Mesečni horoskop: Julij 2019

Oven (21. marec - 20. april)

Julija boste morali pokazati veliko več poguma kot običajno. In brez omahovanja! Vaša energija se bo znatno povečala, zato boste lahko uresničili marsikatere načrte. Vsak dan boste v »pogonu«, kar pa ne bo nujno najboljše, saj bodo določene stvari zahtevale svoj čas, npr. pakiranje prtljage. Nekaterim to vzame le nekaj minut, vam pa bo več ur, saj ne boste vedeli, kaj stlačiti v kovček oziroma česa vsega ne smete pozabiti doma. To bo ljubljenim dalo nekaj več časa, da se pripravijo na vašo energijo, ki bo kot vihar. Pomembno bo, da se boste zavedali, da vsi ne bodo mogli slediti vašemu koraku, zato bodite obzirni. Julija se praktično ne boste mogli ustaviti, zato bo vaš vpliv čutiti na vseh področjih. Paziti boste morali, da zaradi tega ne bo nastala zmeda. Hitro se namreč lahko zgodi, da nekoga pozabite za seboj oziroma uporabite pristope, ki ne bodo najboljši za vse. Pri tem vas bo preizkušal tudi Saturn, ki bo povečal vaše želje po uspehu, a tudi trmo. Če ne boste našli ravnovesja, se lahko opečete. Na splošno boste lahko uresničili veliko stvari, le najdite svoj ritem in pri tem ne pozabite na druge.

Bik (21. april - 21. maj)

Je to močan veter ali rahla sapica, ki vas potiska k razmišljanju o svojem življenju? Morda ne boste pripravljeni zapustiti domačega kraja oziroma tega, kar vam je znano, a dogodek oziroma srečanje vas bo spodbudilo, da se vprašate, kam ste namenjeni. Četudi bo občutek varnosti, ki ga domače okolje ponuja, zelo privlačno, bodite julija pogumni in naredite korak v neznano. Bodite pripravljeni na novosti, saj bo to razširilo vaše obzorje in vas napolnilo z novimi spoznanji. Poleg tega pa premislite tudi, kdo vam stoji ob strani. Kmalu bo namreč napočil čas, da »zahtevate« vrnitev usluge. Ne ignorirajte svojih želja in potreb zaradi dobrih odnosov. Ne bodite diplomatski, ampak se potrudite, da prejmete, kar vam pripada. To ne pomeni, da bodo upravičena vsa sredstva, da boste dosegli želeno, temveč da je čas, da se postavite zase. Vsi bodo prepoznali vašo vrednost, če jo boste izpostavili, in najpomembnejše – če jo boste tudi sami prepoznali v sebi. Izkoristite Saturnov vpliv in se zazrite vase. Odkrijte, kakšna čudovita moč se skriva v vas in kaj vse lepega je pred vami.

Dvojčka (22. maj - 21. junij)

Začetek meseca bo dokaj nemiren in drugačen, saj si ne boste želeli priznati lekcije, ki ste se je naučili. Poleg tega se ne boste želeli vmešavati v zadeve, ki so nerešljive in kažejo na izgubo časa. Prav zaradi tega se bodo odnosi z nekaterimi osebami preoblikovali, a ne končalo. Umik od okolice in problemov, ki niso vaši, vam bo prinesel nove uvide in spoštovanje. Ker se ne boste podali na pot v slepo ulico, boste pridobili ugled, ne glede na to, da bodo vezi z drugimi bolj nemirne in negotove. A na dolgi rok se vam bo to poplačalo, le pazite, da ne boste preveč trmasti, ampak vedeli, kdaj se spuščati v določene zadeve in kdaj ne. Ocena situacije bo izjemno pomembna. Julij bo mesec sentimentalnosti, kar bo poglavitni razlog, da boste tako odločno izbirali, v kaj se boste spuščali. Svoj čas boste usmerili stvarem in ljudem, ki so vam najbolj pomembni. V ospredju bodo sladkosti domačega doma in ljubezen, ki jo čutite. In vse, kar vas bo navdalo z občutkom ljubezni, bo vaš navdih. Ste oseba, ki znate nadzirati svoj temperament oziroma svojo jezo, ne znate pa se zadržati »izbruhov« naklonjenosti.

 

Rak (22. junij – 22. julij)

Julij bo prinesel težavne energije, zaradi katerih ne boste točno vedeli, kaj se dogaja. Čustva se bodo kopičila in kopičila, a o njih ne boste želeli (ali znali) govoriti. Če si boste privoščili dopust, bo ta več kot dobrodošel, a tudi ta ne bo prinesel miru v glavi in duhu. Spremljal vas bo občutek, da se nič ne odvija po načrtu. Pomembno bo, da se boste znali ustaviti, globoko vdihniti in izdihniti ter prešteti do deset. Pri tem vas bo podpiral Saturn, ki vam bo omogočil oddih in sprostitev. Prostora za izgovore, zakaj si ne morete vzeti časa zase, ne bo. Prav tako pa poskrbite, da se boste znali izraziti. Komunicirajte s svojimi ljubljenimi, saj se bodo tako stvari hitreje vrnile v običajne tokove. Ne omahujte, ampak izrazite svoje nestrinjanje, če boste drugače videli situacijo. To bo ključno dejanje, ki vas bo potisnilo naprej. Ob koncu meseca pa si privoščite nekaj samo zase in sanjajte. Sanjate o ciljih in željah, ki jih boste v prihodnosti uresničili.

Lev (23. julij - 23. avgust)

Julij bo prinesel naval moči in samozavesti. Podali se boste na pot, da osvojite vse, kar se da. Pravzaprav bo ta težnja nekoliko prevelika, zato boste morali paziti na svoje besede in dejanja, da ne boste koga prizadeli ali poteptali. Vaša motivacija bo vaše glavno orožje, ki vam bo pomagalo, da dosežete želeno. Na nek način boste »prevladali« nad drugimi, zato boste vse do sredine meseca neustavljivi. Izkoristite to čudovito energijo in izpolnite svoje cilje. Zlasti petega in šestega julija vam ne bo manjkalo zagona in podpore, zato lahko v tem času pričakujete večje uspehe. Vaša pot napredka se bo nadaljevala do 12. oziroma 13. julija, ko boste dosegli vrhunec. Če nekatere želje že nekaj časa stojijo ob strani, se potrudite, da jih izpolnite (ali vsaj začnete delati na njihovi realizaciji) do sredine meseca. Ne bo vam žal! Obdobje po tem datumu bo malce bolj umirjeno, a ne dolgočasno. Posvetili se boste lahko odnosom in ljubezni. Zmagovalne energije vam ne bo manjkalo, zato lahko tako samski kot vezani pričakujete večje premike in preobrate v ljubezni.

Devica (24. avgust - 22. september)

Na voljo boste imeli celo poletje, da uresničite svoje želje in sprejmete pomembne odločitve, toda to se vam bo zdelo premalo časa. Julija se boste bolj kot običajno zavedali, da je čas pomemben in da ne morete v nedogled zavlačevati ali čakati na pravi trenutek. Odločiti se boste morali, po kateri poti želite hoditi. Včasih se bodo cilji zdeli nemogoči, a nikar ne obupajte. Uspelo vam bo! Sedmega in osmega v mesecu se bodo stvari nekoliko umirile, saj se bo ponudila priložnost za oddih. To sprejmite, saj se boste tako izognili nepotrebnim glavobolom in nevšečnostim. Ves čas ne morete biti na vseh koncih, zato bo sprostitev kot pika na i. Premor pa žal ne bo zadovoljil vseh pričakovanj ali prinesel želenih rezultatov, zato boste hitro prestavili v višjo prestavo. Ne glede na to bo krajša pavza vseeno povečala zaloge energije in vas napolnila z novim elanom. Julija lahko pričakujete tudi nove informacije, ki bodo spremenile vaš pogled na odnose in dogajanje. Zaupana vam bo skrivnost, ki je ne boste delili dalje, s čimer boste dobili idealno priložnost, da dosežete optimalne rezultate – in to brez kakršnih koli igric.

 

Tehtnica (23. september - 23. oktober)

Zavedate se, da hkrati ne morete biti sodnik in porota, zato se boste julija nekoliko bolj distancirali od vmešavanja v tuje posle. Odločili ste se za določeno strategijo, od katere ne boste odstopili, saj vam je ključno, da veste, kaj se dogaja in kakšne energije so v igri. Stremite k samostojnosti, kar se bo poleti pokazalo tudi v odnosih z drugimi. Od nekaterih ljudi se boste distancirali, saj boste na prvo mesto postavili to, kar se tiče vas osebno in vam je pomembno. Julija boste raje ostali v ozadju in opazovali okolico. Svoje dvome in pomisleke boste raje skrili za sončnimi očali, saj ste preveč pametni, da bi vsem takoj razkrili svoje sume. Vendar ko se boste sprostili, ko boste v družbi vam ljubih oseb, boste pozabili na svoje osebne »meje« in zadrže ter se prepustili. Še posebej bo pestro in prijetno okoli 9. julija, ko bosta v ospredju druženje in zabava. Takrat boste začutili novo energijo, ki ne bo motivirala le vas, ampak tudi druge. Do konca meseca vas bo tako spremljal pozitivni veter, zaradi katerega se boste lažje sprostili in nekoliko pozabili na sumničavost.

Škorpijon (24. oktober - 22. november)

Julija boste morali biti bolj pozorni na dogajanje okrog sebe. Na poti do želenega boste srečali nemalo ovir, zaradi katerih se bodo nekateri načrti prestavili. Nekdo bo nehote oziroma zaradi svoje nerodnosti vplival na vašo krivuljo uspeha. Vaša energija bo nalezljiva, a vsakdo je ne bo znal ukrotiti, zato se bodo dogajale napake. Navkljub temu poskušajte ostati pragmatični in objektivni, saj ne bo konec sveta. Če boste pri vsakem padcu znali najti svetle točke, se boste hitreje pobrali in nadaljevali po poti, ki ste si jo zastavili. Sadovi trdega dela se bodo kmalu obrestovali, poleg tega pa se bodo začeli rušiti tudi nekateri zidovi, ki so vam preprečevali jasno in gladko pot navzgor. Ponovno boste začutili, da imate vajeti življenja v svojih rokah. Meseca julija boste zelo zaposleni – ne le na poslovnem področju, ampak tudi osebnem. V vašem domu bo nenehno prijetno vzdušje, saj bodo ljudje želeli biti v vaši prisotnosti. Vaša priljubljenost bo na vrhuncu 18. in 19. julija, zato takrat računajte na popoldanski piknik ali večerno zabavo.

Strelec (23. november - 21. december)

Zaradi Jupitrovega vpliva boste julija začutili prav posebno energijo. Na dosegu roke boste občutili srečo, ne da bi se zavedali, v kakšni obliki jo čutite oziroma se ponuja. Na vseh področjih boste začutili zadovoljstvo: v ljubezni ne bo manjkalo romantike in strasti, v poslu se bo vse odvijalo po načrtih, nad financami pa boste imeli boljši pregled. Ključno bo le, da boste ohranili trezno glavo in se ne ustrašili ovir. Če se boste prehitro predali razočaranju ali obupali nad določeno zadevo (ali osebo), ne boste izkoristili vseh potencialov. Raje ponotranjite energijo Marsa in začutite neustavljivo moč, ki se skriva v vas. Vsako oviro vzemite kot izziv, ki vas bo vodil k novim informacijam in modrostim. Nikar se ne predajte! Pravzaprav, zakaj se sploh bi? Okoli vas bosta pozitivna energija in harmonija, poleg tega pa vas bodo tudi zvezde navdajale z novim navdihom. Prvo polovico meseca izkoristite za premislek o ciljih, po 13. juliji pa začnite vse to uresničevati.

 

Kozorog (22. december - 20. januar)

Julija se bodo pomembni planeti uskladili drug z drugim in ustvarili posebno podporo. Končno se bodo stvari začele razreševati in zaključevati. Prišli boste na »zeleno vejo«. Tudi želja, ki vas spremlja že nekaj časa, da bi se jasno izrazili oziroma izrazili svoje nestrinjanje, se bo poslovila. Dvomi, ki so se pojavili že nekaj mesecev prej, bodo dozoreli in vam ponudili širšo sliko. Na nek način se boste dvignili nad težave in začeli osebno rasti. To spremembo bo zaznala tudi okolica, ki bo v vas videla prefinjenost. Ta lastnost bo vsakdanje življenje obarvala z različnimi barvnimi odtenki. Na splošno bo energija meseca julija ugodna, vseeno pa si vzemite trenutek ali dva, preden boste sprejeli pomembno odločitev. Naj se vam ne mudi, saj boste imeli podporo Urana, ki bo poleti vaš prijatelj. Ponudil vam bo otipljive priložnosti, da ustvarite nekaj trdnega – pa naj bo to na poslovnem ali ljubezenskem področju.

Vodnar (21. januar - 18. februar)

Vzdušje na začetku meseca julija vam ne bo odgovarjalo. Ne boste se mogli izogniti svojim odgovornostim oziroma boste zaznali veliko ovir. Ne le na poslovnem področju, tudi zasebno se stvari ne bodo odvijale po pričakovanjih, kar pa vas ne bo pretirano iztirilo. Po nekaj dneh se bodo stvari umirile in vrnile v »normalno« stanje. V marsikateri situaciji, v kateri se boste znašli, se bo vaš pogled razlikoval od pogledov drugih. Razloga, zakaj bi morali biti vpleteni, ne boste videli ali pa ga ne boste želeli videti. Ne boste se želeli vmešavati ne z besedami ne z dejanji. Raje se boste umaknili in počakali, da se zadeva razplete. Vodil vas bo glas modrosti, na trenutke pa tudi želja, da dokažete svoj prav. To pa ne pomeni, da se boste distancirali od drugih, ko bodo pomoč ali nasvet najbolj potrebovali. Z veseljem boste ponudili svojo energijo in čas, za kar bodo izjemno hvaležni. Odnosi bodo napredovali in se poglobili, vaše dobro srce pa bo še bolj prepoznavno. Julij bo poln srečnih trenutkov z ljubljenimi, druženje pa bo dodatno začinjeno s super smislom za humor.

Ribi (19. februar - 20. marec)

Julij bo idealen čas za ljubezen, razburljive dogodivščine in nova spoznanja. Sreča vas bo spremljala na vsakem koraku, za kar boste hvaležni. Dobro se namreč zavedate, da stvari niso vedno v vaših rokah, zato vas skoraj nič več ne preseneti. Ko boste poleti svoje skrbi potisnili na stran, boste sledili čarobni energiji, ki jo boste čutili. Možnosti, da se želje in načrti uresničijo, bodo velike. Nekatere se bodo izpolnile pred vašimi očmi, kar pa bo izvabilo »vav« občutek. Končno vas bo spet nekaj presenetilo – tokrat na pozitiven način. Čez celoten mesec vas bo vodila tudi izostrena intuicija, zato je ne ignorirajte. Vodila vas bo k nepredstavljivim darovom, ki se bodo pokazali v različnih oblikah, zato ne pričakujte samo materialnih nagrad, ampak tudi duhovne uvide. Ker vas bo spremljala pozitivnost, bodo tudi odnosi zaživeli. Konec meseca si lahko zato obetate močne premike, nekateri tudi povečanje družine.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram