Mesečni horoskop: Marec 2020

Ovni, marec za vas nikakor ne bo dolgočasen! Vaš gospodar Mars bo v znamenju kozoroga, kar bo v vas vzbudilo nekaj agresivne energije. Bodite pozorni na svoje burne odzive na okolico in pazite, da se ne prenaglite. Skrbno odmerjajte porabljeno energijo, da vam je ne zmanjka! V drugi polovici meseca vas bo sonce v znamenju rib napotilo k duhovnosti, ki vas bo pomirila.

Po 21. marcu naj se prične praznovanje, zaslužili ste si ga! V službi se bodo dogajale spremembe, ne upirajte se jim. Kar se mora spremeniti, se bo gotovo spremenilo. Ob koncu meseca bodo energije ugodne za realizacijo projektov, ki jih že nekaj časa želite uresničiti. Čas bo vaš zaveznik, usmerite energije k ciljem in si vzemite čas, ki ga potrebujete.

Ključne besede za mesec marec: Mars v kozorogu, agresija, burni odzivi, potrpežljivost, duhovnost, čas, zaveznik

Pomlad prinaša čustveno prebujenje in nove uspehe. Odkrij, kaj vse te čaka!  

 

Vaši življenjski ideali se hitro spreminjajo. Čeprav se večino časa zatekate k rutinam, bo marec vaš pomočnik pri uvajanju novih projektov v življenju. Odprite vrata neznanemu, Venera pa vam bo pomagala pri čustvovanju. Obdajala vas bo močna energija na vseh področjih vašega bivanja.

Do 20. v mesecu bo sonce v ribah osvetljevalo vaše poslovno področje, Merkur pa bo podprl vaše komunikacijske sposobnosti in odnose z ljudmi. 23. marca bo vaše delovanje opogumil še Saturn in vam pomagal pri uresničevanju ciljev, ki ste si jih zadali. Čas bo ugoden, da posadite semena sadov, ki jih želite požeti v prihodnosti.

Ključne besede za mesec marec: novi projekti, Venera, čustvovanje, močna energija, pogum, komunikacija 

Pomlad prinaša čustveno prebujenje in nove uspehe. Odkrij, kaj vse te čaka!  

 

V marcu se bo dvojčkom dogajalo predvsem na poslovnem področju, saj bosta tako sonce v ribah kot planet Neptun močno krojila vašo usodo. Pozorni bodite na iluzije, ki se morda slišijo mamljivo, a niso za vas!

Močno gibanje planetov bo v vaše življenje za kratek čas vneslo neharmoničnost, kar se bo odražalo na mnogih spremembah, ki jih boste doživljali. Bodite pripravljeni nanje, vesolje vam želi pomagati in vas usmeriti na pravo pot. A vozilo boste morali nanjo obrniti sami, zato bodite pozorni na svojo intuicijo. Ne pozabite na vaš socialni krog in cilje, h katerim stremite. Kako si želite živeti? Spremembe vas bodo popeljale k duhovni rasti, odraslemu ravnanju in transformaciji.

Ključne besede za mesec marec: poslovno področje, spremembe, iluzije, usoda, gibanje planetov, neharmoničnost, transformacija

Pomlad prinaša čustveno prebujenje in nove uspehe. Odkrij, kaj vse te čaka!  

 

Čas je za dolgo potovanje. Tako boste lahko na življenjsko situacijo pogledali z drugega zornega kota, se osredotočili na pozitivne stvari in duhovno ter energijsko zrasli. Neptun bo narekoval tempo vaše empatije in zmožni boste močnega vživljanja v situacije oseb okoli sebe. A pazite, da ne postanete občutljivi.

Obdajale vas bodo močne energije, zelo intenzivne bodo. Uran v biku bo malce zamajal vaše temelje, a to vam bo koristilo. Obrnite pretrese sebi v prid. Zapustite prostore, ki vas utesnjujete, nekatere ste pač prerasli. Mars v kozorogu vam bo pokazal novo povezavo na romantičnem področju, Saturn pa vas bo pri tem malce zmedel. Bodite odločni in suvereni v svoje odločitve.

Ključne besede za mesec marec: potovanje, nov aspekt, temelji, nova spoznanja, utesnjenost, romantika

Pomlad prinaša čustveno prebujenje in nove uspehe. Odkrij, kaj vse te čaka!  

 

Ta mesec se morate osredotočiti na službo in svoje zdravje. Ves čas boste tuhtali o smislu življenja ter pomenu smrti. Na tak način boste prišli do spoznanj o pravem pomenu vašega življenja. Sledile bodo spremembe na vašem kariernem področju, ki jih bodo povzročali planeti. Ostanite mirni, diplomatski in potrpežljivi.

Uran v biku vas bo napeljal k temu, da se znebite nekaterih obrambnih mehanizmov, ki vas omejujejo pri svobodi. Bodite vizionarski in pogumni. Mars v kozorogu vam bo zagotovil pozitivno bojno energijo, a je ne izkoriščajte preveč, saj lahko škodi vašemu zdravju. Po 23. bo v vaše odnose posegel še Saturn, ki bo malce previharil vaše trenutno ljubezensko področje.

Ključne besede za mesec marec: služba, zdravje, smisel življenja, spoznanja, bojna energija, ljubezen

Pomlad prinaša čustveno prebujenje in nove uspehe. Odkrij, kaj vse te čaka!  

 

V marcu bodo za device v središču pozornosti razmerja. Sonce v znamenju rib bo negovalo vaše ljubezenske povezave, pri odnosih z ljudmi pa vam bo služil tudi Merkur.

Jupiter in Pluton v kozorogu vas bo silil v akcijo in nagovarjal k samozavesti. To bo koristilo odnosom z vašimi ljubljenimi osebami, sploh če ste starši. Bolj boste dovzetni za energije in si želeli več časa nameniti duhovni rasti. Bodite pragmatični, tudi v primeru, če ugotovite, da nekdo v vaši bližini ni to, za kogar ste ga imeli. Razmišljajte kritično, kot znate le device. Ob koncu meseca še posebej pazite nase, saj se bodo v vesolju dogajali burni premiki.

Ključne besede za mesec marec: razmerja, samozavest, odnosi, kritično razmišljanje, pragmatičnost

Pomlad prinaša čustveno prebujenje in nove uspehe. Odkrij, kaj vse te čaka!  

 

Ta mesec se boste tehtnice morale osredotočiti na svoj dom in službo. Sonce v znamenju rib bo pomagalo vašemu zdravju in kariernim odločitvam. Posvetite se sebi in ciljem, ki ste si jih zastavili. Po 21. marcu se bodo pričela urejati razmerja z osebami, ki si jih želite blizu. Planetarna poravnava bo v vašem domu in družini povzročila velike premike.

Močne energije vas bodo malce destabilizirale, a le za kratek čas, saj boste kmalu ponovno ujeli ravnotežje. Uran v znamenju bika bo v vas vdihnil osvobajajočo energijo, ki vas bo zbudila, a tudi malce stresla. Konec meseca premislite o razmerjih, v katere ste se spustili tekom meseca.

Ključne besede za mesec marec: dom, služba, zdravje, karierne odločitve, močne energije, planetarna poravnava

Pomlad prinaša čustveno prebujenje in nove uspehe. Odkrij, kaj vse te čaka!  

 

Škorpijoni, osredotočite se na svoje delo. Ste strastni in nikoli ozkosrčni, sonce v znamenju rib pa vam bo konec meseca osvetlilo ljubezensko področje. Uživajte v vročini! Vaša kreativna žilica se bo zbudila, izkoristite jo pri uresničevanju svojih ciljev in projektov, sploh če delujete na področju umetnosti ali imate otroke.

Neptun v ribah vas bo gnal na pot iskanja svoje duhovnosti, prepustite se neznanemu. Vaša občutljivost bo zelo močna. Planeti bodo harmonično poravnani z vašim znakom, zaznali boste spremembe v vaši komunikaciji in mislih. Konec meseca bo oslabljen vaš pogum, obrnite se na družino in za nekaj časa fokus vrnite k vašim koreninam.

Ključne besede za mesec marec: delo, strast, ljubezen, kreativnost, korenine, spremembe v komunikaciji

Pomlad prinaša čustveno prebujenje in nove uspehe. Odkrij, kaj vse te čaka!  

 

V marcu je pomembno, da ostanete pragmatični, dragi strelci! Vaši bližnji bodo zahtevali veliko vaše pozornosti in pogovori bodo vsake toliko postali malce bolj ognjeviti. Neptun v znamenju rib bo malce zameglil vaš pogled, ob koncu meseca pa se posvetite bolj intimnim odnosom.

Planetarne poravnave bodo povzročale spremembe in izboljšave. A če si želite napredka, energijo usmerite k svojim ciljem. Planeti bodo pri tem pomagali, še posebej Uran v znamenju bika, ki bo botroval vašemu zdravju in dogajanju v službi. Saturn bo konec meseca prešel v znamenje vodnarja in čas bo primeren, da napnete svoje možgane in uspešno prestanete vsak test. Razvajajte se!

Ključne besede za mesec marec: pragmatičnost, pozornost, zamegljen pogled, intimni odnosi, izboljšave, spremembe

Pomlad prinaša čustveno prebujenje in nove uspehe. Odkrij, kaj vse te čaka!  

 

Kozorogi, v marcu vas bo obdala pozitivna kozmična energija, ki bo vašemu znamenju nudila oporo, podporo in energijo za regeneracijo in vaše osebnostno izražanje. Sonce v znamenju rib bo osvetljevalo vaš um, ki je vaš najboljši zaveznik, prav tako vam bo naklonjen Neptun.

Osredotočite se na družino in ljudi, ki so vam pomembni. Razbijte led in prebijte zid v odnosih s tistimi, med katerimi so se skrhali tesni odnosi. Ulovite svoje strahove. Saturn vam bo pri tem v veliko pomoč ter vas v tem času naučil marsikatere življenjske lekcije. Obdobje bo primerno tudi za strukturiranje vašega življenja. Usmerite ga na prave poti, ne more vam spodleteti.

Ključne besede za mesec marec: kozmična energija, družina, ljudje, strahovi, življenjske lekcije

Pomlad prinaša čustveno prebujenje in nove uspehe. Odkrij, kaj vse te čaka!  

 

Saturn vam bo v marcu mešal štrene, dragi vodnarji! Čas je, da se malce zresnite, umirite in se naučite potrpežljivosti. Uran bo v znamenju bika, kar bo povzročilo nekaj pretresov v krogu družine in vašega doma.

Spremembe bodo prisotne tudi na vašem finančnem področju, a bodo za vas ugodne. V odnosih lahko pride do rahlih premikov, a bodo tudi te delovali vam v prid. Jupiter, Saturn in Pluton bodo nadzorovali vašo karmo in poskrbeli, da vaše delo obrodi sadove, odkrili pa vam bodo tudi nekaj skrivnosti. Marec bo za vas nadvse pomemben mesec, zato bodite pripravljeni.

Ključne besede za mesec marec: potrpežljivost, učenje, finančno področje, pomemben mesec, karma

Pomlad prinaša čustveno prebujenje in nove uspehe. Odkrij, kaj vse te čaka!  

 

Do dvajsetega v mesecu bodo v vas usmerjeni vsi žarometi. Čakajo vas praznovanja vašega rojstnega dne, živahni, razigrani in polni življenja boste. Neptun vam bo namenil neustavljivo željo po raziskovanju in na vas vplival nadvse navdihujoče.

Močne in lepe kozmične energije vas bodo obdajale. Naklonjene bodo vašim odnosom z ljudmi v službi in vam pomagale pri uresničevanju projektov. Mars v znamenju kozoroga bo jačal vašo samozavest, Uran v znamenju bika pa bo stabiliziral vaš um, intelektualno ter kreativno žilico. Zelo dovzetni boste za sporočila, ki vam jih bo sporočala okolica. Saturn bo 22. v mesecu prešel v znamenje vodnarja, kar vam bo dalo obilico nove motivacije za planiranje prihodnosti.

.

Ključne besede za mesec marec: rojstni dan, kozmične energije, odnosi z ljudmi, služba, realizacija projektov

Pomlad prinaša čustveno prebujenje in nove uspehe. Odkrij, kaj vse te čaka!  

 

 

  

 

LJUBEZENSKI POTENCIALI

Kaj se ti obeta v ljubezni? Kdaj te čaka srečanje s PRAVO osebo? Klikni in odkrij...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram