Mesečni horoskop: Junij 2021

Mesec junij bo prinesel pozitivne vplive in večje spremembe, stvari pa se bodo začele nato bolj gladko odvijati. V tem obdobju ne bo dobro tvegati, saj to ne bo čas za čustvene in nepremišljene odločitve. Hiti odzivi niso priporočljivi, tehten premislek nas bo pripeljal veliko dlje. S toplim soncem se bodo ogreli tudi marsikateri odnosi. To bo ugoden čas za reševanje pomembnih in nujnih vprašanj.

 

To bo zelo zanimivo obdobje za vas, v katerem pa ne bo odveč, če boste pokazali večjo mero previdnosti. Zaupajte le osebam, s katerimi imate dolgotrajen in trden odnos. Ne zaupajte pa nikomur, ki ga ne poznate dobro, zlasti pa ne v situacijah, v katerih se ne boste počutili najbolje in ki vas bodo presenetile. Obstajala bo namreč zelo velika verjetnost, da vas bodo prevarali.

Kljub temu pa boste s preudarnostjo in previdnostjo nekaj te negativnosti lahko zaobšli. S planetarno podporo boste lahko uspeli na področjih, ki zahtevajo premišljen in razumski pristop. V poslovnem svetu boste lahko zasijali, le ne spozabite se. Ne tvegajte, saj to ne bo čas za čustvene in nepremišljene odločitve. Prav tako se zavedajte, da se sami ne boste mogli spopasti s kritičnimi in težkimi situacijami. Ne odklonite nobene pomoči ali nasveta, ki bo prišel s strani prijateljev ali sodelavcev. Bodite pa pozorni, s kakšnimi nasveti prihajajo do vas in kakšni razlogi za pomoč tičijo v ozadju. Ne zaupajte prehitro!

Ključne besede za mesec junij: previdnost, zaupanje, prevare, preudarnost, premišljen in razumski pristop

Čakajo te spremembe in premiki, ki bodo spodnesli trdna tla pod nogami. Odkrij več ZDAJ!  

 

V mesecu juniju lahko pričakujete uspeh tako na zasebnem kot na poslovnem področju. Zaradi tega bodite pozorni, da ne boste opustili svojih idej ali želja, če se bodo pojavile kakšne ovire. Sledite zastavljenim načrtom in se od njih ne oddaljite brez jasnega vzroka. Razmislite, kaj je tisto, kar si želite, nato pa se dosledno lotite uresničevanja tega. Delajte korak za korakom, saj boste tako prišli do boljših rezultatov.

Nikar pa se ne ustrašite konfliktne situacije z osebo, ki vas bo soočila z vašimi šibkostmi in opozorila na več kot le »neugodne okoliščine«. Vaši planetarni zaščitniki bodo zelo močni, zato vas bodo mnogi negativni vplivi preprosto zaobšli. Sami ne boste niti opazili njihove prisotnosti. Če boste samozavestni in prepričani vase, če boste poslušali svoje srce, se boste z vsemi preprekami uspešno spopadli. V rokah boste imeli prave karte in veliko adutov, le pravilno jih boste morali znati uporabiti.

Ključne besede za mesec junij: uspeh, zastavljeni načrti, korak za korakom, boljši rezultati, konfliktna situacija, samozavest

Čakajo te spremembe in premiki, ki bodo spodnesli trdna tla pod nogami. Odkrij več ZDAJ!  

 

Mesec junij bo v vaše življenje prinesel pozitivne vplive in večje spremembe – tudi te, na katere upate že dalj časa in ste vanje vlagali veliko svojega časa ter energije, še posebej pa na poslovnem področju. Končno boste dočakali svoj veliki preboj, stvari pa se bodo začele gladko odvijati. Če ne boste takoj opazili teh premikov, razloge za to poiščite v sebi, saj ste bili preveč osredotočeni na druge stvari, ki so vam zameglile pogled na to, kaj prihaja k vam. Kljub temu pa boste te priložnosti lahko izkoristili in dosegli, kar si želite.

Vendar pa morate občasno prisluhniti tudi drugim – tudi v situacijah, kjer komunikacija ne bo potekala neposredno z vami. Ne pozabite: znanje je moč! A pomembno je tudi, kako boste to znanje uporabili. Zvezde vam priporočajo, da ne hitite pri sprejemanju hitrih odločitev, ampak vsako premislite. Če se boste znašli v časovni stiski, pa se z nekom posvetujte – z nekom, ki ima potrebno znanje. Tako se boste lahko predhodno pripravili na zaplete.

Ključne besede za mesec junij: pozitivni vplivi, večje spremembe, posel, veliki preboj, priložnosti, znanje, premišljenost

Čakajo te spremembe in premiki, ki bodo spodnesli trdna tla pod nogami. Odkrij več ZDAJ!  

 

V mesecu juniju ne boste imeli dodatne podpore planetov, pravzaprav vam noben ne bo izrecno naklonjen. A brez skrbi, saj boste predstavniki elementa vode zasedali zelo močen položaj, ki vam bo pomagal rešiti vsako konfliktno situacijo. To bo ugoden čas za reševanje pomembnih in nujnih vprašanj, povezanih z vašim poslovnim področjem.

Ljubezensko življenje bo tokrat potisnjeno na stranski tir, kar pa vam ne bo delalo težav. Čakajo vas sicer zanimive situacije, povezane z novimi osebami, ki pa ne bodo nujno življenjskega pomena in ne bodo vodile v večje čustvene preobrate. Za vas bo pomembno, da boste najprej prepoznali svoja stališča in vrednote, nato pa tudi stališča drugih, vključno z njihovimi težnjami in načrti. Osredotočite se predvsem na tiste vzgibe, ki bodo podobni vašim, vseeno pa ves čas ostanite pozorni na dejanja drugih. Kljub dejstvu, da vam bodo ljudje večinoma naklonjeni, pa nikar ne izrecite kakšnih besed v naglici. Negativno izražanje bi lahko uničilo vaše načrte in bi postalo eden izmed glavnih razlogov za vaš neuspeh.

Ključne besede za mesec junij: močen položaj, reševanje pomembnih vprašanj, posel, nova poznanstva, osredotočenost

Čakajo te spremembe in premiki, ki bodo spodnesli trdna tla pod nogami. Odkrij več ZDAJ!  

 

Levi, ker boste imeli podporo Sonca, boste lahko uresničili marsikatere načrte. Zavedajte se, da bo ta energija idealna za nove korake in poglavja. Bodite pogumni in naredite korak naprej k nečemu, kar vam je neznano in vam predstavlja izziv – še posebej na zasebnem področju. Če se ne boste zadrževali med štirimi stenami, bodo v vaše življenje lažje vstopile nove priložnosti in osebe. V zelo kratkem časovnem obdobju boste lahko izkusili nekaj koristnega in smiselnega.

Izogibajte pa se nepotrebnemu vmešavanju v tuje zadeve ali konfliktne situacije. Raje določene stvari pustite takšne, kot so ali pa napeto prizorišče preprosto zapustite. Zaradi tega bodo lahko nekateri mislili, da je odhod znak vaše šibkosti, a se boste pravzaprav izognili zelo velikemu problemu z osebami, ki raje izkazujejo svojo moč kot pa racionalno razmišljanje. Z drugimi besedami, poskušajte ukrepati, ampak razumsko. Naj vas ne vodijo čustva, poleg tega pa se ne osredotočajte na negativne vidike preteklosti ali sedanjosti. Ne obremenjujte se s stvarmi, ki vzbujajo negativna čustva. Če vas bo kdo užalil, se z njim pogovorite. Konstruktivna dejanja bodo ključna, le poskrbite, da vas bo vodil razum. Če boste zavlačevali, se lahko iz nečesa majhnega razvije nekaj velikega. Na splošno bo junij primeren za nove korake, zato stremite k temu, da se boste vedno premikali naprej.

Ključne besede za mesec junij: uresničitev načrtov, novi koraki in poglavja, pogum, izogibanje problemom, razumsko ukrepanje 

Čakajo te spremembe in premiki, ki bodo spodnesli trdna tla pod nogami. Odkrij več ZDAJ!  

 

V mesecu juniju lahko pričakujete zelo mirno in konsistentno obdobje, kar pa ne pomeni, da se znotraj vas ne bodo dogajale večje spremembe. Čutili boste željo po premikih, nikar pa ne sprejemajte naglih odločitev. Vsak pomemben korak temeljito premislite, šele nato se odločite. Pri tem se oprite tudi na svoje ljubljene in prijatelje, pri katerih boste dobili resnično podporo in pomoč. Vaši nasprotniki oziroma tekmeci pa bodo s svojimi dejanji v vas nepričakovano razkrili skrite talente. To bo zelo pomemben čas, saj boste lahko dosegli velik napredek na področju posla, poleg tega pa boste deležni tudi novih finančnih prilivov.

Na področju medsebojnih odnosov lahko zlasti samski pričakujete nove čustvene izkušnje. Za vas bo bistveno, da se boste ne glede na pozitivno dogajanje okoli sebe zavedali, da imate vi vajeti v svojih rokah, da se vi odločate zase. Ne dovolite, da bi se preveč časa obremenjevali s preteklostjo ali s prevelikimi filozofskimi vprašanji, kot je vprašanje osebne eksistence. Z mislimi bodite prisotni v sedanjosti, preteklost pa naj služi kot pomembna lekcija, vendar nič več kot to. Prav tako se izogibajte pretiranemu analiziranju – stvar preverite enkrat ali dvakrat, da ne boste izgubljali svojega časa. Četudi nimate večjih ciljev ali osebe, s katero bi si želeli vzpostaviti nekaj dolgoročnega, stremite k osebnemu razvoju. Na splošno bo namreč junij zelo dinamičen, zanimiv in pozitiven.

Ključne besede za mesec junij: večje spremembe, želja po premikih, preudarnost, pomoč in podpora ljubljenih, skriti talenti, posel, finance, oseben razvoj

Čakajo te spremembe in premiki, ki bodo spodnesli trdna tla pod nogami. Odkrij več ZDAJ!  

 

Junij bo presenetljivo aktiven in naklonjen tehtnicam. V vsaki situaciji, v kateri se boste znašli, boste imeli podporo bližnjih in prijateljev. Ta poletni mesec bo prinesel zanimivo dogajanje: imeli boste dovolj moči, virov in najpomembnejše – dovolj motivacije, da pritiskate naprej in osvojite, kar si želite osvojiti. Nikar pa naj vas ne skrbi, saj se vam bodo ponudile alternativne poti, da dosežete želeno, a le, če boste postopali pravilno in preudarno.

Vsekakor k stvarem in odnosom pristopajte bolj objektivno, poskušajte uvideti širšo sliko. Ne hitite, zlasti ne na poslovnem področju, saj vse ne bo tako enostavno, kot se bo zdelo. V resnici boste morali pokazati veliko več truda in motivacije, da boste dosegli želeno. Ovire in izzivi, s katerimi se boste srečali, bodo premagljivi in bodo prinesli nove koristne lekcije. Na področju ljubezni in odnosov boste spoznali nove informacije o ljubljenih osebah, s katerimi boste lahko poglobili povezanost.

Ključne besede za mesec junij: aktivnost, podpora, zanimivo dogajanja, moč, motivacija, preudarnost, koristne lekcije, povezanost

Čakajo te spremembe in premiki, ki bodo spodnesli trdna tla pod nogami. Odkrij več ZDAJ!  

 

Ta poletni mesec bo poln skrivnosti in romantike, a tudi dvoumnosti. Zaradi tega boste občutili kopico mešanih občutkov, čeprav v resnici nič ne bo narobe. Ponovno se boste srečali tudi s situacijami, ki vam bodo znane, le da jih boste tokrat videli v popolnoma drugi luči. Dobili boste svež vpogled v številne zadeve in prejeli nove informacije, zaradi katerih boste lahko drugače pristopili k svojim željam, poslu in odnosom. To pa pomeni, da se določeni načrti ne bodo razvijali po pričakovanjih, a nič hudega. Ves čas pa boste čutili podporo bližnjih in pozitivne vplive planetov.

V juniju boste lahko dosegli zelo pomembne premike v ljubezni, uresničili srčna hrepenenja in enkrat za vselej razjasnili stvari, ki so vam nejasne. Ključno za vas bo, da se boste hitro otresli negativnih misli, saj lahko eno negativno dejanje vodi v zelo velike težave, zato si ne dovolite na dogajanje okoli sebe gledati črnogledo. Tudi na poslovnem področju ohranite optimizem, saj bo vaše prizadevanje obrodilo sadov. Ta pozitiven način delovanja bo eden izmed ključnih za dosego pomembnih rezultatov pri razvoju na vseh področjih.

Ključne besede za mesec junij: skrivnosti, romantika, svež vpogled, nove informacije, podpora bližnjih, premiki v ljubezni

Čakajo te spremembe in premiki, ki bodo spodnesli trdna tla pod nogami. Odkrij več ZDAJ!  

 

Mesec junij vam bo prinesel nekaj zanimivih izkušenj. Planetarna kombinacija bo povečala vašo osebno energijo in vas spodbujala k pozitivnemu pogledu na dogajanje okrog sebe. Kot rezultat tega lahko pričakujete napredek na finančnem in poslovnem področju. Novi dosežki, karierni vzpon, strokovni napredek in poslovna širitev bodo zelo verjetni. Seveda pa se nič ne bo zgodilo samo od sebe: pokazati boste morali zelo veliko truda in zagona, vse to pa ne bo zaman. Vse naložbe se vam bodo večkrat povrnile, le pravi čas boste morali izbrati.

Na splošno mesec junij obljublja uspeh, a bo treba upoštevati en pomemben faktor – ne ukrepajte sami na lastno pest, ampak se oprite na pomoč in podporo bližnjih, prijateljev in sodelavcev. Za nekatere, ki ste radi neodvisni, bo to težji korak, saj ste vajeni vse narediti sami. A tokrat premislite, saj vam ne bo žal. Naučite se prilagoditi in sodelovati. Svoj načrt prilagodite trenutni situaciji, saj boste tako lažje dosegli želene rezultate. Na področju ljubezni in osebnih odnosov pa bo situacija nekoliko mirnejša, saj se vam ne nakazujejo večji življenjski preobrati.

Ključne besede za mesec junij: zanimive izkušnje, porast osebne energije, pozitiven pogled, napredek pri financah in poslu, trud, zagon

Čakajo te spremembe in premiki, ki bodo spodnesli trdna tla pod nogami. Odkrij več ZDAJ!  

 

Kozorogi se boste v mesecu juniju soočili z nekaterimi omejitvami, kar bo prineslo dodatne zaplete in nekaj črnogledosti. To bo v vas vzbujalo jezo in negotovost ter nemir. Zaradi tega vas čaka zelo pomembna življenjska lekcija, ki jo boste morali ponotranjiti: nikar ne tvegajte in ne bodite odvisni od okoliščin ter spremenljivih dejavnikov. In ne glede na to, kdo vas bo skušal v kaj prepričati, ostanite zvesti sami sebi. Ne predajte se skušnjavi, saj bi vas to vodilo le v obžalovanje in kesanje. Za kar pa bi lahko okrivili le sami sebe.

Poleg tega lahko pričakujete tudi nekaj dramatičnih sprememb, a boste zaradi njih na koncu čisto zadovoljni. Dogajanje bo zelo dinamično, vaši načrti pa se bodo zelo hitro spreminjali. Vsako odstopanje od zastavljenega in pomanjkanje samozavesti ter odločnosti, vas bo popeljalo stran od želenega. Torej se okrepite! Odločnost in zaupanje vase pa boste morali pokazati tudi v ljubezni, saj bo junij ugoden za reševanje družinskih problemov in nove romantične podvige.

Ključne besede za mesec junij: omejitve, zapleti, jeza, negotovost, nemir, življenjska lekcija, zvestoba, skušnjava

Čakajo te spremembe in premiki, ki bodo spodnesli trdna tla pod nogami. Odkrij več ZDAJ!  

 

Mesec junij bo obdobje živahnih in nepozabnih doživetij, saj vam zvezde napovedujejo nova poznanstva in dosežke. Ta poletni mesec bo idealen za že dolgo pričakovane nakupe in podvige. Večji ko bo obseg nakupa ali podviga, več radosti in pozitivnih čustev boste začutili, zato ne skoparite na sebi. Poleg tega bi bilo v tem času dobro slediti altruističnim vzgibom. Rek »več, kot boste dali, več boste prejeli« bo ravno pravi za vas, zato imejte odprte oči, kaj se bo okoli vas dogajalo. Prav tako pa več svojega časa namenite bližnjim in prijateljem, privoščite si krajši oddih ali piknik v naravi.

Na splošno ne bo pomembno, kje boste, ampak da boste skupaj in da se boste zabavali. Vseeno pa bodite pozorni na svoja čustva in odzive. Sami se morda tega ne boste zavedali, a nekaterim se bodo vaše ideje zdele provokativne. Ne netite konfliktov, ampak takoj rešite nastali problem. Prav tako pa priznajte svoje napake: aroganca in trma bi lahko uničili vaše načrte in odnose. Ne krivite pa se za napake, ki ne bodo vaše, sicer bi se lahko ponovno pojavile neugodne okoliščine.

Ključne besede za mesec junij: živahna in nepozabna doživetja, nova poznanstva in dosežki, radost, pozitivna čustva, odprte oči

Čakajo te spremembe in premiki, ki bodo spodnesli trdna tla pod nogami. Odkrij več ZDAJ!  

 

Junij je lahko eden izmed najuspešnejših obdobij, planeti vam bodo nudili podporo v procesu razreševanja problemov na osebnem in poslovnem področju. Situacija se bo zapletla le, če ne boste pri tem jasno razumeli svoje vloge. Od vsega začetka vam težave ne bodo popolnoma jasne, zato bo pomembno, da boste nekatere odločitve preložili, saj bo čas na vaši strani. Le burnim odzivom se izogibajte, saj bosta agresija in negativnost vodili k večjih zapletom.

Ne povzročajte konfliktov, zlasti ne s svojimi najbližjimi. Raje bodite potrpežljivi ali se preprosto umaknite. Ne razmišljajte o tem, kakšen vtis boste dali. Če boste delovali modro in boste k problemu pristopili po tem, ko se bodo vsi vpleteni umirili, se bodo stvari razvile vam v prid. Junij bo na splošno ugoden za ljubezen in spontane romantične poteze. A ker ribe niso naklonjene spontanosti, se boste morali nekateri »prisiliti«, da ne boste zadev vnaprej načrtovali. Vse nepredvidljive stvari bodo pozitivne in bodo imele pozitiven vpliv na vaše življenje, še posebej pa na družinsko. Poleg odnosov se bo izboljšalo tudi finančno področje.

Ključne besede za mesec junij: razreševanje problemov, mirnost, potrpežljivost, modrost, ljubezen, spontane romantične poteze

Čakajo te spremembe in premiki, ki bodo spodnesli trdna tla pod nogami. Odkrij več ZDAJ!  

 

 

   

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram