Mesečni horoskop: December 2019

Mesec december vam bo zagotovil dobro energijo. Ta vam bo šepetala na uho, da je čas, da pogledate naprej, v prihodnost. Imeli boste nadvse močno željo po spremembi, prevzela vas bo nenadna želja po veliki preobrazbi. Življenje je potovanje, torej spremenite svoj načrt, v kolikor vam bo srce tako narekovalo. Ognjeni, podjetni, taktični in odločni boste! Do 22. tega meseca boste v sozvočju s svojim notranjim jazom, s svojo intuicijo, kar vam bo zagotovo olajšalo vse skupaj, predvsem pa boste zato uspešni na poslovnem področju. Planeti vas bodo podpirali pri projektih in pravnih korakih. Po 9. decembru boste sposobni odlične komunikacije, zato vam bo uspelo podpisati pogodbo, za katero se že nekaj časa borite. V tem mesecu ljubezen na splošno v vašem življenju ne bo igrala velike vloge. V čustveni sferi bo lahko prišlo celo do motenj. Zelo boste impulzivni, zato boste morali paziti, kako se boste odzivali. Zaradi občutljivosti boste znali namreč pretirano odreagirati.

Ključne besede za mesec december: spremembe, preobrazba, ognjenost, sozvočje, odlična komunikacija, impulzivnost

Odkrij, kako bo ta mesec zaznamoval TVOJE življenje in kakšne spremembe te čakajo v 2020!  

 

Življenjski ideali bodo zasedali vaš um, dragi biki. Hrepeneli boste po preobrazbi, želeli boste nekaj več, a do tega ne boste znali priti. Čutili boste, kako se energija širi v vas in giblje naokoli. Čeprav boste hiperaktivni, kljub temu ostanite prilagodljivi, tako jo boste še najbolje odnesli. Vsekakor v tem mesecu ne boste mogli zadovoljiti vseh svojih potreb in uresničiti vseh namer. Potrebna bo strpnost. Ne pozabite narediti stvari v pravem vrstnem redu. Na splošno boste zelo učinkoviti pri vsem in ne boste imeli težav razumeti, kaj se od vas pričakuje! Na ljubezenskem področju si boste prizadevali za čudovite občutke. Krotite svoje navdušenje in pazite pri komunikaciji. Ker boste nadvse strastni, bi se namreč znali zaplesti v kakšen konflikt. Drugače pa vas vaši nagoni ne bodo izdali ... Ne oklevajte, sledite svoji intuiciji in korakom, ki jih boste začeli izvajati. Konec leta vas bo pretresel, vendar bodo šle stvari v pravo smer! Prejeli boste nekaj dobrih novic.

Ključne besede za mesec december: ideali, preobrazba, hiperaktivnost, strpnost, navdušenje, komunikacija, strasti

Odkrij, kako bo ta mesec zaznamoval TVOJE življenje in kakšne spremembe te čakajo v 2020!  

 

V decembru se osredotočite na svoje delo in na ljudi v okolici! Do 10. tega meseca bodite pozorni na svoje zdravje, poklicne odnose in način komuniciranja. To bo zelo živ mesec za vas, pestro bo in vaš um bo delal s polno hitrostjo. Ne pričakujte, da boste lahko vse nadzirali! Planetarni vplivi tega meseca bodo na splošno precej zahtevni in daleč od lahkotnosti, ki jo boste iskali. Upoštevajte to, zlasti po 21. decembru, ko se boste zaradi tega, ker se bo leto počasi že iztekalo proti koncu, želeli malce sprostiti. Ne bo še šlo! Oči boste morali imeti nenehno na pecljih, ušesa pa našpičena. Poskrbite, da boste ostali zbrani in da ne boste popuščali. Ljubezen bo močno vibrirala, morda celo preveč. Verjetno vam bo do 20. decembra celo malce neprijetno, čeprav se bodo stvari razvijale v vašo korist. Na splošno boste hrepeneli po nekem ravnovesju, da boste zadovoljni. Pomirite svoje čute. Počasi, a zanesljivo se boste premikali proti večji globini. Zagotovo!

Ključne besede za mesec december: delo, odnosi, komunikacija, pestrost, osredotočenost, ravnovesje, zadovoljstvo

Odkrij, kako bo ta mesec zaznamoval TVOJE življenje in kakšne spremembe te čakajo v 2020!  

 

Pokazali se bodo vaši talenti, vaše sposobnosti se bodo okrepile. Intuitivni in kreativni boste. Vaša ustvarjalnost bo na vrhuncu vse do 22. decembra. Dobro izkoristite nastalo stanje in pozabite na svojo sramežljivost. Dajte vse od sebe in zasijte z vso močjo. Zaupajte, planeti bodo želeli samo najboljše za vas. Okoli 10. tega meseca se posvetite tudi svojemu počutju. Nikar ne pozabite, da je potrebno za dobro energijo in vitalno telo tudi kaj narediti. Pojdite ven, v naravo in se sprostite! V odnosih bo vladal spokoj, z lahkoto se boste izražali. Na ljubezenskem področju bo na splošno skoraj cel mesec mirno, le po 21. decembru bo postala vaša občutljiva narava nekoliko bolj ljubosumna. Ne ujemite se v to past, saj bi lahko škodila sladki harmoniji, ki bo drugače vladala v zasebni sferi. Proti koncu meseca poskrbite, da se boste zbližali s tistimi, ki v vašem življenju nekaj štejejo. Takrat boste namreč lahko pridobili največ podpore z njihove strani, za velike vizije, ki jih boste kovali v glavi.

Ključne besede za mesec december: intuitivnost, kreativnost, moč, počutje, vitalnost, mirnost, harmonija, podpora

Odkrij, kako bo ta mesec zaznamoval TVOJE življenje in kakšne spremembe te čakajo v 2020!  

 

Že na začetku meseca decembra se boste osredotočili na ljubezen, dobro počutje in uspeh pri poslu! Posvetili se boste vsemu tistemu, kar je za vas pomembno. Vaše želje bodo intenzivne, a nikar ne hitite. Dinamičnost je dobra, živčnost pa je škodljiva. Saj veste, ko se leto bliža h koncu, želimo vsi zaključiti določene zadeve in narediti načrte za prihodnost. Vendar naredite to počasi in preudarno. Konec leta napoveduje sočutje v ljubezni ali z otroki, če jih imate. Do 22. tega meseca vam bo nekdo zagotovo ogrel srce! Razumno uživajte v praznikih, bodite pozorni do drugih in se sprostite. Ne zapletajte se v družinske konflikte in izognili se boste neprijetnim kričečim dvobojem. Izkazujete solidarnost. Na čustvenem področju vas bo napadel močen libido, čutni boste in vaš apetit bo nenasiten. Ljubezen bo postala veliko bolj vesela, manj resna in ne bo več tako zelo konvencionalna.

Ključne besede za mesec december: ljubezen, dobro počutje, uspeh, intenzivnost, dinamičnost, zaključevanje, solidarnost, nenasitnost

Odkrij, kako bo ta mesec zaznamoval TVOJE življenje in kakšne spremembe te čakajo v 2020!  

 

Vesolje vam bo prisluhnilo in to bo povečalo vašo moč. Aktivni in odločni boste. Točno boste vedeli, kako ukrepati in uspelo vam bo dokončati vse začete projekt. Pokazali se boste v najboljši možni luči. V decembru bodo pogosta srečanja, sklepali boste zveze, prišlo bo do številnih izmenjav (materialnih in nematerialnih). Poudarek pa bo še vedno na vaši družini, prebivališču ali otrocih, v kolikor jih imate. Prizadevali si boste za trdnost in stabilnost v zasebni sferi. Po 20. decembru vam bo sreča na čustvenem področju vsekakor naklonjena. Planeti bodo spodbujali močno ljubezen, v celoti bodo podpirali vašo željo po zasidranju v varnem pristanu. Obeta se vam prijeten konec leta za vse, kar je povezano z vašimi občutki. Vedite le, da boste cel mesec razpeti med svojim domom, svojim delom in ljubeznijo. To bi lahko izčrpalo vaše rezerve, zato si vmes večkrat privoščite odmor oziroma sprostitev.

Ključne besede za mesec december: moč, aktivnost, družabnost, družina, stabilnost, sreča, ljubezen, sprostitev

Odkrij, kako bo ta mesec zaznamoval TVOJE življenje in kakšne spremembe te čakajo v 2020!  

 

Veliko boste razmišljali o preteklem letu in o odnosih, ki vam trenutno povzročajo travme. Mesec december bo osvetlil vaša čustva in porinil v ospredje problematične vezi, toda s tem bo nerazumevanje izginilo, težave z nezaupanjem pa se bodo rešile. To vas bo razveselilo. Lažje boste zadihali in zato se boste tudi malce sprostili. Na poslovnem področju nikar ne prepustite vsega usodi in se ne igrajte s svojimi financami. Tukaj se priporoča previdnost, da ne boste razočarani. Soočiti se boste morali z nedokončanimi zadevami in planeti vam ne bodo prav nič olajšali naloge. Nadaljujte s temeljnimi reformami, vaš um in intuicija bosta namreč do 22. tega meseca izostrena. Ne obotavljajte se in ne dvomite v svoje odločitve. Da boste dosegli zastavljene cilje, se boste morali potruditi. Poskrbite, da boste končali na pravi poti. Proti koncu leta boste uživali v zemeljskih užitkih, imeli se boste lepo in življenje boste zajemali s polno žlico. 

Ključne besede za mesec december: odnosi, čustva, zaupanje, previdnost, reforme, intuicija, cilji, uživanje

Odkrij, kako bo ta mesec zaznamoval TVOJE življenje in kakšne spremembe te čakajo v 2020!  

 

V decembru bo v ospredju denar. Vse do 22. tega meseca bo vaš finančni sektor močno razsvetljen. Izkoristite odlične priložnosti, ki se vam bodo ponujale! Od 9. decembra dalje boste oportunistični, prav nič ne boste skromni. Čutili boste drznost, ki se bo pretakala po vaših žilah in vam vlivala pogum. Lahko boste uresničili vse svoje želje! Vaši občutki bodo močni, zato se boste večkrat znašli ob pravem času na pravem mestu. Zelo dobri boste tudi pri komunikaciji, prepričljivi ter prodorni boste. Na poslovnem področju vas bodo cenili. V ljubezenskih zadevah se nagibajte k previdnosti. Ne hitite, raje najprej analizirajte in šele nato ukrepajte. Tudi v domačem okolju blažite napeto vzdušje in bodite potrpežljivi med družinskimi prepiri, nikar ne prilivajte dodatnega olja na ogenj. Ta mesec vam bo vlil dovolj energije, ki jo boste uporabili v pozitivne namene in na koncu se bo vse izteklo v redu.

Ključne besede za mesec december: denar, oportunizem, drznost, pogum, prepričljivost, potrpežljivost, analitičnost

Odkrij, kako bo ta mesec zaznamoval TVOJE življenje in kakšne spremembe te čakajo v 2020!  

 

Mesec december bo vaš mesec, strelci! S karizmo, intelektom, humorjem in veselo naravo boste očarali in zapeljali mnogo src. Kot običajno boste tudi tokrat priljubljeni in zaželena družba. Na samem začetku bo sicer vaša energija bolj umirjena, bolj boste potrpežljivi in manj konkretni, morda se boste celo nekoliko umaknili od sveta, da boste pridobili dovolj časa za priprave na veliko zabavo. Potem pa boste v sredini meseca pospešili svoj tempo. Imeli boste jasne ideje. Vaš nagon bo močan, vendar diskreten. Komunikacija bo enostavna ter jasna in napoveduje zelo prijetno vzdušje. Zavedajte se le, da vaša moč ni neizčrpna, zato občasno poskrbite tudi za nujno potrebno sprostitev. Proti koncu lahko pričakujete lepo denarno presenečenje, v kolikor vam bo zadane projekte uspelo izpeljati do konca. Potrudite se! Leto boste zaključili v prijetnem ozračju. Na splošno se vam obeta zelo lep konec leta.

Ključne besede za mesec december: rkarizma, humor, zapeljivost, priljubljenost, potrpežljivost, komunikativnost, presenečenje

Odkrij, kako bo ta mesec zaznamoval TVOJE življenje in kakšne spremembe te čakajo v 2020!  

 

Kozorogi boste v decembru polni energije in zagona. Lotili se boste reševanja pretečenih in starih zadev ter težav, ki so kar nekako obvisele v zraku. Odločili se boste za pravo čistko. Kot prvo se bo na meniju znašlo prijateljstvo. V decembru se boste odločili izkoristiti obljube, ki so vam bile dane, vendar nikoli uresničene. Tako boste lahko novo leto začeli z nepopisanim, praznim listom in vsi boste zadovoljni, ker boste začeli znova. Pomembno vam bo tudi, da boste doma in v družini vzdrževali harmonijo. Ne vmešavajte se čezmerno v morebitne konflikte, raje se trudite ohranjati ravnovesje. Bodite le nekoliko bolj pozorni glede svojih financ, v tem sektorju bo namreč prisotna zamegljenost. Spremembe ali krize niso izključene. Ostanite prilagodljivi. Ljubezen na splošno napoveduje posebno bogato, intenzivno življenje, kar se tiče občutkov. Ti se bodo razjasnili. Ne pozabite na nežnost!

Ključne besede za mesec december: energija, zagon, zaključevanje, prijateljstvo, nov začetek, družina, harmonija, ravnovesje, spremembe

Odkrij, kako bo ta mesec zaznamoval TVOJE življenje in kakšne spremembe te čakajo v 2020!  

 

V mesecu decembru boste nenehno razdvojeni. Verjetno boste čutili nekaj napetosti zaradi močne želje po premikanju linij v družini in zaradi zahtevane prisotnosti na profesionalni fronti, saj boste morali v službi veliko postoriti! Poskusite najti ravnotežje in zmanjšati obremenitev, drugače boste predmet kritike na obeh straneh. To pa bi znalo močno vplivati tudi na vaše počutje. Pazite, da se razmere ne bodo sprevrgle v neomejen boj, da ne boste pod stalnim pritiskom! Nikomur ničesar ne vsiljujte (bodisi doma bodisi v pisarni), če želite dogodke (vsaj malo) držati pod nadzorom! Na splošno si boste v tem mesecu prizadevali za razvijanje vezi. V mislih boste imeli idejo, da boste dejansko ustvarili dober vtis na svet okoli sebe. Znova boste obvladovali situacijo 20. in 21. tega meseca, saj vam bo s kombiniranjem modrosti, šarma in preudarnosti uspelo zaznamovati srca drugih. Stanje se bo proti koncu leta umirilo.

Ključne besede za mesec december: razdvojenost, delavnost, obremenjenost, nadzor, odnosi, modrost, šarm

Odkrij, kako bo ta mesec zaznamoval TVOJE življenje in kakšne spremembe te čakajo v 2020!  

 

Polni boste energije, vaša intuicija in empatija bosta okrepljeni. Odprti boste za širni svet! Odlično boste znali žonglirati s situacijami! Živeli boste za trenutek, ne v iluziji. Okoli 22. decembra bo poudarek na vaši karieri. Borili se boste za izboljšanje svojega poklicnega in socialnega statusa! Takrat boste močni, zato razmislite, kaj bi radi spremenili na poslovnem področju. Zmožni boste doseči zadano in nič vas ne bo moglo ustaviti. Osredotočite se na prihodnost. Pazite le pri pogajanjih, ki bi se lahko proti koncu decembra spremenila v spopad, kjer bi vas lahko označili za preveč zahtevne in manipulativne. Ne poskušajte za vsako ceno prepričati drugih v svoj prav. Le tako boste dosegli svoje cilje, ne da bi koga prestrašili ali odvrnili! V tem mesecu boste tudi nadvse čutni in naklonjeni ljubezni. Nestrpni in pohlepni boste za vse vrste užitkov. Prizadevali si boste, da se bodo vaše ambicije razvijale, uveljavili boste svoje čare! Kljub temu ostanite vljudni in si vzemite čas za zapeljevanje. 

Ključne besede za mesec december: energija, empatija, kariera, prihodnost, pogajanja, ljubezen, naklonjenost, ambicije

Odkrij, kako bo ta mesec zaznamoval TVOJE življenje in kakšne spremembe te čakajo v 2020!  

 

 

  

 

TAROT LETNA NAPOVED

Kakšno bo leto 2020? Te čakajo nepričakovani zapleti ali prijetna presenečenja? Odkrij, kaj točno se ti napoveduje.

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram