Mesečni horoskop: Junij 2020

Ovni, junija se osredotočite na komunikacijo, saj bo ta svežo energijo vnesla tudi v vaše romantično življenje. Sonce v znamenju dvojčkov v kombinaciji z Venerinim delovanjem bo ves mesec skrbelo in poglabljalo vaše odnose. Srečni boste, vaš um pa bo divjal od želje po spontanih avanturah. Pri navezovanju stikov boste taktni in diplomatski, kar bo presenetilo vaše sogovornike. Nepremagljivi boste vse do 28. v mesecu, ko vas bo malce zmedel Mars v znamenju rib. Takrat boste svetu le s težavo obrazložili, kaj si želite.

Pazite, da se osredotočite nase in si povsem zaupate, sicer boste pri izražanju čustev dokaj nerodni. Jupiter in Pluton bosta mešala štrene v poslovnem svetu, zato se odpovejte burnim reakcijam in željam po radikalnih spremembah. Konec meseca bo vaša močna energija nadvse zaželena v vašem domu. Sonce, ki se mu bo pridružil Merkur v znamenju raka, bo močno posijalo vanj.

Ključne besede za mesec junij: komunikacija, sveža energija, romantično življenje, odnosi, spontane avanture, čustva

V tvoji bližnji prihodnosti se pripravlja nekaj presenetljivega. Odkrij, kaj te čaka!  

 

Osredotočite se na komunikacijo, dragi biki! Inspiracija bo močna skoraj do konca meseca, zato jo izkoristite. Sonce v znamenju dvojčkov bo močno posvetilo tudi na vaše finance in jih uredilo tako, kot bi si želeli.

V juniju nikar ne pozabite na svoje korenine in trdne temelje, ki jih imate. Venera bo botrovala pozitivnim finančnim odločitvam, sledil bo tudi val kreativne energije, ki ga bo sprožil Uran. Sredina meseca bo prinesla željo po spremembah, ki je v vašem znaku v zadnjih mesecih precej prisotna. Pomirite se in se ne prenaglite. Osredotočite se raje na prijateljske odnose, ki jih bo negoval planet Mars, prav tako pa bo to pravi čas za uresničevanje novih projektov. Jupiter in Pluton bosta botrovala vaši dobri presoji in močni intuiciji, zato bo čas nadvse primeren za duhovno rast, saj vam bo spiritualnost nadvse ugajala. V splošnem boste zadovoljni in dobre volje.

Ključne besede za mesec junij: komunikacija, inspiracija, finance, trdni temelji, kreativna energija, spremembe, duhovna rast

V tvoji bližnji prihodnosti se pripravlja nekaj presenetljivega. Odkrij, kaj te čaka!  

 

Junija vas bo vodila ljubezen, ki jo boste nadvse močno izžarevali cel mesec. Venera in Sonce bosta v tandemu odlično vplivala na vaša čustva, zato lahko na tem področju pričakujete čudovite spremembe. Merkur bo umiril vaše dvome, ki vas navadno obdajajo glede partnerjev in družine. Sonce v znamenju raka pa vas bo okrepilo in utrdilo vašo močno voljo.

Uran bo v sredini meseca ponovno sprožil vprašanja o kariernih odločitvah, ki jih že nekaj časa odlašate. Česa si res želite od življenja, dvojčki? Čas bo idealen, da ponovno premislite in si odgovorite na nekaj glavnih vprašanj o poslovnem področju - a ne smete se prenagliti v hitrih odločitvah. Umirite svojo burno energijo, saj bo Mars v znamenju rib od vas zahteva tehten premislek. Tu vam bo na pomoč priskočil Saturn, zaradi katerega se boste končno malce zresnili in postali bolj odgovorni. Najprej razmislek, nato odločitve, dvojčki! Jupiter in Pluton vam bosta pri tem pomagala.

Ključne besede za mesec junij: ljubezen, močna čustva, čudovite spremembe, močna volja, karierne odločitve, razmislek, pogum

V tvoji bližnji prihodnosti se pripravlja nekaj presenetljivega. Odkrij, kaj te čaka!  

 

Junija se bo aktiviralo vaše zasebno življenje, cveteli pa bodo tudi vaši novi projekti, ki se jih boste lotevali. Sonce in Venera v znamenju dvojčkov bosta v vas vzpodbudila željo po introspektivi, zato ne zadržujete čustev! V drugi polovici meseca vam bo ob strani stal planet Merkur, kar pomeni, da bodo vaše komunikacijske sposobnosti in neverjetna karizma obnovljeni.

Prihod Urana v znamenju močnega bika vas bo gnal k novim projektom, zato boste neustavljivi in nadvse inovativni. Skozi obdobje celega meseca boste na splošno izžarevali odlično energijo. Zadnja tretjina meseca bo v vašem odnosu vzpodbudila močno senzualno energijo, zato bo zacvetelo vaše spolno življenje. Pluton in Jupiter vas bosta ves čas sproti regenerirala, Neptun v znamenju rib pa vas bo za še več privlačnosti obdal z mističnostjo, zaradi katere boste na okolje delovali kot magnet.

Ključne besede za mesec junij: zasebno življenje, novi projekti, introspektiva, komunikacijske sposobnosti, neverjetna karizma, spolno življenje

V tvoji bližnji prihodnosti se pripravlja nekaj presenetljivega. Odkrij, kaj te čaka!  

 

Ljubezenski veter bo zapihal v vaša jadra, dragi levi. Prav tako vas bo prevzela želja po napredku in uresničevanju novih projektov. Uspelo vam bo in kar žareli boste od ponosa, ko boste na svojem seznamu naredili novo kljukico.

Venera bo v vaš vsakdan vnesla prijetno sentimentalno energijo, zaradi katere boste precej razneženi. Vaše telo bo v harmoniji z dušo in prevevali vas bodo občutki zadovoljstva. Po 21. v mesecu bo sledilo bolj tiho obdobje, umaknili se boste izpod soja žarometov. Zaprli se boste vase in se osredotočili na svoje finance, saj bosta tako zahtevala Mars in Neptun v močnem znamenju rib. Pazite, da boste pri odločitvah preudarni in konkretni. Prav tako se ne prenaglite z nenadnim valom libida, ki vas bo zajel. Počivajte.

Ključne besede za mesec junij: ljubezen, sentimentalna energija, harmonija, libido, finančno področje, ponos, novi projekti

V tvoji bližnji prihodnosti se pripravlja nekaj presenetljivega. Odkrij, kaj te čaka!  

 

Junija boste nadvse aktivni na poslovnem področju, kjer bo okolica občudovala vaše dosežke. Sonce v družbi Venere v znamenju dinamičnih dvojčkov bo osvetlilo vašo usodo, posvetilo pa predvsem na področje ljubezni. Nadvse udobno se boste počutili v svoji zvezi in še bolj se boste zaljubili v svojega partnerja.

Mars, Jupiter, Neptun in Pluton bodo poglobili vaše odnose, zato boste še bolj družinsko naravnani. Stremeli boste k harmoniji in vzajemnosti. Pazite pa tudi na svoje zdravje, saj ste ga v zadnjem času nekoliko zanemarili. Vsak dan naredite nekaj zase – prehranjujte se zdravo in poskrbite za ustrezno rekreacijo. Saturn in Uran bosta v vas vzpodbudila željo po novem znanju. Ne zanemarite je in se naučite nekaj novega. To vam bo vlilo novega poguma in vas navdušilo v želji po dosegi idealnega življenja.

Ključne besede za mesec junij: poslovno področje, dosežki, ljubezen, globok partnerski odnos, zdravje, rekreacija, nova znanja

V tvoji bližnji prihodnosti se pripravlja nekaj presenetljivega. Odkrij, kaj te čaka!  

 

Junij bo v vas prebudil ambicioznost in željo po globljem ljubezenskem odnosu. Uspehi in vključenost v poslovne odnose bodo okrepili vašo samozavest, Venera bo v vas vzpodbudila pravo emocionalno evolucijo. Počutili se boste privlačne, zapeljive! Oddajali boste močno energijo, ki si je bodo želeli vsi okoli vas.

Želja po povezovanju in sidranju na drugo osebo bo v drugi polovici meseca malce zbledela, saj se boste raje osredotočili na poslovno področje. Odnose boste postavili na stranski tir, zato bo vpliv Jupitra in Saturna zagodel zmedo v vaši ožji družini. Dinamika se bo zaostrovala, zato poskrbite, da ostanete diplomatski, sicer bo prišlo do nepotrebnih prepirov, ki jih boste vsi obžalovali. Mars in Neptun vas bosta polnila z energijo, ki jo boste potrebovali pri vsakdanjih aktivnostih.

Ključne besede za mesec junij: ambicioznost, želja po globljih odnosih, povezovanje, zmeda, prepiri, družina, energija

V tvoji bližnji prihodnosti se pripravlja nekaj presenetljivega. Odkrij, kaj te čaka!  

 

V juniju se osredotočite na odnose, predvsem ljubezenske in prijateljske. Potrudite se več časa preživeti s svojimi najbližjimi, saj vas družinski člani močno potrebujejo. Sonce v znamenju dvojčkov bo v vas prebudilo željo po divjem življenju in obudilo vašo močno intuicijo. Tudi Venera vas nikakor ne bo pustila pri miru. Občutili boste njeno močno senzualno energijo, ki se vam bo odlično podala. A pazite, Uran v znamenju bika bi v vaš intimen odnos rad vnesel nekaj burnih reakcij. Previdno, torej!

V drugi polovici meseca pričakujte kakšen izbruh v domačem krogu, a brez skrbi, saj ne bo večjih zamer. Mars in Neptun vas bosta obdala z energijo, s katero boste lahko konkurirali svetu. Konec meseca se posvetite odnosu s partnerjem, poskušajte ga poglobiti. Jupiter in Pluton v kozorogu vam bosta pomagala pri sporočanju vaših želja.

Ključne besede za mesec junij: odnosi, ljubezen, prijatelji, družina, divje življenje, močna intuicija, senzualna energija, burne reakcije

V tvoji bližnji prihodnosti se pripravlja nekaj presenetljivega. Odkrij, kaj te čaka!  

 

V juniju boste še posebej cenili svoj partnerski odnos, saj se boste odlično ujeli z ljubljeno osebo! Saturn v znamenju vodnarja bo krepil vašo samozavest in stabiliziral vaš vihravi karakter. A ne bojte se, kljub temu se bo v vašem življenju veliko dogajalo.

Vaša prekipevajoča energija lahko v družini sproži prepire in skrbi, a v pomoč vam bo planet Mars, ki bo poskrbel, da se strasti ne bodo preveč razvnele. Uran v znamenju bika vas bo nagovarjal, da ponovno premislite o tem, kako skrbite za svoje zdravje. V začetku meseca si boste močno želeli svobode, v drugi polovici pa vas bodo zopet doletele neizogibne spremembe. Najbolje bo, da malce upočasnite svoj življenjski tempo ter se zazrete vase.

Ključne besede za mesec junij: partnerski odnosi, samozavest, stabilizacija, introspektiva, skrbi, prepiri, družina, neizogibne spremembe

V tvoji bližnji prihodnosti se pripravlja nekaj presenetljivega. Odkrij, kaj te čaka!  

 

V začetku meseca bo vsa vaša pozornost vpeta v ljubezenske odnose, glavo pa bo kmalu streznila finančna situacija. Čas bo, da močno prestrukturirate svoje osebne finance in si zagotovite potrebno varnost. Po dvajsetem v mesecu bo v ospredju pozornost za vaše zdravje, zato si vzemite čas in poskrbite zase. Ne pozabite pa na svoje obveznosti in delo, da se to ne začne kopičiti!

Med 21. in 30. v mesecu se bodo spremembe odvijale tudi na vašem bolj intimnem področju. Prihaja oseba, ki bo ujela vašo pozornost. Merkur v raku bo poskrbel za vaše komunikacijske sposobnosti, pomagala bosta tudi Saturn in Pluton, zato je strah, da ne bi našli pravih besed, odveč.

Kdaj ste nazadnje spremenili nekaj na sebi? Mars in Neptun v znamenju rib vas bosta spodbudila, da se poglobite vase in pričnete delati na sebi. Pozor, konec meseca vas bodo zadele tudi zunanje spremembe, zato le pogumno!

Ključne besede za mesec junij: ljubezenski odnosi, finančna situacija, osebne finance, varnost, zdravje, delo, ljubezen

V tvoji bližnji prihodnosti se pripravlja nekaj presenetljivega. Odkrij, kaj te čaka!  

 

Osredotočite se na svoja čustva in notranjo moč, vodnarji! Če imate otroke, vas bodo ti ob koncu meseca nadvse osrečili. Če jih nimate, se bodo na vašem ljubezenskem področju dogajale pozitivne spremembe.

Saturn vam bo v tem mesecu pomagal odrasti. A ne bojte se, ne boste videti starejši, le modrejši. Vaša dom in družina bosta pod varstvom Urana v znamenju bika, ki bo poskrbel, da bo tu nadvse veselo. Bodite sproščeni, saj vas bodo v sredini meseca presenetile spremembe, ki bodo za vas dobre, če se jim boste znali prilagoditi. Mars in Neptun v znamenju rib bosta premetala vaše finančno področje, zato se izogibajte impulzivnim odločitvam. Jupiter in Pluton v kozorogu pa bosta v vašem življenju zagodla prelomno točko. Pripravite se in pazite na svoje dnevne rutine, ki vam bodo ob spremembi v veliko oporo.

Ključne besede za mesec junij: čustva, notranja moč, odraslost, otroci, sreča, pozitivne spremembe, finančno področje

V tvoji bližnji prihodnosti se pripravlja nekaj presenetljivega. Odkrij, kaj te čaka!  

 

Prekipevali boste od kreativne energije in to bodo opazili vsi okoli vas. Na delovnem mestu se poizkušajte uskladiti tako, da boste lahko delali od doma, saj bo Sonce v znamenju dvojčkov od vas zahtevalo veliko svobode, hkrati pa dalo možnost za povezavo z najbližjimi.

Merkur bo osvetlil vaše ljubezensko področje, polni energije boste. Vaši projekti se bodo odvijali kot po maslu, prav tako se boste dobro počutili v socialnem krogu. V sredini meseca pričakujte čuden notranji klic, ki ga bo sprožil Uran v znamenju bika. Zahteval bo premike v vašem življenju, a preden se odločite za nenadne spremembe, tehtno razmislite.

Ključne besede za mesec junij: kreativna energija, svoboda, dom, družinski krog, ljubezensko področje, projekti, notranji klic, spremembe, razmislek

V tvoji bližnji prihodnosti se pripravlja nekaj presenetljivega. Odkrij, kaj te čaka!  

 

 

   

 

   

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram