Mesečni horoskop Junij 2018

Oven (21. marec - 20. april)

V mesecu juniju boste začeli stremeti k višjim ciljem, pri tem pa vas bodo tem podpirale in spodbujale tudi energije. Ljub temu pa boste morali upoštevati določene nenavadne okoliščine, ki se bodo pojavile. V svoje delo boste morali v svoje delo vlagati veliko truda in časa, a ne na področjih, na katerih trenutno menite, da vam povzročajo največ preglavic. Vaš poslovni položaj bo trden, večji napredek lahko pričakujete še posebej, če ste vodja oziroma sam svoj šef. Vseeno pa ne zanemarjajte nasvetov drugih ali njihove pomoči, zlasti če boste opazili znamenja, da vam vse ni treba narediti na lastno pest. Pazite, da ne boste izgoreli. Seveda boste lahko vse naredili sami, saj vas nihče ne bo ustavil, a pomembno je, da se zavedate, da vam to ni treba. A ko vas bodo tekmeci prehiteli, boste za to lahko krivili le sebe. Junij vam bo prinesel novo razumevanje življenja, lažje boste načrtovali stvari in na splošno kopičili pozitivno energijo. Na družinskem področju se posvetite osebi, ki ne bo zahtevala vaše pozornosti, a jo bo potrebovala. Hitro boste spoznali, zakaj morate to narediti in kakšne rezultate bo to prineslo. Zaradi vpliva Marsa boste morali paziti na svoje odzive, saj se boste soočali s trenutki, ko ne boste vedeli, kam z odvečno energijo. Ravnajte premišljeno, da ne boste koga oškodovali ali prizadeli.

Bik (21. april - 21. maj)

Junija vas čakajo obetavne priložnosti, s katerimi boste lahko uspeli na področjih, ki ne zahtevajo veliko vaše pozornosti. Lunin vpliv bo zelo močen in vam zlasti na področju osebnih odnosov prinesel nekaj bonusov in prijetnih izkušenj. Kljub temu pa svojo energijo in čas razporedite v vse smeri, ne osredotočite se le na eno področje, saj se bo v vseh sferah nekaj dogajalo. V tem času se izogibajte novim projektom, saj boste naredili korak nazaj v smislu ustvarjalnosti. Svoj trud raje usmerite v bolj monotona opravila oziroma dejavnosti, ki jih lahko opravite brez večjega napora. Ne zanemarite pa priložnosti, ki se bodo ponujale, bodite pa preudarni pri finančnih transakcijah ali vlaganjih. Ne hitite v situacijah, kjer se boste počutili negotovo in nesamozavestno. Čas bo na vaši strani, zato si vzemite čas za razmislek in analizo. Omeniti velja, da junij ne bo najboljši čas za začetek nove ljubezenske zveze. Če ne boste vedeli, kaj narediti, za nasvet vprašajte nekoga, ki mu zaupate (tokrat se boste lahko obrnili na nekoga pristranskega). Strogo gledano junij ne bo prinesel bistvenih sprememb, saj boste težje izkoristili vse potenciale in priložnosti, a boste kljub temu na svoji poti srečali nekaj pomembnih dogodkov, katerih vpliv se bo pokazal šele kasneje v letu.

 

Dvojčka (22. maj - 21. junij)

Dvojčki, v juniju se bo povečala vaša želja po sprostitvi. Vaša osebna odločitev bo, kako bo ta počitek izgledal. Nekateri izmed vas boste mir našli v večernem sprehodu po mestu, drugi se boste odločili za sprostitev na plesišču, spet tretji pa boste iskali bližino ljubljene osebe. Junija boste dobili priložnost, da globlje spoznate sebe in odkrijete notranjo moč. Poudarek bo tudi na spoznanju, da v življenju niste sami, zato naj vas ne bo strah, da bi se morali s težavami spopadati sami. Poskrbite le, da se ne boste odtujili od prijateljev in bližnjih. Vzemite si čas zase, le distancirajte se ne preveč od drugih. Namesto da bi si privoščili počitnice, kjer bi bili le vi in dobra knjiga, pojdite na dopust s prijatelji. Lahko, da vas ta ideja na začetku meseca ne bo preveč privlačila, saj boste čutili negativen vpliv Jupitra. Vse svoje pozornosti ne usmerite na to, kako slabo se počutite, ampak premagajte te negativne misli, saj vas ne bodo vodile k uspehom in prebojem. Raje obudite odnose s prijatelji, ki jih že dlje časa niste videli, saj bo to tisto, kaj najbolj potrebujete. Najdete lahko pravo spodbudo, ki vas bo naučila pomembnih lekcij ter omogočila, da izkoristite vse potenciale, ki jih junij prinaša.

Rak (22. junij - 22. julij)

V juniju boste bolj kot običajno čutili lunin vpliv. Ta bo uspešno blokirala tako negativne kot pozitivne stranske vplive, zaradi česar boste lažje ustvarili harmonijo in ravnovesje. Kljub temu pa mesec ne bo prinesel vsega, kar si boste zamislili, a bo vseeno v znamenju svetlih trenutkov in pozitivnih ter pomembnih dogodkov. Ne bo vam treba skrbeti za manjše težave, saj se bodo te v celoti rešile same od sebe. Čez mesec boste morali pokazati več samozavesti in si vzeti čas, da boste jasno razumeli, kaj se okrog vas dogaja. Na tej stopnji življenja se vam ne bo treba truditi tako močno, kot ste se v preteklosti. Ravno nasprotno: sproščen in brezskrben odnos do vsega vam bo prinesel velike koristi in napredke. Seveda boste morali upoštevati nekatere dejavnike, da se ne bodo pojavile napake. Na področju osebnih odnosov boste morali paziti na svoje besede in dejanja, ne glede na to, da bodo okoli vas ugodne energije. Zelo, zelo se boste morali potruditi, da boste zašli v težave. Vseeno pa ne preizkušajte sebe in drugih. Prosti čas poskusite preživeti v bližini vode, saj bo ta blagodejno vplivala na vas. Na poslovnem področju pa ne »silite« v težave, ne trmarite brez posebnega razloga in se izogibajte sprejemanju pomembnih življenjskih odločitev.

 

Lev (23. julij - 23. avgust) 

Junij bo izjemno ugoden mesec za leve, zato bo pomembno, da boste znali pokazati svojo moč in osredotočenost na to, kar si želite ustvariti. Vpliv Sonca in Marsa bo izjemno velik, cel mesec boste čutili pritok energije in krepitev vitalnosti. To bo pika na i, saj boste imeli v prvi polovici junija zelo veliko dela. Pomembno bo, da boste stare stvari poskušali zaključiti v zastavljenem roku, kar pa ne pomeni, da morate hiteti ali površno prebrati napisano. Ne žrtvujte kakovosti opravljenega, ampak si vzemite čas, stremite pa k temu, da zadev ne boste prelagali ali z njimi zavlačevali. Vse razpoložljive vire uporabite čim bolj učinkovito – organizirajte se! Hitri bodite, kjer so vsi ostali počasni, a ohranite začrtano smer in nivo. Pravzaprav je to vaš običajni način delovanja, zato vam ne to bo težko. Rezultati bodo dokaj hitro prišli, a medtem ko boste čakali nanje, si privoščite oddih. Ne skrbite, da bi se kaj »zalomilo«, saj bodo vaše organizacijske sposobnosti zasijale v polnem pomenu. Pomembno je le, da imate čiste in prave namene. V ljubezni boste samski levi občutili nekaj težkih občutkov in negativnosti brez posebnega razloga. Zaloga energija bo vzrok tej »depresiji«, a po drugi strani se jo boste znebili takoj, ko boste to energijo začeli usmerjati v nekaj, kar vas veseli in osrečuje.

Devica (24. avgust - 22. september)

Zahvaljujoč Merkurjevi podpori bo junij izjemno uspešno obdobje, večje premike lahko pričakujete še posebej na poslovnem področju. Na splošno boste v tem mesecu lahko rešili marsikatere težave, ki vas spremljajo že nekaj časa, to pa je posledica prelaganja obveznosti ali le pomanjkanja časa. Pomembno je, da se zavedate karakteristik tega obdobja: ne smete stremeti k perfekcionizmu in k dokončanju vsega od a do ž, saj se to od vas ne bo zahtevalo. Pravzaprav ne bo nobene potrebe po tem, saj nekatere okoliščine ne bodo zahtevale vašega osebnega obravnavanja ali vmešavanja. Na trenutke boste morali pokazati veliko potrpežljivosti, da se boste zadržali, zato svoje energije ne tratite po nepotrebnem. Na finančnem področju lahko pričakujete nove priložnosti in sadove, ki jih bo obrodil trud preteklih mesecev. Na osebnem področju pa se boste morali številni spopasti z notranjimi demoni – razmisliti boste morali, kaj vam preprečuje, da bi dosegli želeno oziroma kakšne ovire si postavljate sami. V zasebne zadeve ne vpletajte drugih le zato, ker boste menili, da vam lahko ponudijo dragocen nasvet. Stvari razrešite sami, saj boste le tako dosegli optimalen zaključek, pri tem odkrili nekaj novega in na življenje pogledali z drugega zornega kota. Odkrili boste način, kako doseči cilje, ne da bi se pri tem soočali ali celo sami ustvarili nepotrebne težave.

 

Tehtnica (23. september - 23. oktober) 

Junij bo izjemno dinamično in nepozabno obdobje, vseeno pa ne pozabite, da bo veliko odvisno od vas, zato bodite vedno pripravljeni na akcijo – tudi, ko boste na več kot ugodnem položaju. Več pozornosti usmerite na medsebojne odnose, še posebej prijateljske, saj vas tu čakajo pomembne odločitve. A ne skrbite, če česar ne boste razumeli: razlago boste našli, če boste analizirali svoje obnašanje, besede in čustva. Vzeti si morate samo čas za razmislek. Tako boste tudi lažje razrešili nekatere stare probleme, ki se bodo pojavili. Pri razreševanju le-teh boste imeli podporo energij, zato bodo skrbi odveč. Za vas bo pomembno, da boste pošteni, aktivni in samozavestni pri tem, kar delate. Za dvom ne bo prostora. Če boste menili, da nečesa ne znate ali za to niste pripravljeni in imate za to objektivne razloge, poiščite nasvet nekoga, ki mu zaupate. Vaši prijatelji bodo podpora, ki jo boste najbolj potrebovali, da boste lahko obnovili svojo čustveno zalogo. Ne bodite zadržani ali sramežljivi, ko boste postavljali vprašanja. Svet je zapleten in ena oseba ne more vedeti vsega, kar se dogaja. Nekateri posamezniki razmišljajo drugače, a to le ustvari nepotrebne težave. Na splošno tehtnice niste dovzetne za takšno mišljenje, kar je dobra stvar. Zdaj je čas, da ukrepate in ne zapravljate več časa.

Škorpijon (24. oktober - 22. november)

Škorpijoni, čaka vas izjemno srečen mesec. Preplavile vas bodo živahne in svetle energije, zlasti mladi in ambiciozni pa boste imeli od tega največ koristi. Vseeno pa bodite pozorni, da si ne boste naložili preveč dela ali pritiskali nase. K stvarem pristopite premišljeno in objektivno, saj bo obstajalo več načinov pristopa. Okoliščine vam bodo same od sebe ponudile boljšo strategijo, zato se vam ne bo treba obremenjevati. Vaša pozornost bo enakomerno razporejena med sfero osebnih odnosov in poslovnim področjem. Vsako napetost bo možno zelo preprosto odpraviti bodisi z intenzivnimi športnimi aktivnostmi bodisi s spolnostjo. To pomeni, da si ne smete dovoliti, da bi se čustveno ali intelektualno preobremenili, sicer se bodo iz nič pojavile številne težave. Pomembno bo, da sledite svojim vrednotam in prepričanjem. Nasvetov tretjih oseb ne sprejmite, saj vas bodo le zmedli. V določenih trenutkih boste morali biti vztrajni in potrpežljivi. Ker bo planet Mars na vaši strani, se vam ni treba bati pretiranega ali prehitrega odziva. Kljub temu pa se ne »pretegnite«, saj se boste v nasprotnem primeru predolgo ukvarjali s posledicami.

 

Strelec (23. november - 21. december) 

Ognjen Mars vas bo podpiral v tem mesecu, a boste kljub temu na trenutke pogrešali akcijo in dogajanje. Občutek pasivnosti bo dokaj močen, zato boste morali premisliti, kaj si želite in si vzeti čas za sprostitev. Junij bo zelo ugoden za daljše počitnice ali vsaj za krajši oddih v naravi, saj bo za vas pomembno, da boste obkroženi z naravnimi elementi. Željo po tem bodo imela tudi druga astrološka znamenja, zato boste zlahka našli podobno mislečo osebo. Na splošno bo to obdobje zapolnjeno z resnično bogatimi čustvenimi trenutki, ki bodo močno vplivali na osebno življenje. Po drugi strani pa se ne boste smeli pretirano obremenjevati s tem, kar se bo dogajalo, ne glede na to, kako težko bo. Če boste ostali zvesti samemu sebi in pomembnih odločitev ne boste sprejemali z naglico, boste lažje dosegli želeno in razrešili marsikatera bremena. Pri tem vas bodo podpirali tudi prijatelji in ljubljeni, zato se boste lahko nanje obrnili kadarkoli. V poslu pa stremite k temu, da boste v začrtanem roku zaključili delo ali projekte, saj boste tako lažje dosegli napredek brez večjih distrakcij. Če boste junija želeli začeti nekaj novega, bo to ugoden čas, le držite se svojih načel in vedno prisluhnite svoji intuiciji.

Kozorog (22. december - 20. januar)

Luna vas v tem mesecu ne bo podpirala, ampak bo odgovorna za občutek, da ste »izključeni« iz širšega dogajanja. Ta učinek bo izpodbijal vpliv sonca, zato boste junija deležni večinoma pozitivnih izkušenj in čustvenih trenutkov. Kozorogi, v nobenem primeru pa ne otežujte stvari. Vse se bo moralo zgoditi popolnoma naravno, sicer se boste srečali z zelo dramatičnimi posledicami. Prav tako pazite, da si ne boste naložili preveč dela oziroma se trudili za nekaj, kar ne zahteva takšne predanosti. S takim pristopom boste lažje našli notranji mir. Junij bo idealen čas za sprostitev in vzpostavitev notranjega ravnovesja. Četudi ga ne bo najlažje najti, se boste lahko vsaj sprostili. Zato si vzemite čas za to in uživajte v tem, kar se dogaja. Obstaja zelo malo verjetnosti, da bi se kdo namenoma vmešal v vaš proces doseganja zastavljenih ciljev, vseeno pa ne izgubite stika z realnostjo. Včasih se je dobro zavedati, kaj se dogaja v okolici in kje se skrivajo alternative ali potencialne priložnosti za uspeh. V vsakdan poskušajte vnesti tako čas za počitek kot čas za živahne dejavnosti z ljubljenimi, saj boste bolj organizirani, okolica pa ne bo mislila, da jih zapostavljate. 

 

Vodnar (21. januar - 18. februar)

Junij bo precej aktiven, svetel in nepozaben mesec za vodnarje. Sonce in Neptun vas bosta podpirala pri doseganju želenega, zato bo pomembno, da se boste znali prepustiti energijam, ki jih boste čutili, in ustvarjalnemu navdihu. Vsak dan poskušajte kar se da najbolje izkoristiti ponujeno in se ne držite nazaj. Prav tako je to ugoden čas, da svojo vizijo ali večje načrte, ki se ne navezujejo na poslovno področje, uresničite. Tudi na področju odnosov lahko pričakujete spremembe: utrdili boste prijateljstva in ustvarili nova poznanstva. Z neprijetnimi situacijami se ne boste srečali, zato stvari ne analizirajte preveč ali jih napihujte. Niti vam jih ni treba desetkrat preveriti, temveč se naučite zaupati – sebi in drugim. Nekaj dramatičnih sprememb boste srečali na poslovnem področju, a te ne bodo nujno neposredno vplivale na vas, razen če boste hiteli in preskakovali korake. Za vas bo pomembno, da spoznate, kaj delate in za kaj to počnete. Če boste neodločni in negotovi, bo junij dokaj neugoden in neuspešen mesec za vas. Ne zapirajte se vase, ampak komunicirajte z drugimi ter se ozrite, kaj se okrog vas dogaja. Vse vam bo jasno, če boste le odprli oči.

Ribi (19. februar - 20. marec)

Z vplivom Venere boste junija lažje našli notranji mir in uresničili svoje načrte. Če se bodo navkljub temu prikradle skrbi in negativne misli, pa si privoščite sproščujočo kopel, dober film ali dobro knjigo ter pustite, da vse drugo počaka. To bo dejansko ugoden čas, da k stvarem in odnosom pristopite umirjeno, saj boste tako ustvarili trdnejše vezi z drugimi tako v zasebnem kot poslovnem smislu. Z drugimi besedami, ne obremenjujte se vnaprej zaradi nepotrebnih stvari in ne izvršujte pritiskov, ampak si vzemite čas. Za razliko od ostalih astroloških znamenj vam ne bo treba oditi na počitnice, da bi se sprostili. Lahko boste uživali tukaj in zdaj. Pri tem boste imeli možnost, da na stvari pogledate z drugega zornega kota. Če nekaj ne bo delovalo, morda konec koncev ne potrebujete, da to dejansko deluje. Razmislite, čas pa si vzemite tudi za globlja filozofska dognanja. Na tej stopnji lahko s pomočjo zvezdnih vplivov spoznate veliko novih lekcij in modrosti ter tako sprejmete pravilne odločitve. Junija naj se vam ne mudi, stremite pa k temu, da na dogajanje pogledate objektivno, a pri tem ne ignorirate notranjega čuta.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram