Mesečni horoskop maj 2021

Na začetku meseca boste začutili neverjeten dotok energije. Počutili se boste, kot da bi znotraj vas eksplodiral vulkan. Pomembno bo, da tega trenutka ne boste zamudili ali ignorirali. Če boste želeli ukrepati ali spremeniti določene stvari, jih dajte – brez strahu, da bi vas kdo ali kaj zmotilo. Zavedajte pa se, da besede ne bodo dovolj, zato boste morali ukrepati, pri tem pa paziti, da ne boste izgubili dela sebe ali ignorirali želje srca. Četudi vam bo okolica govorila drugače, zaupajte sebi in ostanite na poti, ki si jo boste zastavili, saj bo obstajala velika verjetnost, da vam bodo drugi kljubovali zaradi ljubosumja.

Čez cel mesec maj se bodo stvari načeloma odvijale vam v prid, zato z veseljem sprejmite srečen razvoj dogodkov. To bo odličen mesec, da razrešite vse stare in aktualne težave povezave z družinskim življenjem. Prav tako pa bo ugoden tudi za drzne korake na poslovnem področju. Vzhičeni boste in ne boste si mogli pomagati, da ne bi delili sreče z vsem svetom, ko bo prišlo do pozitivnega preobrata v ljubezenskem življenju.

Ključne besede za mesec maj: energija, osredotočenost, pogum, ukrepanje, zaupanje, srečen razvoj dogodkov, družinsko življenje, poslovno področje, sreča, ljubezen

Ne dvomite več, kakšna prihodnost je pred vami! Prejmite odgovore, ki jih potrebujete ZDAJ!  

 

Maj bo izjemno ugoden mesec za vse vrste osebnih odnosov. Najmočnejša in najsrečnejša čustva ne bodo naključna, spremljal jih bo močen odziv, ki bo v veliki meri odvisen od vas. Vaša glavna zaščitnica luna bo utrdila svoj položaj in v ospredje postavila čutno doživljanje vsega.

Samozavest in visoka raven prilagodljivosti bosta ključ do uspeha. Zato ne omahujte in ne kažite nezaupanja v svoje sposobnosti. Strogo upoštevanje načel postavite na stranski tir, saj vam le-to ne bo pomagalo, ampak kvečjemu škodovalo. Vseeno pa k stvarem ne pristopite preveč lahkotno. Najti boste morali pravo ravnovesje. Na tej stopnji življenja je pomembno, da niste pasivni, ampak aktivni. Prav tako pa bi bilo pametno slediti preprostemu pravilu: delajte tako, kot čutite, da je za vas najbolje. Pazite, da ne bo besede »najboljše« zamenjala beseda »hitro«, saj to ne bi bil pameten način delovanja ali reševanja težav. Čas ne bo vaš zaveznik, a če boste preudarni, vam tudi škodil ne bo.

Ključne besede za mesec maj: osebni odnosi, čustva, samozavest, prilagodljivost, ravnovesje, aktivnost, poslušanje srca

Ne dvomite več, kakšna prihodnost je pred vami! Prejmite odgovore, ki jih potrebujete ZDAJ!  

 

Maj bo mesec, v katerem boste pogosto videli svetle točke in ki bo dobesedno prežet z različnimi dogodki. Srečali se boste s priložnostmi, ki jih ne boste smeli izpustiti ali ignorirati. Več pozornosti pa boste morali nameniti tudi stvarem, ki so vam dragocene – teh ne jemljite za samoumevne. Mnenju in smernicam okolice ne sledite preveč strogo, niti si ne pustite, da bi prepogosto menjali svoje mnenje. Veliko bolj bo pomembno, da boste stali za tem, kar boste govorili in mislili, kot pa da bi se obračali po vetru.

To obdobje ne bo najbolj enostavno, a ne bo pomembno, kaj vas motivira, ampak dejstvo, da ste aktivni in kažete energičnost. Če se bo pojavila želja po zamenjavi delovnega mesta, naredite načrt in to uresničite. Če boste imeli občutek, da ste v odnosu, ki ne vodi nikamor, bo ugodno, da to izpostavite in se pogovorite. Vendar pa naj vas pri teh odločitvah ne vodijo samo čustva: vzpostavite ravnovesje med tem, kaj vam govori razum in kaj srce. Samo ta pot vas bo vodila k zaključku, ki se bo ujemal z vašimi cilji in željami. Na splošno v maju ne boste naleteli na ovire, ki jih ne bi mogli premagati. Če pa se boste preveč sprostili in se začeli vesti medlo ali neodločno, ne boste več deležni nagrad vesolja, rezultati ne bodo takšni, kot si boste želeli. Včasih ste si takšno ravnanje lahko privoščili, a tokrat ne bo tako.

Ključne besede za mesec maj: svetle točke, priložnosti, pozornost, aktivnost, energičnost, načrt, ravnovesje, čustva, razum, srce

Ne dvomite več, kakšna prihodnost je pred vami! Prejmite odgovore, ki jih potrebujete ZDAJ!  

 

V maju boste morali več časa posvetiti osebni rasti. To bo izredno pozitivna stvar, saj bo mesec idealen za osebne spremembe. Pri tem vas bo podpirala tudi luna, kar ni presenečenje, saj je ena od vaših glavnih zaščitnikov. Pomembno pa bo, da se ne boste preveč ukvarjali s samokritičnostjo in preveč intenzivnim iskanjem samega sebe. Preprosto se samo odprite svetu.

V maju nikar ne čakajte na odziv ali odgovor nekoga, prav tako pa ne zavrnite priložnosti, da prevzamete pobudo, saj bi v tem primeru izgubili nadzor nad dogajanjem. To bo zelo močno, pozitivno in dinamično obdobje, a nepremišljena dejanja in dejanja iz sebičnih razlogov bi lahko vodila k slabemu razpletu. Ne bo dovolj, če boste naredili nekaj dobrega samo zase. Pomembno bo razumeti, zakaj je to dobro za vse vpletene. Če bo vaš končni cilj samozadovoljstvo, boste hitro naleteli na oviro, ki jo boste težje premagali. Na neki način bo to čas, ko bodo v ospredju bolj filozofska vprašanja, čeprav jim ne bo vredno posvečati preveč pozornosti. Upoštevajte svoje vrednote in prepričanja, svoja moralna in etična pravila, ki vas že dolgo vodijo. Ne pozabite pa, da so spremembe še posebej dobre, ko imate nadzor nad njimi.

Ključne besede za mesec maj: osebna rast, spremembe, odprtost svetu, priložnosti, moč, pozitiva, dinamično obdobje

Ne dvomite več, kakšna prihodnost je pred vami! Prejmite odgovore, ki jih potrebujete ZDAJ!  

 

V mesecu maju se vam priložnosti ne bodo ponujale same od sebe. Pokazati boste morali zagnanost in motivacijo ter vložiti veliko trdega dela, da se bodo stvari za vas iztekle pozitivno. Zlasti na delovnem mestu lahko pričakujete dobre rezultate svojega truda, saj se napovedujejo tako povečanje dobička kot nepričakovane nagrade. Kljub temu pa se ne zanašajte le na srečo; bolj kot se boste borili, večji bodo dosežki na dolgi rok.

Tudi na področju osebnih odnosov boste morali pokazati več angažiranosti, zlasti če si boste želeli stvari spremeniti na bolje. Če si boste zaželeli osebnih sprememb, vam bo maj izjemno naklonjen, zato ne oklevajte, saj bo to vplivalo tudi na družinsko življenje. Na splošno bo zelo malo stvari, ki bi vas utegnile iztiriti, vseeno pa se ne spozabite. Naučiti se boste morali, kako se osredotočiti ne le na osebne dosežke, ampak tudi na okoliščine, ki so vas do želenega pripeljale. Pomembna bo komunikacija, saj boste z njo našli odgovore na marsikatera vprašanja. V tem mesecu si vam ni treba prizadevati za osebno dobro, lahko pa si za cilj izberete »skupno dobro«, saj ne boste ostali razočarani ali praznih rok.

Ključne besede za mesec maj: zagnanost, motivacija, trud, delo, dobiček, nagrade, sreča, borba, angažiranost, osebne spremembe, komunikacija

Ne dvomite več, kakšna prihodnost je pred vami! Prejmite odgovore, ki jih potrebujete ZDAJ!  

 

V mesecu maju ne boste imeli večje podpore med planeti, a vseeno bo to obdobje prineslo nekaj pozitivnih vplivov. V kolikor boste želeli in boste pripravljeni za cilj tudi nekaj vložiti, se boste lahko premaknili v pravo smer, lahko boste napredovali, se osebno razvijali in rastli. Maj bo dokaj dinamičen mesec, zato boste na poslovnem področju lažje dosegli želeno, kar pa ne drži za področje ljubezni. Nikar ne menjajte svojega stališča ali spreminjate svojih želja. Če ne boste točno vedeli, kako naprej, se odločite za srednjo pot ali možnost. Ta položaj je lahko zelo zahteven in neugoden, ampak če boste razumeli pravila igre, lahko dobite nekaj presenetljivo pozitivnih rezultatov.

V tem času se nikar ne bojte zaupati ljudem, ki so vam blizu oziroma jih že dolgo poznate. Včasih se je vredno odpreti. Izogibajte pa se sebičnim dejanjem, saj bi ta lahko vodila k posledicam, ki ne vam ne bodo privlačne. Zatorej spremenite svoje vedenje in način razmišljanja, preden bo prepozno.

Ključne besede za mesec maj: pozitivni vplivi, trud, napredovanje, rast, osebni razvoj, dinamika, zaupanje, sprememba vedenja in razmišljanja

Ne dvomite več, kakšna prihodnost je pred vami! Prejmite odgovore, ki jih potrebujete ZDAJ!  

 

Mesec maj vas bo podpiral, čas bo vaš glavni zaveznik in podpornik. Priporočljivo je, da se vzdržite burnih odzivov, ne predajajte se negativnim občutkom. Četudi boste menili, da imate prav, vam to ne bo dalo pravice, da povzdignete svoj glas ali kako drugače pokažete svoje nestrinjanje. Ste že kdaj ujeli pogled nase, ko ste jezni? Verjemite, pri tem ni nič lepega. To težavo poskusite vnaprej odpraviti, saj bo mesec maj izjemno uspešno obdobje v smislu osebnih sprememb. To sicer ne bo prineslo občutka, da ste celovita oseba, a samozavestni poskusi, da se premaknete naprej, vam bodo prinesli neverjetne rezultate, zato kar pogumno.

Najpomembnejše je, da se ne bojite narediti nečesa, kar je pomembno za vaš trenutni položaj. Če ste v nečem resnično bolj podkovani kot drugi, se ne bojte tega pokazati, naj vas ne bo strah, da bi koga postavili v neprijeten položaj. To je vaša moč in nič ni narobe, če jo boste uporabili. Maj bo ugoden za razreševanje tako notranjih kot zunanjih konfliktov, še posebej pa z ljubljenimi osebami oziroma družinskimi člani. Vendar pa svojih odločitev ne sprejemajte pod vplivom čustev. Čas bo na vaši strani, zato naj se vam ne mudi. Če boste imeli občutek, da izgubljate nadzor, se ustavite in umirite ter globoko zadihajte – šele nato pa ukrepajte.

Ključne besede za mesec maj: podpora, čas, osebne spremembe, samozavest, neverjetni rezultati, pogum, moč, razreševanje konfliktov

Ne dvomite več, kakšna prihodnost je pred vami! Prejmite odgovore, ki jih potrebujete ZDAJ!  

 

Maj bo izjemno uspešen mesec. Prinesel bo veliko zanimivih stvari: ponudila se bo priložnost, da dosežete nesporno zmago na poslovnem področju, vendar vseeno vložite veliko truda in bodite organizirani. Vnaprej imejte pripravljen načrt, kako doseči zastavljene cilje. V maju bodo zmagovalci tisti, ki vedo, kaj si želijo in kako bodo to dosegli. Delavnost se bo obrestovala tudi na finančnem področju, kjer bo več stabilnosti. Z najmanjšim možnim trudom boste lahko ohranili trenutno stanje. Če pa se boste odločili in vložili še več truda, boste (zlasti lastniki podjetij ali samostojni podjetniki) deležni večjega dobička.

Na ljubezenskem področju bo situacija nekako dvojna: samski bodo deležni več pozitivnih vplivov, medtem ko bodo morali vezani pokazati več zaupanja vase in v ljubljeno osebo. Iskrenost in zvestoba bosta vodila k boljšim rezultatom, medtem ko bosta neiskrenost in laskanje vodila k neugodnim pripetljajem. Kanček odločnosti bo dobrodošel, zato se izogibajte temu, da bi popolnoma spustili vajeti nad življenjem. Včasih bo prilagodljivost pozitivna stvar, a ne vedno, zato bodite preudarni.

Ključne besede za mesec maj: uspeh, priložnosti, zmaga, posel, trud, organiziranost, načrt, delavnost, finance, stabilnost, iskrenost, zvestoba

Ne dvomite več, kakšna prihodnost je pred vami! Prejmite odgovore, ki jih potrebujete ZDAJ!  

 

Mesec maj bo nedvomno prinesel nepozabno obdobje za vse strelce. Kljub temu, da vas čaka veliko prijetnega, napredek in rast, pa se napovedujejo tudi nekatere posebnosti, ki jih boste morali upoštevati, če boste želeli zmagati ali kako drugače stopiti v ospredje. Zavedati pa se boste morali, da bo praktično v vsaki situaciji poudarek na čustvih. Ta bodo prevladovala tudi na poslovnem področju, zato se boste morali najprej opreti na intuicijo, nato pa še na razum in logično premisliti, kaj boste storili.

Čas bo ugoden za osebno in poslovno rast, paziti pa boste morali le, da ne boste sami storili nečesa, kar bi lahko kasneje obžalovali. Včasih bo treba pokazati nekaj spontanosti in nepremišljenosti, lahko bi rekli celo kanček norosti, a ne vedno. Ko boste začutili, da vas vodijo čustva, ne prilivajte olja na ogenj v še tako nestabilni situaciji. Ne zapletajte zadev, kjer ni treba, ampak bodite to, kar ste. Na delovnem mestu bodo možne manjše nevšečnosti, ki pa ne bodo pustile dolgotrajnih sledi. Če ste bili v preteklosti spregledani, lahko tokrat pričakujete zasluženo nagrado. Le ne sprostite se preveč, saj bo to šele začetek vašega potovanja, ki lahko kasneje vodi do uresničitve sanj.

Ključne besede za mesec maj: nepozabno obdobje, napredek, čustva, intuicija, razum, osebna in poslovna rast, zaslužena nagrada

Ne dvomite več, kakšna prihodnost je pred vami! Prejmite odgovore, ki jih potrebujete ZDAJ!  

 

To obdobje vam bo omogočilo veliko zmago pri osvajanju človeških src in duš. Še posebej bo to zelo ugoden čas za začetek novega odnosa. Zelo verjetno je, da boste kozorogi z družinami odkrili nekaj novega, kar vas bo z ljubljenimi osebami še bolj povezalo in zbližalo. Ta vez bo močnejša, če bo interes skupen. Na delovnem mestu pa boste morali pokazati več odločnosti in vztrajnosti. Stati boste morali za tem, v kar verjamete in kar si želite doseči, a ne vztrajajte do te mere, da bi se razvil večji konflikt.

Maj bo prinesel takšne in drugačne uspehe, vseeno pa bo pomembno, da boste ukrepali v vsaki situaciji oziroma se znali odločiti. Če boste izbirali med dvema podobnima zadevama, se odločite za to, ki obljublja nekaj več pozitivnih stvari tukaj in zdaj, še posebej, če bo vaša neposredna udeležba prinesla hitre rešitve in rezultate. Nikar pa ne prenašajte odgovornosti na nekoga drugega: sami poskrbite za vse, a se zavedajte svojih meja. Ne precenjujte se, ampak realno ocenite svoje zmožnosti. Svoje delo ali vsaj skrbi boste lahko zaupali svojim prijateljem, ki vam bodo stali ob strani. Ne skrbite, če nečesa ne boste naredili v prvem poskusu. Vztrajajte, saj vam bo prihodnost prinesla zaslužen nagrade. Najpomembnejše je, da se ne zaprete pred drugimi, ampak zaupate sebi in svobodni zadihate.

Ključne besede za mesec maj: zmaga, odnosi, povezanost, bližina, odločnost, vztrajnost, odločitve, zaupanje, podpora

Ne dvomite več, kakšna prihodnost je pred vami! Prejmite odgovore, ki jih potrebujete ZDAJ!  

 

Mesec maj vam bo zagotovil veliko energije, motiviral vas bo v meri, ki jo potrebujete. Kot rezultat tega bo to obdobje zelo svetlo in obetavno. Pomembno bo, da boste vsako svojo odločitev temeljito analizirali, saj bo od tega odvisna vaša prihodnost. Zelo malo je verjetno, da bi maj krojil vašo usodo, vseeno pa bo zelo pomemben čas za vas. Veliko stvari bo odvisnih ne le od vas, ampak tudi od oseb, ki vas bodo obkrožale. Od tega si lahko veliko koristi obetajo tisti vodnarji, ki so izjemno komunikativni in imajo širok krog prijateljev. Poleg tega pa bo to obdobje idealno za nove podvige in začetke.

Priporočljivo je, da najprej dokončate vse svoje stare projekte, nato pa se osredotočite na novosti. Ne bodite preponosni in si priznajte neuspeh, če bo situacija ušla izpod nadzora. To je sicer malo verjetno, a če se bo zgodilo, takoj ukrepajte, da na ta način nemudoma izničite morebitne negativne vplive. Na splošno vas bo mesec pogosto preizkušal v različnih situacijah, kjer boste morali razmisliti, kaj si vi želite in česa ne.

Ključne besede za mesec maj: energija, motivacija, svetlo in obetavno obdobje, analiziranje, okolica, komunikacija, podvigi, novi začetki

Ne dvomite več, kakšna prihodnost je pred vami! Prejmite odgovore, ki jih potrebujete ZDAJ!  

 

Ribe čaka v maju zelo sproščeno obdobje. Prav ničesar vam ne bo treba narediti v naglici. Najpomembnejše je, da ne dovolite, da vas okolica zmede. Osebe okrog vas bodo imele na tisoče težav, skrbi in novih obetavnih idej… Ne dopustite, da bi vas tuja brezciljnost ali preobilica načrtov preobremenila. Vam se bo ponudila priložnost, da uresničite svoje najbolj drzne načrte. Tudi kar se tiče finančnega področja lahko pričakujete, da bodo nekatere želje uresničljive. Vse se bo zdelo kot pravljica, a bo vse resnično.

Najpomembnejše bo, da boste vedeli, kaj si resnično želite, saj vam bodo zvezde namenile edinstveno priložnost, da na polno zaživite. Uprite pa se želji, da bi v najkrajšem možnem času naredili kar se da veliko. Vseeno pa se ne držite nazaj brez tehtnega razloga, saj lahko ostanete praznih rok. Na veliko stvari boste lahko vplivali, zato se ne prenaglite, zlasti ne na področju osebnih odnosov. Okoliščine vas lahko potisnejo v pravo smer, zato bodite pozorni na dogajanje okrog sebe.

Ključne besede za mesec maj: sproščenost, priložnosti, načrti, finance, uresničene želje, vpliv, prava smer, osredotočenost

Ne dvomite več, kakšna prihodnost je pred vami! Prejmite odgovore, ki jih potrebujete ZDAJ!  

 

 

   

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram