Mesečni horoskop: Januar 2020

Ovni, za vas bo začetek leta obdan z nekoliko več občutljivosti. Zaradi posebnega vpliva postavitev planetov na vaše življenje vas v tem mesecu čaka kar nekaj prilagoditev. Še posebno se le-te nanašajo na vaše poslovno, profesionalno življenje.

Ne bojte se teh prilagoditev, saj obožujete nove izzive, nove »boje«, kajti oboroženi ste, da jih osvojite in premagate. Med mesecem januarjem bo Merkur postal vaš zaveznik, ki vas bo navdihnil z dobrimi idejami. Do 14. januarja pa boste pod vplivom Venere tudi doživeli več podpore na svojem socialnem, družbenem življenju. Zaradi vpliva Marsa in Strelca boste čez mesec lahko tudi zelo nihalo med odločitvami in močnimi željami, zato tu bolj prisluhnite razumu kot čustvom. Uran vam v tem mesecu, na področju financ, napoveduje določene dolgoročne spremembe, presenečenja in tudi drame. Ker ovni že na splošno bežite stran od rutine, vam v tem mesecu še posebno ne bo dolgčas.

Ključne besede za mesec januar: občutljivost, prilagajanje, novi izzivi, družabno življenje, presenečenja, drama

Odkrij, kako bo ta leto 2020 zaznamovalo TVOJE življenje in kakšna presenečenja te čakajo!  

 

Začetek leta vam odpira konkretne in idealne perspektive za vas, biki. Bolj se boste posvetili in si prizadevali stvari, ki so resnično tam, ki jih vidite. Ne boste se posvečali idealom in stvarem, ki ne bodo postavljene na stabilnih tleh. Izpopolnite se, napredujte, kajti planeti vam bodo v tem mesecu še posebno na voljo.

Planet Neptun, ki še posebno podpira vaše projekte, zelo pomembno pa bo vplival tudi na vašo rustikalno, odločno naravo. Želeli si boste sprememb in le-te bodo počasi v teku. To bo predstavljajo revolucijo za vas. Uran bo s seboj prinesel novosti in presenečenja. Predstavljajte si, da je življenje kolo, ki se nenehno, neizogibno vrti, in ko bo Uran potrkal na vaša vrata, je čas, da mu jih odprete.

Ključne besede za mesec januar: perspektivnost, prizadevnost, ideali, izpopolnjevanje, odločnost, novosti

Odkrij, kako bo ta leto 2020 zaznamovalo TVOJE življenje in kakšna presenečenja te čakajo!  

 

V mesecu januarju se dvojčki izogibajte lahkomiselnosti in brezskrbnosti. Zavedati se boste morali, da zaradi pomoči energij Jupitra, Saturna in Plutona, že nekaj časa pridobivate vašo notranjo moč. Merkur, bo še posebno v tem mescu vplival na vaš humor, na to, kako boste dojemali druge ljudi.

S pomočjo vpliva in podpore Venere boste v mesecu januarju lažje izražali svojo naravno lahkoto in s tem lažje zapeljevali ali zabavali druge. Vpliv Neptuna v mesecu januarju bo v vas vzbujal še vedno večji duhovni nagon. Iskali boste svoj »alter ego« in se želeli notranje izpopolniti in biti bolj prilagodljivi. Zaradi vpliva Marsa bodite pazljivi na odnose, kjer se boste morali soočiti z nekaj kritičnimi temami/vprašanji. Uran s seboj prinaša presenečenja, ki bodo tako dobra kot tudi slaba.

Ključne besede za mesec januar: notranja moč, humor, dojemanje okolice, alter ego, odnosi, presenečenja

Odkrij, kako bo ta leto 2020 zaznamovalo TVOJE življenje in kakšna presenečenja te čakajo!  

 

Raki se boste v mesecu januarju še bolj aktivno ukvarjali z notranjimi preobrazbami, ki bodo potekale pod vplivom »kontrol« Jupitra, Saturna in Plutona. Mesec januar bo sovpadal s prehodom planeta Uran v ozvezdje bika in zato boste bolj aktivno začutili ustvarjalnost in inovativne ideje, ki jih boste želeli uresničiti. Začeli boste s trdno konstrukcijo in nadaljevali v dolgoročno iskanje stabilnosti.

Neptun vas bo podpiral pri tem, da se boste še naprej odpirali nevidnemu in vedno bolj empatičnemu idealu. Zaradi vpliva Marsa boste morali v mesecu januarju nekoliko bolj paziti na svoje čustvene izbruhe. Še posebno na vse tiste, ki so povezani z vašo poslovnim področjem in tudi v vsakdanjem življenju. To čustvenost boste začutili tudi sami in prizadevali si boste živeti polno življenje, ki bo povezano z lastnostmi sočutja in prijaznosti. Pazite pa, da okolica ne bo izkoristila te lastnosti preveč sebi v prid.

Ključne besede za mesec januar: preobrazba, ustvarjalnost, inovativnost, čustvenost, sočutje, prijaznost

Odkrij, kako bo ta leto 2020 zaznamovalo TVOJE življenje in kakšna presenečenja te čakajo!  

 

Vpliv planetov bo močno viden na začetku meseca januarja, kajti ta se bo nanašal se posebno na vaše področje dela in pa tudi osebnega počutja. Radi se izražate, pazljivi ste, kaj izžarevate v okolico in najpomembnejše tu je predvsem, da se boste sami pri sebi dobro počutili.

Kako boste izkoristili te vplive, če se boste počutili upočasnjeno, kot da vas nekaj zavira? V tem mesecu je nemogoče, da se to zgodi. Kajti podpiral vas bo Mars in vas ogrel in podkrepil. Uran vas bo še posebno podprl na področju kariere in osebnih ciljev. Spraševali se boste, kaj še lahko storite na teh področjih in pričakujete lahko, da na vašo pot stopijo nepredvideni dogodki. Zaradi vpliva Neptuna boste lahko vašo zavest odprli tudi nevidnemu in večkrat se boste znašli pred dvomi. Ne racionalizirajte preveč.

Ključne besede za mesec januar: izražanje, energija, počutje, kariera, cilj, nepredvidljivost, nevidno, analitičnost

Odkrij, kako bo ta leto 2020 zaznamovalo TVOJE življenje in kakšna presenečenja te čakajo!  

 

V mesecu januarju se bo še posebno izrazila vaša zadržana in praktična narava, s katero se boste še posebno osredotočili na čustvena vprašanja oziroma vprašanja, ki so povezana z vašimi bližnjimi. Do 21. januarja bo sonce ogrelo vaše srce. Energije vas bodo podprle v sproščenosti, zabavnosti in konec meseca se bo vsem tem energijam pridružil vpliv Jupitra, ki bo samo še bolj pomnožil pomen teh področij.

Zaradi vpliva Merkurja boste zelo nagnjeni k preoblikovanju, obnovi svojega življenja in želeli boste narediti določene premike. Vpliv Neptuna bo prebudil vaše duhovno področje in v vas vzbudil nekoliko več sočutja in manj logike. Vaš dom bo napolnjen v tem mesecu s pozitivnimi energijami in zato boste lahko organizirali tudi družinsko srečanje, večerjo.

Ključne besede za mesec januar: zadržanost, praktičnost, odnosi, premiki, duhovnost, sočutje, družina

Odkrij, kako bo ta leto 2020 zaznamovalo TVOJE življenje in kakšna presenečenja te čakajo!  

 

Dom in družina bosta pri vas v središču pozornosti. Znate ljubiti in tudi sprejemati to ljubezen od drugih. Zaradi podpore Marsa boste veliko energije vložili v komunikacijo in vedeli boste, kaj bo treba v določenem času izvesti. Svoj čas boste pametno izkoriščali, ga pametno usmerjali.

Neptun vas bo še naprej podpiral na vašem področju počutja in delovnem področju in na teh dveh področjih boste ohranjali veliko mero sočutja in posledično bo treba paziti, da vedno ohranjate svoje interese v ospredju. Vaša morala bo tu lahko nekoliko zanihala, vendar pa mislite pozitivno in le tako boste privlačili tudi to pozitivno dogajanje. Venera bo predvsem vplivala na vaš prosti čas, šele nato na počutje in delo. Po potrebi boste morali omiliti, upočasniti ta področja. Vpliv urana bo poskrbel, da boste svojo osebno preobrazbo začeli počasi, a dolgoročno pozitivno.

Ključne besede za mesec januar: dom, družina, komunikativnost, posel, interesi, pozitivno dogajanje, osebna preobrazba

Odkrij, kako bo ta leto 2020 zaznamovalo TVOJE življenje in kakšna presenečenja te čakajo!  

 

Škorpijone bo v tem mesecu preplavila zelo močna in lepa energija, s katero boste veliko pozornosti posvetili umu in pa krajšim potovanjem, premikom. Kajti zelo verjetno je, da ne boste obstali na enem mestu. Veliko boste imeli idej, s katerimi boste lahko poskrbeli za te spremembe in vse to boste dosegli skoraj brez nekih posebnih znanj in pa skoraj brez nekega posebnega premisleka. Pri vsem tem lahko občutite vznemirjanje zaradi vpliva Plutona.

Mars bo imel v tem mesecu še posebno vlogo v finančnem področju, zato bodo v ospredju tudi vprašanja, ki se bodo nanašala na vaše premoženje, blaginjo. Neptun bo celotnemu dogajanju in še posebno vašim bližnjim dodal nekoliko več sanjavosti in iluzije. A to vas ne bo zmedlo in zaradi svoje prodorne narave, boste sproti znali »ločiti plevel od pšenice«. Konec meseca bodite pozorni na vpliv Urana, kajti le-ta prinese v vaše življenje nekaj sprememb, ki jih bo sprožil vaš partner ali sodelavec.

Ključne besede za mesec januar: močna energija, um, premiki, spremembe, finance, blaginja, ljubezen

Odkrij, kako bo ta leto 2020 zaznamovalo TVOJE življenje in kakšna presenečenja te čakajo!  

 

Zaradi vpliva Marsa boste v mesecu januarju strelci občutili intenziven in dinamičen pritok energij v vaše domače okolje, kar bo še bolj zanetilo vaše vneto navdušenje. Z drugimi besedami bi lahko rekli, da boste se bolj jasno izrazili svojo trajnost, vnetost in podjetnost. S 17. januarjem boste začeli tudi nekoliko bolj komunicirati, kajti vse do 14. januarja boste nekoliko bolj nerodni, negotovi v izražanju.

Pazite, da v mesecu januarju ne boste pretiravali s svojim navdušenjem in rinili z glavo skozi zid, ampak bi bilo bolje, če se za hip ustavite in počakate, da se stvari zgodijo same po sebi. Predvsem na področju doma se boste lahko znašli z določenimi pomisleki, razmišljali boste o selitvi ali preureditvi doma/ okolice doma. V delu boste lahko občutili potrebo po tem, da se izražate in delujete bolj neodvisno.

Ključne besede za mesec januar: intenzivnost, dinamičnost, navdušenost, jasnost, izražanje, preurejanje, neodvisnost

Odkrij, kako bo ta leto 2020 zaznamovalo TVOJE življenje in kakšna presenečenja te čakajo!  

 

Vpliv planetov na vaše znamenje bo poskrbel, da boste novo leto začeli z največjo hitrostjo. Merkur bo vse tja do 17. januarja krepil vašo karizmo in vašo sposobnost premisleka. Jupiter, Saturn in Pluton pa vam bodo pošiljali energije, ki vas bodo usmerjale k regeneraciji in pa tudi gradnji trdnih temeljev za prihodnost.

Vpliv Urana bo pri vas vzpostavil željo in potrebo po svobodi, po izvirnosti hkrati pa boste pokazali nekoliko večjo željo po povezanosti z drugimi. Neptun vas bo napolnil s sočutjem, medtem ko bo Mars spodbudil vašo duhovnost, v vsakdanjih situacijah boste iskali tisto »nekaj več«. Konec meseca se boste lahko nekoliko bolj oddaljili od drugih in čas namenili sebi, temu, da si »napolnite baterije«.

Ključne besede za mesec januar: dinamika, karizma, premislek, regeneracija, temelji, duhovnost, energičnost

Odkrij, kako bo ta leto 2020 zaznamovalo TVOJE življenje in kakšna presenečenja te čakajo!  

 

Novo leto boste začeli vodnarji z obilico samorefleksije. Vse tja do 21. januarja bo vpliv Jupitra, Saturna in Plutona razsvetlil vaše zasebno področje, ki ga skrbno skrivate pred očmi sveta, okolice. V tem času se boste pripravljali na večje in bolj intenzivne spremembe.

Uran vas bo podprl pri tem, da svoje odločitve in pozornost usmerite nekoliko bolj aktivno v družino in svoj dom. Zato bodo na tem področju vse tja do 12. januarja v ospredju pomembne odločitve, ki se bodo navezovali na vašo prihodnost. Vpliv Marsa bo s seboj prinesel zelo intenzivne energije, še posebno na področje projektov in prijateljstva. Vpliv Neptuna pa bo s seboj prinesel reorganizacijo finančnega področja, v ospredje bodo prišle tudi vaše najbolj občutljive točke/lastnosti.

Ključne besede za mesec januar: samorefleksija, zasebnost, spremembe, družina, dom, prijateljstvo, reorganizacija financ

Odkrij, kako bo ta leto 2020 zaznamovalo TVOJE življenje in kakšna presenečenja te čakajo!  

 

Zaradi vpliva Jupitra, Saturna in Plutona boste na začetku meseca januarja občutili zelo močne energije, ki se bodo še posebno aktivno vezale na vaše prijatelje in projekte. V teku bodo zelo velike spremembe obsega delovanja in premikov, kajti v ospredju bo veliko vaše prilagodljivosti, odločnosti. Zaradi podpore Urana boste lahko kazali nekoliko bolj aktivno svoj način izražanja, ki bo napolnjen z veliko mero izvirnosti.

Vpliv Neptuna bo s seboj prinesel veliko stabilnosti in občutka enosti z okolico. V celoti boste občutili vse ljudi in vse dogodke okoli sebe, zato se ne boste pustili motiti oziroma nič vas ne bo zlahka vrglo s tira. Od 14. januarja bo v ospredju tudi vpliv Venere, ki bo sprožil lahkotnost zapeljevanja in čustvenega zadovoljstva. Sprostite se, uživajte, kajti Mars vas podpira pri tem, da kljub različnim okoliščinam, ves ta čas ostanete mirni.

Ključne besede za mesec januar: prijatelji, novi projekti, prilagodljivost, izražanje, zapeljevanje, zadovoljstvo, uživanje

Odkrij, kako bo ta leto 2020 zaznamovalo TVOJE življenje in kakšna presenečenja te čakajo!  

 

 

  

 

TAROT LETNA NAPOVED

Kakšno bo leto 2020? Te čakajo nepričakovani zapleti ali prijetna presenečenja? Odkrij, kaj točno se ti napoveduje.

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram