Mesečni horoskop: Februar 2020

Trenutna pozicija planetov v okolici je naklonjena vaši karierni poti in zdi se, da se morate zato osredotočiti nanjo! Tudi prijateljstvo in romantični odnosi bodo v tem mesecu dobili poseben pomen. Mars, vaš planet, vam bo prinesel ogromno energije za soočanje s številnimi poklicnimi izzivi, ki se kažejo. Te izzivi bodo godili vaši osvajalski duši, a so za vas lahko tudi precej stresni.

Ne izgubljajte energije zaradi misli, da morate dajati tudi, če nič ne prejemate v zameno. Odmerite svoje zahteve in se naučite sprostiti. V sebi čutite, da se na vaši poklicni poti nekaj spreminja. Najverjetneje boste dohodek kmalu prejemali nekje drugje. Izkoristite ta čas za razmislek o tem, kaj je bistvenega v vašem življenju.

Ključne besede za mesec februar: kariera, prijateljstvo, romantika, poklicni izzivi, sprostitev, osredotočenost, razmislek

Usmeri življenje v pravo smer! Odkrij, kaj lepega te čaka v prihajajočem obdobju!  

 

Trenutna planetarna ureditev vam prinaša veliko privilegijev, dragi biki. Saturn, Pluton in Jupiter prinašajo energijo predvsem na osebnem področju. Ta zadeva vaše idealno življenje, vaše duhovne težnje in aspiracije. Želeli si boste nekaj novega, pa naj bo to razvoj na vaši življenjski poti ali pa le doseganje manjših zadanih ciljev.

Uran vam že od maja 2018 pomaga pri uresničevanju vaših ciljev, saj v vaše življenje vliva veter svetlobe, ki je povezan z močno trdoživostjo, s katero lahko kljubujete oviram ter opravljate zahtevne projekte. Vztrajni boste in ne boste odnehali, vse dokler ne dosežete, kar ste si zadali. Venera, vaš planet, vam bo naklonjena ves mesec, še posebej po drugem tednu, ki bo nadvse lep.

Ključne besede za mesec februar: dobra energija, duhovne težnje, uresničitev ciljev, projekti, naklonjenost planetov

Usmeri življenje v pravo smer! Odkrij, kaj lepega te čaka v prihajajočem obdobju!  

 

Dragi dvojčki, februar v vaše življenje prinaša preobrazbe in introspekcijo. Obetajo se vam velike spremembe na finančnem področju, vaša senzualnost in občutljivost pa bosta še močnejša zaradi pozicije Jupitra, Saturna in Plutona.

Pričakujete lahko velike premike, ki bodo popolnoma obrnili smer vašega delovanja. Uran, planet presenečenj bo v vaše življenje vnesel radikalne spremembe ter zaključek nekega pomembnega obdobja v vašem življenju. Merkur, vaš planet, vas vabi, da razmislite o tem, kaj si želite od življenja, saj boste le z vztrajanjem dosegli to kar si želite od kariere in svojega življenja. Prijateljstvo bo v tem mesecu za vas še bolj pomembno, ljubezensko razmerje pa se bo osvežilo in obnovilo.

Ključne besede za mesec februar: kariera, Merkur, preobrazba, radikalne spremembe, prijateljstvo, ljubezen

Usmeri življenje v pravo smer! Odkrij, kaj lepega te čaka v prihajajočem obdobju!  

 

V tem mesecu bodo za vas pomembni drugi ljudje. Močna energija vas bo osredotočala na razmerja z okolico. Vaše razmerje bo potrebovalo spremembe. Te boste dosegali počasi, a sigurno, pri tem pa zamenjali nekaj partnerstev in projektov.

Raki ste zelo navezani in občutljivi do vašega imetja, a v februarju je čas, da se teh vezi otresete. Pustite, da gredo nekatere stvari same od vas ter sprejmite spremembe, ki vam jih želi dati življenje. Če se boste ta mesec odločili začeti nov projekt, vedite, da vam je vesolje naklonjeno ter vam bo pomagalo. Tretji teden v mesecu bo življenje pričelo mešati štrene na vseh področjih, a ne skrbite, napolnilo jih bo z obnovitveno energijo, ki vam bo pomagala.

Ključne besede za mesec februar: obnovitvena energija, nov projekt, naklonjenost vesolja, razmerja, vezi

Usmeri življenje v pravo smer! Odkrij, kaj lepega te čaka v prihajajočem obdobju!  

 

Dogajanje na kariernem in zdravstvenem področju bo nadvse pestro in dinamično. Še vedno se namreč odvijajo transformacije, predvsem v razmerjih z osebami okoli vas. Vezi se bodo ta mesec krepile, prav tako pa bodo vse bolj močne vaše želje. Rekonstruiralo se bo tudi vaše vsakdanje življenje. Temu bodo botrovali Saturn, Jupiter in Pluton, spremembe pa bodo nepovratne in močne.

V začetku meseca boste zaradi Urana hrepeneli po svobodi. Vaša kraljevska narava ne bo več želela ostajati v razmerju z ljudmi, službami in stvarmi, ki vam ne služijo več, pozabili jih boste. V prvi polovici meseca boste aktivni tudi na ljubezenskem področju, konec meseca pa se boste precej umirili.

Ključne besede za mesec februar: transformacija, novi začetki, pozaba, menjava fokusa, nepovratne spremembe

Usmeri življenje v pravo smer! Odkrij, kaj lepega te čaka v prihajajočem obdobju!  

 

Že od nekdaj stremite k perfekcionizmu, a ta mesec ne boste spreminjali temeljev svojega življenja. V februarju bo pod žarometi vaše ljubezensko življenje. Odvija se že nekaj časa, v tem mesecu pa se ga boste še posebej zavedeli.

Zemeljsko znamenje kot ste, vedno spremljata vaša inteligenca in oster um. Merkur bo v tem mesecu vaš močan zaveznik, ki bo pomagal pri komunikaciji, Uran pa vam bo pomagal za seboj pustiti tisto, kar vam ne služi več.

Ključne besede za mesec februar: popolnost, ljubezen, razmerje, inteligenca, Merkur, komunikacija, inteligenca

Usmeri življenje v pravo smer! Odkrij, kaj lepega te čaka v prihajajočem obdobju!  

 

Februar vsako leto odpre vaše zaprto čustveno področje ter spodbudi vašo kreativnost. Zadnjih nekaj let je to obdobje pri vas in vaši družini pomenilo velike spremembe. Destabilizacijo, ki je posledica tega, vedno uspete rešiti s harmonijo, ki je tudi bistvo vašega znamenja. Počasi, a vztrajno razvijate čudovito mentalno energijo, pri čemer vam pomaga pragmatični Merkur.

Vaše trenutno brezskrbno življenje lahko malce pretrese tudi Uran, ki predvsem na poslovnem področju prinaša menjavo polov. Obetajo se vam pozitivna presenečenja na poslovnem ali partnerskem področju.

Ključne besede za mesec februar: čustva, harmonija, ravnovesje, nova služba, mentalna energija, Merkur

Usmeri življenje v pravo smer! Odkrij, kaj lepega te čaka v prihajajočem obdobju!  

 

Vaša prednost bosta v februarju oster um in močna mentaliteta. Nihče ne bo mogel parirati vaši visoki samozavesti, življenje pa vam bo pomagalo iz razmerji potegnili najlepše. Napredovali boste.

V prvem delu meseca bo Uran botroval vašim odločitvam in razmerjem, a ne skrbite. To je dobro, saj bo povišal intenziteto vašega osredotočanja, z izmenjavo energij pa pomagal, da boste v sozvočju s samim seboj ter okolico. Uranovi vplivi bodo za vas terapevtski, komunikacija pa skoraj telepatska. To vam bo všeč, v drugi polovici meseca pa boste imeli tudi ugodne možnosti za povečanje zaslužka.

Ključne besede za mesec februar: mentaliteta, samozavest, napredovanje, osredotočenost, sozvočje, komunikacija, zaslužek

Usmeri življenje v pravo smer! Odkrij, kaj lepega te čaka v prihajajočem obdobju!  

 

Februar vam bo serviral lepo energijo in dinamični ter vztrajni kot ste boste v tem mesecu kos čisto vsemu. Nikakor se ne boste mogli utruditi, kar je odlično za manifestacijo vaših idej in projektov. To bo botrovalo vaši odsotnosti od doma, saj boste večino časa preživeli na terenu. Na vaše finance bodo vplivali predvsem Saturn, Jupiter in Pluton.

Ti močni planeti bodo pripravili teren za korenito regeneracijo. Spremembe boste občutili v zvezi z vašim zdravjem, obetajo pa se tudi na službenem področju. Čeprav ste nadvse prilagodljivi, vam bo Uranova energija godila, a pri večjih spremembah boste precej neodločni ter oklevajoči.

Ključne besede za mesec februar: oklevanje, lepa energija, Saturn, Uran, prilagodljivost, odsotnost od doma, reformacija

Usmeri življenje v pravo smer! Odkrij, kaj lepega te čaka v prihajajočem obdobju!  

 

Kozorogi, v februarju vas bodo obkrožale čudovite energije. V prvem delu meseca vas bodo močno podpirali Saturn, Jupiter in Pluton. Sinergija njihovega delovanja bo pomagala ustvariti lepo obdobje, ne pozabite ostati prisebni in na trdnih tleh.

V začetku meseca boste kar pokali od ljubezni ter kreativnosti, Uran bo pomagal, da ju izkoristite sebi v prid. Pridno zemeljsko znamenje kot ste, boste kmalu lahko opazili sadove svojega dela. Ti bodo vidni na ljubezenskem in službenem področju. Če ta mesec pripravljate pomemben projekt, počakajte in ga predstavite po 18.

Ključne besede za mesec februar: energija, sinergija delovanja, lepo obdobje, ostanite prisebni, zemeljsko znamenje

Usmeri življenje v pravo smer! Odkrij, kaj lepega te čaka v prihajajočem obdobju!  

 

Vse najboljše, dragi vodnarji! Ta mesec boste veliko premišljevali o vašem finančnem stanju. Merkur in Neptun vam bosta mešala štrene z nasprotujočimi si energijami, bodite pozorni in modri! Vaša kompleksna narava in močna introspektiva bosta ta mesec zelo pomembni, saj je prihodnost odeta v tančico.

V družbi veljate za vesele in prijetne ljudi, a ta mesec boste nekoliko izgubljeni in počutili se boste osamljene. Čutili boste potrebo po hitrih spremembah in želeli stvari obrniti na glavo, vaše gospodinjstvo bo doživelo nekaj preobratov.

Ključne besede za mesec februar: finance, introspektiva, preobrat, rojstni dan, spremembe, modrost, žalost, osamljenost

Usmeri življenje v pravo smer! Odkrij, kaj lepega te čaka v prihajajočem obdobju!  

 

Neptun vam v februarju pošilja čudovito energijo, še posebej v drugi polovici meseca. Venera bo poskrbela, da vam bo misli odneslo v romantične fantazije, a jih bo prizemljil odločni Merkur, ki bo vplival na vaše poslovno področje.

Pozicija planetov vam bo omogočila mnoge uspehe. Sicer ne spadate med posebej ambiciozne ljudi, saj so vam bolj pomembna čustva, a obetajo se vam pozitivni premiki na poslovnem področju. Finance se bodo dvignile, morda prihaja darilo ali pa se vam obeta napredovanje v službi.

Ključne besede za mesec februar: energija, ljubezen, romantične misli, pozitivni premiki, čustva, finance, posel, darilo

Usmeri življenje v pravo smer! Odkrij, kaj lepega te čaka v prihajajočem obdobju!  

 

 

  

 

ŽIVLJENJSKI CIKEL

Aktiviraj pozitivne spremembe z razumevanjem svoje preteklosti, sedanjosti in prihodnosti!

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram