Mesecni horoskop marec 2021

Marec bo pravi mesec za vas ovni, saj boste imeli moč spet v svojih rokah. Čas bo odličen za prevzem vajeti, zato se ne skrivajte v ozadju in zasijte v vsej svoji veličini! V ospredju bo tudi vaša notranjost in čustveno življenje. Večkrat se boste postavili zase, govorili boste s surovo odkritostjo. O skromnosti ne bo ne duha in ne sluha. In postavitve planetov bodo samo še poveličevale vašo osebnost.

Pokazale se bodo vaše vodstvene lastnosti, vaša borbenost pa se bo povečala. V službi in pri projektih se boste odlično znašli, le glede dohodka bo v prvi polovici meseca še nekaj nezadovoljstva, a se bo kasneje vse uredilo. Vaša karizma bo nadvse močna, kar bo okrepilo tudi nekatera vaša prijateljstva. Zasijali boste v vsej svoji luči!

Ključne besede za mesec marec: moč, prevzem, veličina, notranjost, čustveno življenje, vodstvene lastnosti, borbenost, karizma

Ne čakaj, da se situacija popravi sama od sebe. Preveri, kaj lahko narediš TAKOJ!  

 

V tem mesecu lahko pričakujete lep razvoj dogodkov, saj ne bo nikakršnih hudih nihanj. Marec namreč naznanja čudovito sobivanje z ljudmi v vaši okolici, še posebej z vašimi bližnjimi. Pri tistih torej, ki nekaj štejejo, boste vsekakor priljubljeni! Pozitivne energije bodo krepile vašo dobro voljo, vaši občutki bodo močni.

V drugi polovici meseca boste začeli tudi z novim poglavjem v vašem življenju. Nadvse boste inovativni ter zagnani. Kakšnih nepredvidljivih okoliščin ni pričakovati, zato se boste lahko pogumno lotevali podvigov in projektov, o katerih ste prej le razmišljali ali sanjali. Le pri financah nikar ne pretiravajte in skrbno nadzirajte svoj bančni račun, da ne boste proti koncu meseca nezadovoljni s stanjem na njem.

Ključne besede za mesec marec: čudovito sobivanje, bližnji, pozitivne energije, dobra volja, moč, novo poglavje, inovativnost, zagnanost, podvigi, nadzor

Ne čakaj, da se situacija popravi sama od sebe. Preveri, kaj lahko narediš TAKOJ!  

 

Energije bodo odlične, vi pa boste osredotočeni na vašo družbeno-poklicno usodo. Zaupajte sebi in drugim! To naj bo vaš moto v mesecu marcu. Izkoristite svojo srečo brez nadaljnjega odlašanja. Vaš um naj bo osredotočen na bogastvo: tako fizično kot duhovno. Vaš družabni krog bo za vas predstavljal zlati rudnik! Ne oklevajte in izkoristite vse nesramno dobre priložnosti, ki se vam bodo ponujale.

Mesec bo razdeljen na dve zelo različni obdobji. V kolikor bo prvi del v vas še vzbujal neka eksistencialna vprašanja, se bo v drugi polovici vse postavilo na svoje mesto. Sprožili boste tudi nekaj zelo koristnih sprememb, ki vas bodo popeljale na povsem novo pot. Na splošno pa boste v tem mesecu obkroženi s podporo, ljubljeni boste!

Ključne besede za mesec marec: odlične energije, poklic, zaupanje, sreča, bogastvo, eksistencialna vprašanja, spremembe, nova pot, podpora

Ne čakaj, da se situacija popravi sama od sebe. Preveri, kaj lahko narediš TAKOJ 

 

Vi, ki ste običajno vezani na svoj dom, boste v tem mesecu lahko sanjali o spremembi okolja, novih podvigih ter projektih. V vas bodo rasle nove želje, želeli boste premikati meje. Energije vas bodo gnale, da bi stopili iz svojega okvirja. Vaše potrebe bodo močne, a le od vas bo odvisno, do kam se boste pripravljeni spustiti. Vaš pogled na življenje se bo začel počasi spreminjati in postavljali si boste vse več vprašanj o svoji prihodnosti.

Zastavljali si boste tudi vedno več vprašanj o vašem ljubezenskem življenju, vendar na tem področju do kakšnih odločilnih odgovorov še ne boste prišli. Čeprav bo vašem srcu naseljen nemir, v vaših možganih pa bo divjala nevihta, boste kljub temu navzven delovali umirjeno ter nežno.

Ključne besede za mesec marec: spremembe, podvigi, projekti, želje, premikanje meja, potrebe, prihodnost, ljubezen, nemir

Ne čakaj, da se situacija popravi sama od sebe. Preveri, kaj lahko narediš TAKOJ 

 

Močne energije bodo v tem mesecu pretresale vaše zunanje in notranje življenje. Zaradi tega boste ves čas težili k dobremu počutju in harmoničnim občutkom, saj vam bo ravno tega primanjkovalo. Vaše želje boste skrivali, težko se boste izražali. Ponovno se boste morali osredotočiti na svoje bistvene stvari. Marec ne bo posebej naklonjen službi, sestankom ali večjim projektom, saj se boste na vseh področjih bolj ali manj iskali ter lovili.

A bodite brez strahu! Proti koncu meseca se bodo začele zadeve umirjati, vi pa si boste morali utrgati trenutek za tako pogosto zapostavljeno filozofijo, ki poziva k introspekciji – samoopazovanju lastnih duševnih pojavov (razpoloženja, čustev, želja, misli ...). Samo to vas bo rešilo, napovedalo bo pomembne prihodnje spremembe.

Ključne besede za mesec marec: močne energije, harmonija, ravnovesje, introvertiranost, bistvo, iskanje, lovljenje, introspekcija, spremembe

Ne čakaj, da se situacija popravi sama od sebe. Preveri, kaj lahko narediš TAKOJ 

 

Vaša tiha narava bo morda obžalovala vse dobre priložnosti, ki jih bo ponujal mesec marec, če boste odlašali z izražanjem svojih želja. Sentimentalno boste razpoloženi in precej zadržani. Prilagodljivost ni vaša prva ali močna lastnost, a kljub temu vzemite vse, kar se vam bo dogajalo, z zaupanjem. Verjemite v procese, energije in ponujeno. Opogumite se in brez nadaljnjega odlašanja izkoristite srečo!

Soočiti se boste morali s svojimi strahovi, da boste napredovali. Posledice bodo vidne že v drugem delu tega meseca, v kolikor se boste odločili ukrepati. Močne energije se bodo dotaknile tudi delovnega ter ljubezenskega področja, zato lahko pričakujete nekaj spopadov in resno klimo, kar pa bo zelo konstruktivno za vaš razvoj.

Ključne besede za mesec marec: tiha narava, priložnosti, odlašanje, želje, sentimentalnost, zadržanost, prilagodljivost, zaupanje, strahovi, močne energije, razvoj

Ne čakaj, da se situacija popravi sama od sebe. Preveri, kaj lahko narediš TAKOJ 

 

V tem mesecu se boste tehtnice dobro razumele z drugimi, odnosi bodo lepi. Velikokrat boste v središču pozornosti, kar vam bo tudi nadvse ugajalo. Ljudje bodo občudovali vašo strastno naravo, karizmatičnost, čutnost ter romantičnost. V ospredju bodo čustvene izmenjave. Uživali boste prav vsak dan posebej.

Vaše življenje bo harmonično, vse bo nekako našlo svoje mesto, vi pa boste našli svoje ravnovesje. To bo ugajalo predvsem vaši osebnosti, ki ljubi uravnoteženost. Še posebno odprti boste do pojmovanja vašega življenja. Mesec marec bo za vas enostaven mesec, sproščeni boste. Spremenil se bo le vaš odnos do denarja. Ta sprememba se bo izkazala kot nadvse koristna za vas v prihodnje, zato jo sprejmite z mirno vestjo.

Ključne besede za mesec marec: odnosi, središče pozornosti, karizmatičnost, čustva, harmonija, ravnovesje, uravnoteženost, enostavnost, sproščenost

Ne čakaj, da se situacija popravi sama od sebe. Preveri, kaj lahko narediš TAKOJ 

 

Mesec marec lahko opišemo z dvema besedama: ljubezen in intenzivnost! V tem mesecu se vam obeta veliko strasti, romantike ter čustev. Srce bo v središču, obeti za življenje bodo lepi! Ne glede na to, ali ste vezani ali ne, vas čaka ljubezen in njena čudesa. Ste pripravljeni? Občasno boste tudi sentimentalni. Spustite tisto, kar mora iti, da se boste lahko popolnoma prepustili dogajanju. Utelešajte ljubezen, kot znate to narediti in bodite pripravljeni. Vaša duša bo vibrirala od harmoničnih energij.

Na poslovnem področju bodite malce bolj previdni proti koncu meseca, kljub temu da se boste znali izviti iz vsakršnega spopada. Izogibajte se eksplozivnim besedam, energije se bodo namreč želele malo poigrati z vami.

Ključne besede za mesec marec: ljubezen, intenzivnost, strast, romantika, čustva, obeti, sentimentalnost, harmonične energije, posel, previdnost

Ne čakaj, da se situacija popravi sama od sebe. Preveri, kaj lahko narediš TAKOJ 

 

Osredotočite se na svoj dom, svoje korenine in ljubezen! Ves mesec bo namreč podpiral krepitev odnosov, vezi in družinsko življenje. Planeti bodo želeli najboljše za vas. Sicer so možni kakšni manjši spopadi ali nesporazumi, vendar bodite optimistični. Vaše srce se bo odprlo, kar bo še najbolj razveselilo vaše bližnje. Svoje občutke boste še vedno izražali z nekakšno okornostjo, toda iskreno.

Na poklicnem področju bo prišlo do nečesa nepričakovanega, zato se boste primorani prilagoditi. Glejte, da boste nadzorovali svoje impulze, da boste lahko sledili dogajanju. Vaše sposobnosti se bodo povečale, zato izkoristite priložnost, da boste spremenili, kar morate ali izboljšajte tisto, kar trenutno ne deluje.

Ključne besede za mesec marec: dom, korenine, ljubezen, odnosi, vezi, družina, optimizem, poklic, nepričakovano, prilagodljivost, spremembe

Ne čakaj, da se situacija popravi sama od sebe. Preveri, kaj lahko narediš TAKOJ 

 

Najbolj dinamično bo na področju dela, vendar delujte brez naglice! Odnosi bodo odlični, stvari vam bodo šle dobro od rok, zato ostanite osredotočeni, na splošno pa prilagodljivi in se odločite za prestrukturiranje, v kolikor bo to potrebno. Planeti vas bodo podpirali, prav tako vaše intelektualne sposobnosti. Ves čas vas skrbi za denar. V mesecu marcu ga boste prejeli, v kolikor boste igrali zbrano.

Nepredvidene spremembe se kažejo na obzorju proti koncu meseca, lahko bodo pretresle vaš dom ali ljubezensko sfero. Prišlo bo do čustvene napetosti, s katero boste morali shajati. Energije bodo namreč strastne, nekoliko pretirane za vašo naravo. Vztrajajte pri svojem, na koncu bo vendarle vse odvisno od vas in vašega ravnanja.

Ključne besede za mesec marec: dinamičnost, osredotočenost, prilagodljivost, prestrukturiranje, podpora, denar, nepredvidene spremembe, dom, ljubezen, čustvena napetost

Ne čakaj, da se situacija popravi sama od sebe. Preveri, kaj lahko narediš TAKOJ 

 

V mesecu marcu boste vodnarji drzni, komunikativni, ambiciozni in odločeni, da boste zarisane cilje enkrat in za vselej dosegli. Dolgoročno se vam bo ta zagretost obrestovala, četudi ne boste vsega zadanega rešili takoj. Energije, ki bodo prisotne, vas bodo še dodatno podpirale in pred vami se bo razprostrlo obilo izjemnih priložnosti, ki jih tokrat zagotovo ne boste zamudili ali spregledali. Usmerite vašo pozornost na to, zaradi česar se počutite dobro in temu sledite.

Proti koncu meseca se bodo povečale možnosti za romantiko. Vaše misli bodo bolj intimne ter usmerjene k ljubezni. Vaša notranja občutja bodo znova aktivirana in zaljubljeni boste bolj kot kdajkoli prej. Nekaj časa vam je bilo težko, sedaj pa je vaša prihodnost videti svetla. Na vrsti boste za igro!

Ključne besede za mesec marec: drznost, komunikativnost, ambicioznost, odločnost, energijska podpora, priložnosti, romantika, ljubezen

Ne čakaj, da se situacija popravi sama od sebe. Preveri, kaj lahko narediš TAKOJ 

 

Pripravite se na velike dosežke! Naposled boste le pripravljeni izpostaviti vašo karizmo, lepoto ter slikovito osebnost. Komunikacija bo za vas enostavna. Kljub temu da bodo na začetku vaše želje še nekoliko nihale, boste na koncu ponosni sami nase. Malce boste morali paziti le na svojo dinamičnost, da vnema ne bo ugasnila. Vaši prijatelji in bližnji vam bodo stali ob strani, deležni boste tudi številnih poklonov. Mesec marec vam bo prinesel nove stvari, spremembe, ki jih sprejmite z odprtimi rokami. Zaslužite si, da boste zasijali v vsej svoji luči.

Družinski odnosi in domače življenje bodo mirni, pomirjena bo tudi vaša duša. Zasebno boste sladki, srčni, nežni, empatični in vaša prisotnost bo ljudi veselila. Pustite vse nepomembno ob strani in se osredotočite na to toplino v ožjem krogu.

Ključne besede za mesec marec: dosežki, karizma, osebnost, komunikacija, ponos, vnema, bližnji, podpora, spremembe, toplina, dobra energija

Ne čakaj, da se situacija popravi sama od sebe. Preveri, kaj lahko narediš TAKOJ 

 

 

   

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram