Mesečni horoskop: Junij 2019

Oven (21. marec - 20. april)

Mars bo ves mesec v znamenju raka, kar bo prineslo nekaj neugodne energije za vas. Oviral vas bo na vsakem koraku, zato vas bo pogosto spremljal občutek, da se nič ne more razviti vam v korist. Pomembno bo, da se ne boste na dogodke odzvali kot običajno, ampak da si boste vzeli čas in razmislili. Če boste trmasti in se upirali spremembam, se bo situacija le še bolj poslabšala. Vam besedi »kompromis« in »pogajanje« kaj pomenita? Če boste znali izkoristiti svoje čare in se ne prenaglili, boste hitro našli pravi ritem in dosegli želeno. Pri tem vas bo podpirala tudi Venera, ki bo 9. v mesecu vstopila v znamenje dvojčkov. Prinesla vam bo svežega zraka in vas razbremenila bremen. Zlasti na področju odnosov boste začutili svežino in več svobode. Tudi vaše razumevanje bližnjih se bo izboljšalo, zato si lahko nadejate nekaj lepih trenutkov – in ne le doma, tudi v poslovnem svetu. Ideje boste lažje izmenjavali, delali v skupini in stopili korak nazaj, če bo treba. Ponudile se vam bodo različne priložnosti, da okrepite vezi s soljudmi in pokažete, kdo v resnici ste. Ko se vam bodo ponudila različna vabila, da se udeležite praznovanj, sestankov in druženj, jih le sprejmite, saj se vam bo na dolgi rok zelo obrestovalo.

Bik (21. april - 21. maj)

Zaradi Marsa v raku, ki bo vladal cel mesec, boste čutili, kako se vaša energija veča. Znaki pozornosti in nežnosti bodo pravi balzam za dušo, zaradi katerih lahko dosežete velike uspehe. V ozračju bo čutiti pozitivno naelektrenost, ki vas bo dodatno motivirala in povečala notranjo moč. Lažje boste dosegli želeno, pri tem pa premikali meje in spoznali, do kam lahko greste. To bo naredilo močen vpliv na okolico, zato boste poželi bučen aplavz, ki bo vaše srce napolnil s srečo in zadovoljstvom. To bo odlična priložnost, da pokažete svoje čare – zasebno in poslovno. Vaša boljša polovica se bo ponovno zaljubila v vas. Če ste samski, pa lahko pričakujete nova očarljivo osebo, ki ji boste spodnesli tla pod nogami. Kljub dobri energiji pa boste morali po 9. juniju paziti, da vam čustva ne bodo zameglila presoje. Ker bo Venera stopila iz vašega znamenja v vstopila znamenje dvojčkov, bodo energije okoli vas malce bolj napete. Pokazati boste morali prilagodljivost in pripravljenost na kompromise, sicer se bo čustveno področje malce zaostrilo. Če se boste upirali, se bo položaj le še bolj zaostril. Tudi na finančnem področju se boste morali znati prilagoditi novim ljudem v življenju, novim finančnim razpletom in investicijam. Na ta način boste lažje pot nadaljevali z dobičkom in ne izgubo. Tudi motivacije vam ne bo manjkalo, zato se ne predajte izgovorom, da česa ne bi mogli storiti ali da ni pravi čas. Oči imejte več čas odprte, saj se bodo nenehno ponujale zanimive priložnosti. Mesec junij bo dokaj ugoden za vas, med 20. in 26. pa še posebej čaroben, zato te dni izkoristite za premike in spremembe.

Dvojčka (22. maj - 21. junij)

Junij bo zelo zanimiv mesec za vas. Merkur bo 4. junija zapustil vaše znamenje in vstopil v čustvenega raka, Venera pa bo v dvojčkih vladala skoraj cel mesec. To bo zelo ugodno obdobje, saj boste v ljubezni manj govorili in pokazali več dejanj. Dobili boste pogum, s katerim boste začeli uresničevati želje svojega srca. Sodelovanje Sonca in Venere bo nekakšen zadetek na loteriji, a boste vseeno morali paziti, da ne boste izpustili ponujenih priložnosti. Zlasti na čustvenem in finančnem področju boste srečali nekaj zanimivih ponudb, ki jih bo vredno analizirati. Počutili se boste kot riba v vodi, ves svet vam bo na voljo. Pomembno pa bo, da boste znali izraziti svoja čustva in misli, saj vas bo to pripeljalo do pomembnih prebojev in preobratov. Ker bo čas na vaši strani, naj se vam ne mudi. V ljubezni premislite, kaj si želite in kaj si želite od odnosov. Določena poznanstva boste lahko spremenili v trdne odnose, ki bodo iz leta v leto cveteli. Pogoj bo le, da boste znali pokazati tudi strogost, odločnost in doslednost. Če boste v neplodnih časih obdržali svoj ritem in ostali zvesti samemu sebi, boste uspeli. Na finančnem in družinskem področju boste imeli tudi podporo Marsa, zato svojo energijo vložite v izboljšanje svojega vsakdanjika. Med prioritetami naj bo varnost vaših bližnjih in vas osebno.

 

Rak (22. junij – 22. julij)

Vstopamo v poletni čas, kar lahko občutimo tudi v ozračju, ki je napolnjeno z barvami, novimi vonjavami in občutki. Ko bo Merkur 4. junija vstopil v vaše znamenje, bo s seboj prinesel veliko pozitivne energije v vaše odnose. Dobili boste priložnost, da ustvarite trdne povezave, saj vam bodo okoliščine izjemno naklonjene. Mesec bo odličen za izražanje svojih čustev in misli, saj vam bo okolica prisluhnila in pokazala naklonjenost. Ta čas izkoristite za svobodno izražanja svojega resničnega jaza. Odprto se pogovorite s svojimi ljubljenimi osebami in v odnos prinesite več pristnosti. Več pozornosti posvetite tudi svojim otrokom oziroma mlajši generaciji, saj vas bo to prijetno nagradilo. Mesec bo idealen tudi za premikanje meja in širjenje obzorij. Če študirate ali si želite nadgraditi svoje znanje, poskrbite, da boste junija naredili premike v tej smeri. Če junija praznujete rojstni dan, lahko računate na pomembne preboje in nove mejnike. Mars, Merkur in Sonce bodo izmenjujoče vplivali na vas ves mesec, kar bo okrepilo vaše čare zapeljevanja, vam pomagalo prilagoditi se okoliščinam in zvesto slediti svojim prepričanjem. Junij bo kot nalašč za pripravo terena v ljubezni za naslednji mesec. Razmislite, kaj si želite, saj se vam julija lahko srčne želje uresničijo. Uživajte!

Lev (23. julij - 23. avgust)

Dinamični planeti se bodo hitro približevali vašemu znamenju. Konec meseca, 27. junija, bo Merkur vstopil v vaše znamenje, zato si lahko obetate nekaj izjemnih priložnosti za napredek. Kljub temu pa boste morali biti od začetka meseca pozorni na dogajanje okrog sebe, začenši z 9. junijem. Takrat bo Venera zapustila posesivnega in avtoritarnega bika ter prinesla nov val svežine. Nekaj več pozornosti pa boste morali usmeriti k ženskemu spolu, saj bodo zahtevale kompromise in prilagajanje. Tudi znotraj družinskega življenja boste morali pokazati pripravljenost na sodelovanje in pogovor. Polna luna 17. junija pa bo odlična iztočnica za druženje, komunikacijo, praznovanje in nove projekte. Čarobna luna bo pozitivno delovala na vas, ne pomeni pa to, da boste lahko poleteli in pozabili na realnost. Bodite pozorni na dogajanje in ostanite z vsaj eno nogo na trdnih tleh. Tako vas stvari ali osebe ne bodo presenetile. Če načrtujete dopust, zadnji teden junija izkoristite za načrtovanje, saj se vam bodo v juliju ponudile priložnosti za zanimiv oddih.

Devica (24. avgust - 22. september)

Od 4. junija dalje bo Merkur v raku krepil vaše prijateljske vezi in poznanstva. V odnose se bosta naselila sladkost in boljše razumevanje. Počasnejši ritem in bolj zamišljeno ozračje vas bosta vodila k sprostitvi, ki jo boste še kako potrebovali. Stres in napetosti, s katerimi ste se srečali, so zahtevali svoj davek in končno bo napočil čas, da se razbremenite. To bo pomembno vplivalo na vaše počutje in duha. Odnosi se bodo poglobili, vaše razpoloženje bo veselo. To energijo boste želeli deliti s svojimi ljubljenimi, zato se bodo vrstili pikniki oziroma družabni večeri. Na jedilniku bo vedno nekaj okusnega in slastnega, zaradi česar bodo brbončice zaplesale. Nekateri od vas boste zaradi kipenja od sreče pomislili na povečanje družine ali širjenje bivalnega okolja. Vsekakor bo junij mesec sprememb in rasti. Prehod Sonca v znamenje raka 21. v mesecu vas bo navdalo z ustvarjalno močjo, s katero se boste lažje uveljavili na vseh področjih. Tudi vsakdanjega stresa se boste lažje ubranili in se posvetili stvarem, ki resnično nekaj pomenijo. Vaše družinsko življenje bo stopilo v ospredje. V ljubezni bolj pozorni in nežni. Vezani boste z ljubljeno osebo ustvarili trdnejšo vez, samski pa si lahko nadejate novih izkušenj. Komunikacija bo na splošno dobra in tekoča, zato se bo marsikaj razjasnilo. Poleg tega pa vas bo na vsakem koraku spremljala tudi domišljija, ki bo obarvala še tako pust in dolgočasen dan.

 

Tehtnica (23. september - 23. oktober)

Junij bo mesec bogatih kontrastov, ki pa se lahko na trenutke izkažejo kot dokaj naporni. Merkur in Mars bosta prinesla veliko nihanja, zato se pripravite, da vas morda okolica ne bo vedno razumela. Smeh in jok, pomanjkanje zagona in kipenje od energije – vse to bo del vsakdanjika, zato vam vsekakor ne bo dolgčas. Boste pa morali paziti, kako bo to vplivalo na druge. Z razočaranjem se boste srečali, zato bo ključno, da boste ohranili trdna tla pod nogami. V juniju ne gojite prevelikih pričakovanj, ampak stremite k zmernosti ali srednji meri. To vam bo prihranilo vožnjo ali dve po čustvenem vlakcu smrti. Tudi nestrpnosti se boste morali izogibati, saj bodo junija odgovori in rešitve prišli ob svojem času. Potrpežljivo boste morali počakati na njihov razplet, zlasti pa ob koncu meseca. Zapomnite si: dobre stvari pridejo k tistim, ki čakajo. Čakanje bo lažje oziroma znosnejše v družbi prijateljev in ljubljenih. Sonce v dvojčkih bo do 21. v mesecu polnilo ozračje z bogatimi razpravami, novimi poznanstvi, užitki in različnimi aktivnostmi. Pomembno bo, da boste vsako ponujeno priložnost zagrabili z obema rokama, vsako slabo navado spremenili v dobro, razvijali svoj potencial in razveseljevali tiste, ki vas obkrožajo. Vseskozi pa ostanite osredotočeni na to, kar je resnično vredno.

Škorpijon (24. oktober - 22. november)

Sonce v dvojčkih bo do 21. junija ustvarjalo dinamično vzdušje, ki vam bo dalo občutek, da se lahko z izjemno lahkoto premaknete naprej v življenju. Na dogajanje okrog sebe boste gledali z več zaupanja in bolj lačni komunikacije z drugimi. Stremeli boste k vzpostavljanju novih povezav in odnosov. Svojo energijo boste uspešno obvladali in jo usmerili v prave smeri, poleg tega pa boste bolj premišljeni in manj impulzivni, zaradi česar boste deležni dodatnega uspeha. Vaše ambicije ne bodo poznale meja, zlasti med 4. in 27. junijem, ko bo vaša intuicija izostrena. Resnično boste dihali z okoljem, zato boste točno vedeli, kaj morate ob danes času storiti in česa ne. Na splošno se bodo v juniju ideali rasli, odnosi pa krepili. Počutili se boste izredno svobodne, zato boste svoje misli in čustva z lahkoto izražali. Srečali se boste tudi z željo po obisku daljnih krajev in novih, zanimivih poznanstvih. Temu impulzu sledite, saj vas utegne nagraditi z bogatimi nagradami – duhovnimi in materialnimi. Ob poletnem solsticiju, 21. v mesecu, pa boste začutili več miru in harmonije, zato vam bodo na voljo dodatne možnosti za rast in razvoj. Pri vsem tem pa bo ključnega pomena, da boste znali prisluhniti intuiciji in ostati na poti, ki si jo boste zastavili.

Strelec (23. november - 21. december)

Z vstopom Venere v znamenje dvojčkov 9. junija boste začutili prijazno energijo tako na čustvenem kot finančnem področju. Vse, kar se vam je morda zdelo počasno ali zaustavljeno, se bo začelo spreminjati. Ali bodo premiki pozitivni ali negativni, bo odvisno od vaših dejanj in situacije, v kateri se boste znašli. Vsekakor vas bodo stvari razbremenile, četudi vas bodo določene stvari iztirile. Za nekatere bo to pomenilo nenaden preobrat, za druge pa odločilne dogodke oziroma srečanja, v vseh primerih pa krepitev vezi. Intelektualno, duhovno in telesno vas čakajo preobrazbe, ki bodo prinesle srečo in nove priložnosti, zato izkoristite te prednosti! Zaradi Marsa v raku boste na trenutke želeli ostati doma, vendar se temu občutku tudi kdaj uprite, da ne boste izpustili česa pomembnega. Če želje po obisku širnega sveta ne bo, vnesite v svoj dom kanček svežine. Na novo ga okrasite z dodatki, ki izražajo vas resnični jaz. Prepričani ste lahko, da vam bo pri tem pomagal tudi prijatelj, kar bo pomenilo dodatno prednost.

 

Kozorog (22. december - 20. januar)

Zaradi Marsa v raku se boste počutili še bolj ujete na eni točki kot običajno. To ne pomeni, da vam bo primanjkovalo energije, ampak da se boste morali le odločiti, kaj točno si želite. Ideja o spremembi poti se bo zasadila v vašem umu, le akcije ne bo, zato jo bo težje udejanjiti. In zakaj? Ker se preprosto ne boste mogli odločiti. A brez skrbi! Po dolgem času boste končno dobili jasnejši pogled na dogajanje, saj se bodo stvari začele razvijati na naraven način. Zaradi Sonca v dvojčkih do 21. junija boste čutili nekaj napetosti in ostrosti, zato boste morali preudarno izbirati svoje besede. Vaša potrpežljivost bo postavljena pred preizkušnjo, ki pa jo boste premagali, če se boste le ustavili za hip in premislili. Ta živahna energija bo prevetrila vaše življenje, ideje obrnila na glavo in povzročila, da analizirate svoje navade, kar pa se ne ujema z vašo zemeljsko naravo. V odnosih se lahko zaradi tega razvijejo spori in nastanejo konflikti. Pomembno bo, da ne boste izgubili svojih živcev, ampak ohranili mirno kri. Na ta način se boste lažje prilagodili vsakdanjiku in zahtevam okolice.

Vodnar (21. januar - 18. februar)

Z 9. junijem bo Venera vstopila v znamenje prijaznih dvojčkov in vas spodbudila, da sledite svojim norim idejam na čustvenem in finančnem področju. Nove, včasih celo nekonvencionalne ideje, vam lahko prinesejo velike koristi, zato jih razvijajte. Le-te bodo pomenile sunek svežega vetra v vašem življenju, še posebej v čustvenih odnosih. V juniju se boste srečali s številnimi priložnostmi, novimi osebami, ponudbami za zanimiva potovanja in različne (filozofske) razprave, kar bo prebudilo vašega duha. Poleg tega pa boste našli odličnega sogovornika, s katerim boste lahko razvijali svoje vizije – bodisi zasebno bodisi poslovno. Vezani vodnarji lahko pričakujete poglobitev partnerske zveze, samski pa nove priložnosti, da se z nekom na novo zapletete. Čustva bodo v juniju v ospredju, kar pa bo prineslo tudi nekaj neugodnih energij. Ker boste bolj dovzetni za razpoloženje drugih in močneje sočustvovali z njimi, vas bodo določene stvari prizadele, to pa bodo opazili tudi drugi. Če boste nepazljivi, utegnejo nekateri to izkoristiti. Mars vas bo na splošno spodbujal k dejanjem z namenom, kar je sicer v redu, a pri tem ne boste smeli pozabiti na ljubljene. Če ne boste dovolj pozorni, kaj vam želijo sporočiti, se lahko razvijejo težave.

Ribi (19. februar - 20. marec)

Junij bo izredno zapleten mesec, saj bodo vplivi planetov zelo močni. Venera in Sonce bosta skupaj s polno luno ustvarila zelo razburljivo in naporno ozračje. Na srečo bo Mars v znamenju prijaznih rakov ves mesec na vaši strani, zato le brez skrbi. Zlasti Venera vam bo malce zagrenila življenje, saj vas bo spodbujala, da pobegnete stran od vsakdanjega stresa in težav. Nevarnost, da se zaprete vase, bo velika, zato boste morali biti pazljivi in preudarni pri svojih odločitvah. Prilagoditi se boste morali okoliščinam in osebam, s katerimi se boste srečali. Če boste znali ostati na trdnih tleh in nadzorovati svoja čustva (da ne boste dramatizirali ali se utopili v nerazumevanju). V juniju bo pomembno, da se ne boste ustavili, ne glede na ovire, s katerimi se boste srečali. Tudi v ljubezni bo potreben trud, zato ne postanite ujetniki pasivnosti. Komunikacija bo okrepila vezi z ljubljeno osebo, poleg tega pa bo jasen in odprt pogovor odličen temelj za prihodnost – tudi znotraj družinskega življenja.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram