepljena intuicija vam bo omogočila, da boste veliko svojih misli in idej lahko postavili v perspektivo. Dvomi bodo izginili in vse, kar vas je prej begalo, bo zdaj postalo kristalno jasno. Videli boste razliko med bistvenim in odvečnim, zato boste preteklost naposled le izpustili iz rok. Mirnost vas bo ojačala. Ugotovili boste, da ste v umirjenem ozračju veliko bolj učinkoviti. Navduševali se boste nad majhnimi stvarmi, zadovoljni boste že s preprostimi gestami. Vaša vitalnost bo na vrhuncu, izkoristite dobro počutje. Bodite hvaležni, nesebični in odprti, še zlasti na ljubezenskem področju. Do 25. novembra vas bodo čudovite energije vabile k odkrivanju neznanih užitkov. Ne razmišljajte predolgo, podajte se na pustolovščino. Osredotočite se na tisto, kar je resnično pomembno v tem času, ki ga boste preživeli na Zemlji – torej na ljudi, ki jih imate radi.

Ključne besede za mesec november: lahkotnost, okrepljena intuicija, nova perspektiva, mirnost, zadovoljstvo, hvaležnost, uživanje

Odkrij, kaj zanimivega TI prinaša mesec in kakšni premiki te čakajo!  

 

V novembru levi ne boste imeli veliko energije, vendar se kljub temu ne boste vdali. Trudili in borili se boste do zadnjega atoma moči, želeli boste namreč opravičiti zmagovalni temperament. Izzivi vas bodo samo še dodatno motivirali in pod pritiskom ne boste popuščali. Vsekakor postanite bolj pozorni na svoje počutje. Vse negativne misli, slabe navade in vzorci, ki jih skrivate v podzavesti, vplivajo na vašo moč, energijo in vibracije. Zato spremenite miselnost v pozitivno in prikličite v življenje dobre ter lepe stvari. Le tako boste lahko zadihali sproščeno in zaživeli svobodno ter neobremenjeno. Pri družinskih zadevah zna priti do navzkrižja interesov. Bodite previdni, da ne boste dobrih frekvenc zmotili tako, da bi preveč posegali v odnose. Na tem področju ne skušajte za vsako ceno uveljaviti svoje veličine. Slabo bi se končalo! Namesto tega se potrudite, da boste mirno razrešili nastali položaj. 

Ključne besede za mesec november: borbenost, trud, energija, sprememba miselnosti, previdnost, mirnost

Odkrij, kaj zanimivega TI prinaša mesec in kakšni premiki te čakajo!  

 

Mesec november vam bo izredno naklonjen. Izkoristite to lepo situacijo in razširite svoj vpliv na vseh ravneh (čustveni, socialni in profesionalni). Na poslovnem področju boste postavili trdne temelje, zato boste imeli tudi lepe možnosti za uspeh. Zagotovo boste napredovali in povečali svoj dohodek. Nagnjeni boste k temu, da boste skušali osrečiti ljudi v okolici, in najbližje, kar vam bo tudi odlično uspevalo. Energije v vaši družini bodo naravnost čudovite. Vaš dom bo napolnjen z optimizmom, veseljem in zadovoljstvom, kar vas bo še dodatno navdihovalo. Vaše počutje bo na splošno dobro, vendar bi vas znale vse obveznosti rahlo utruditi. Zaradi vseh spodbudnih novic bi proti koncu meseca lahko malce izpregli. Odločite se, da ne boste več vsega nosili na svojih ramenih. Prisluhnite notranjemu glasu, ki mu pravimo zaupanje. Ne morete nadzirati vsega v življenju. Občasno se je treba le sprostiti in prepustiti toku. Pridobite vero, da se bo vse razrešilo tako, kot se mora.

Ključne besede za mesec november: novi temelji, uspeh, družinska idila, optimizem, veselje, zadovoljstvo

Odkrij, kaj zanimivega TI prinaša mesec in kakšni premiki te čakajo!  

 

V novembru bodo v središču vaše pozornosti finance. Podjetni boste bolj kot kdorkoli prej, tako da se vam ni treba bati, da denar ne bi pritekal. Končno boste našli svoj smisel in boste pametno investirali. Vendar bodite prepričani, da bo zaradi vseh potreb denar tudi odtekal. Na splošno boste morali bolj paziti nanj kot običajno. Še preden se boste lotili zapravljanja, boste morali pazljivo pregledati stanje in narediti podroben načrt. Vsekakor pa se ne osredotočite samo na to področje, temveč poskrbite, da boste aktivni tudi na drugih frontah. Po 19. novembru bo osvetljen sektor odnosov. V tem mesecu boste z lahkoto komunicirali. Kot pravi diplomat, boste besede znali uporabljati v svojo korist. Prejeli boste tudi precejšen odmerek energije, ki vas bo naredil hiperaktivne, zato ga boste morali regulirati. Ne poskušajte se soočiti z vsemi izzivi naenkrat. Pomislite na svojo prehrano. V tem mesecu jejte zmerno in pravilno.

Ključne besede za mesec november: finance, investicije, natančnost, odnosi, komunikacija, diplomatski pristop

Odkrij, kaj zanimivega TI prinaša mesec in kakšni premiki te čakajo!  

 

Vaš rojstni mesec je, dragi škorpijoni in energije bodo močne! Energije vesolja vas bodo slavile! Ali obstaja še kakšen boljši način za spodbujanje napredka? Znašli se boste na samem vrhu, november vam bo omogočil pravi razcvet. Odkrili boste svojo moč! Sprejmite v svoje življenje spremembe in počistite vse, kar je starega in slabega. Izkoristite vse priložnosti, ki se vam bodo ponudile. Imeli boste močno podporo planetov in na finančnem področju boste zato nekako zaščiteni. Vaša intuicija vas bo usmerila v pravo smer na delovnem mestu. Držite se je, pozitivne stvari so na obzorju. Drugi bodo občudovali vašega duha, um in karizmo - nihče vam ne bo mogel reči ne! Odnosi se bodo stabilizirali, nekateri se bodo celo okrepili. Podpora ljubljene osebe vam bo dala krila. Navdušeni boste. Čas bo odličen, da se obrnete k novemu, k svetlejši in bolj pozitivni prihodnosti. Vaš optimizem v novembru ne bo poznal meja, to bo vaš mesec! Koristno ga izrabite.

Ključne besede za mesec november: napredek, razcvet, nove priložnosti, finančna stabilnost, trdni odnosi, podpora, optimizem

Odkrij, kaj zanimivega TI prinaša mesec in kakšni premiki te čakajo!  

 

November bo idealen mesec za razmislek, za pripravo projekta in poglabljanje številnih idej. Polni boste delovne vneme. Ne sledite večini, raje mislite s svojo glavo, pa boste našli pravo pot zase. To je eden največjih in najbolj pomembnih dosežkov, ki jih človek lahko usvoji v svojem življenju. Ne obžalujte preteklih dejanj. Kar je bilo, je bilo, naj to ostane v preteklosti. Nanje tako ali tako nimate več vpliva, zato jih pustite za seboj in se odločite za novo smer. Tudi ljubezen bo prisotna ves mesec, kar bo omililo nekaj manjših nevšečnosti. Kljub nekoliko občutljivi komunikaciji bi morali živeti v sozvočju z ljubljeno osebo. Pazite na svoj pristop, z medom boste ujeli več muh kot s kisom. Harmonično stanje na čustvenem področju bo poživljalo vaše bitje. Zagotovo boste zadovoljni. Tudi zapeljivi, očarljivi in prepričljivi boste, še posebej v zadnjem tednu. Samo nikar ne zlorabljajte dobrih stvari, to bi se vam znalo maščevati.

Ključne besede za mesec november: razmislek, elan, ljubezen, harmonija, zadovoljstvo, očarljivost in prepričljivost

Odkrij, kaj zanimivega TI prinaša mesec in kakšni premiki te čakajo!  

 

Mesec november bo prinesel velike spremembe v vaše življenje. Trudili se boste spodbuditi kariero. Bodite dinamični, vendar zato nikar ne hitite. Znašli se boste na točki, ko boste morali pokazati preudarnost, odločnost in vztrajnost. Delovali boste strateško, saj boste zelo podjetni. Z novim projektom ali začetkom sodelovanja počakajte do 19. tega meseca. Vedite, da boste dočakali svoj trenutek! Samo potrpežljivi bodite. Na ljubezenskem področju se boste znašli v dilemi, na razpotju, saj boste hkrati koprneli po stabilnosti in svobodi. Morali se boste odločiti za eno ali za drugo, saj ti dve možnosti ne gresta z roko v roki. Takrat boste morali premisliti, kako boste nadaljevali svojo osebno pot. Kakorkoli se boste odločili, bo prav za vas. V tem mesecu si vzemite čas, bodite introspektivni, a obenem odprti za svet in sledite svoji intuiciji, občutkom ter logiki. Tako boste zagotovo napredovali.

Ključne besede za mesec november: spremembe, kariera, preudarnost, strateški pristop, razpotje, hrepenenje po svobodi, introspekcija

Odkrij, kaj zanimivega TI prinaša mesec in kakšni premiki te čakajo!  

 

Dragi vodnarji, pred vami so profesionalni izzivi in kar nekajkrat boste morali pokazati tudi pesti. Torej, da ste borbeni in zagnani! V tem mesecu bo kariera zahtevala veliko vašega časa, veliko vaše pozornosti. Misli vam vsaj do polovice novembra ne bodo smele uhajati drugam, saj bi se drugače lahko hitro znašli v težavah, iz katerih nato zlepa ne bi našli izhoda. Zato se raje že takoj potrudite in predano delajte na svojem življenjskem idealu. Pazite na svojo komunikacijo in razširite svojo mrežo poznanstev. Vsak stik, ki ga boste vzpostavili, vam zna v prihodnje prinesti določene koristi. Glede ljubezni ne čakajte do konca meseca, energije bodo namreč najbolj ugodne okoli 20. novembra. Takrat boste občutili močne impulze. Izkoristite priložnosti, ki se vam bodo ponujale. V tem mesecu vam na nobeni fronti ne bo dolgčas. Pazite le, da ne boste pretiravali in da boste telesu privoščili tudi dovolj počitka in sprostitve, da se ne boste popolnoma izčrpali.

Ključne besede za mesec november: profesionalni izzivi, borbenost in zagnanost, komunikacija, pestrost

Odkrij, kaj zanimivega TI prinaša mesec in kakšni premiki te čakajo!  

 

Okrepila se bo vaša intuicija in to desetkratno! Čeprav ste že v osnovi nadvse senzibilno znamenje, bodo vaše posebne moči in darovi v novembru še posebej poudarjeni. Zanimalo vas bo intimno, skrito. V tem mesecu na široko odprite vrata duhovnosti, ezoteriki, filozofiji, spiritualnosti in vsemu mističnemu. Lahko boste napredovali na višjo raven in spoznali višjo zavest. Nestrpni boste, saj bodo energije napovedovale veliko in trajno preobrazbo. Prav tako ne bodite presenečeni, če boste izkusili ljubezen z večjo intenzivnostjo, kar je sicer težko za bitje, kakršno ste vi, ki je precej mehko in spravljivo. V sebi boste našli nenavadno moč. Samo sprostite se in uživajte! Ta mesec bo na splošno zelo čustven. Vaši občutki bodo močni, morda na trenutke celo pretirani. V tem mesecu bo pomembno, da se boste vrnili k temeljem, da boste zaupali šestemu čutu, da boste poslušali svoje telo, hotenja in da boste introspektivni.

Ključne besede za mesec november: intuicija, novi interesi, spiritualnost, preobrazba, intenzivnost, introspekcija

Odkrij, kaj zanimivega TI prinaša mesec in kakšni premiki te čakajo!  

 

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved Tarot kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij, ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije in kako se vajini energiji ujemata.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram