Mesečni horoskop: Avgust 2020

Avgust bo za vas zelo dinamičen, dragi ovni. V ospredju bo dogajanje na vašem čustvenem področju, nikakor ne boste zdržali na enem mestu. Dogajalo se bo veliko, saj bo Mars poudarjal vašo razigrano naravo, Sonce v znamenju leva pa bo osvetlilo vaše ljubezensko življenje. Prebudila se bo stara ljubezen ali pa boste skočili v novo poletno romanco. Merkur bo spodbujal vašo komunikacijo.

V prvem tednu bo Venera v znaku dvojčkov priredila srečanje in ljubezen se bo razplamtela. Finančna situacija vas bo spodbudila, da se še bolj angažirate na poslovnem nivoju in trdneje stopite na svojo karierno pot. Nekaj sprememb se bo zgodilo že v zadnji tretjini avgusta, večje preobrate pa lahko pričakujete šele v septembru. Uran v znamenju bika bo fokus prenesel na vašo denarnico, zato pričakujte nepričakovano.

Ključne besede za mesec avgust: dinamika, čustveno področje, razigrana narava, ljubezensko življenje, stara ljubezen

V tvoje življenje prihaja pomembno sporočilo. Odkrij, kakšno ZDAJ!  

 

V avgustu boste doživeli prebujenje, dragi biki. Vaši odnosi bodo cveteli, v vašem domu pa bo vladala čudovita energija. Že nekaj časa si želite preobrazbe in v zadnjem poletnem mesecu si jo bosti prvič tudi v resnici upali realizirati. Saturn, Jupiter in Pluton vam bodo dajali notranjo moč, da se lotite sprememb in končno zaživite v vsem svojem sijaju.

Venera bo ob prehodu v znamenje raka poskrbela za vaše finance in ugled v družbi. Zaradi zadovoljstva s samim seboj boste v svoj krog privabljali zelo različne karakterje. Vendar pazite, da vas ne prevzame prevzetnost. Konec meseca boste v cvetju, vsa vaša pozornost bo usmerjena v ljubezen. Presenetite svojega dolgoletnega partnerja in ga zapeljite kot na prvem zmenku. Če pa ste bili do sedaj samski, lahko pričakujete vroče spremembe na romantičnem področju.

Ključne besede za mesec avgust: ljubezen, prijateljstvo, finance, Venera, ugled, služba, poslovno področje, nežnost

V tvoje življenje prihaja pomembno sporočilo. Odkrij, kakšno ZDAJ!  

 

Dvojčki, čas je, da se osredotočite! Celo poletje ste divjali naokrog, če ne v smislu potovanj, pa v svojih mislih. Pozornost preusmerite k nedokončanim projektom. Sonce v znamenju leva vam bo dajalo voljo in veselje do realizacije nezaključenih misij iz preteklosti. Merkur vas bo silil v izražanje, zato boste v sebi čutili močno kreativno energijo, ki jo boste preprosto morali spraviti na plan. Čas izkoristite tudi za brušenje svojih komunikacijskih sposobnosti, v katerih se boste odlično odrezali.

Venera v znamenju raka bo skrbela za vaše dobro počutje. Zaradi vaše suverenosti in samozavesti bodo projekti dobivali končno podobo hitreje kot sicer. Čas je, da pljunete v roke in dokončate vse, kar je do sedaj redno ostajalo na vašem krožniku. Konec meseca pa se pripravite na presenečenja, Neptun bo namreč v znamenju čustvenih rib.

Ključne besede za mesec avgust: osredotočenost, nedokončani projekti, volja veselje, dobro počutje, presenečenja

V tvoje življenje prihaja pomembno sporočilo. Odkrij, kakšno ZDAJ!  

 

V avgustu se boste morali osredotočiti na odnose, zlasti prijateljske, in svoje finančno stanje. Zaradi Sonca v znamenju leva boste dobili drugačen pregled nad denarjem in končno se vam bo zazdelo, da ste našli pravo ravnovesje. Tudi vaši čuti bodo izostreni, zato boste bolj dovzetni za zunanje dražljaje in energetske vibracije. To bo idealen čas za duhovno udejstvovanje in spoznavanje notranjega jaza.

Poglobljeno razmišljanje vas bo vodilo k različnim življenjskim vprašanje, tudi o tem, ali ste v ljubezni srečni. V ospredju bodo predvsem vprašanja srca, zato jih ne ignorirajte ali tlačite nekam daleč. Takšne in drugačne dileme vas bodo pestile skoraj vsak dan do začetka novega meseca, zato boste morali skrbno izbirati svoje besede in dejanja. Zaradi razdraženosti se lahko v službi razvijejo prepiri in nepotrebni konflikti. Preden boste sprejeli odločitev ali svojo naslednji potezo, raje dvakrat premislite.

Ključne besede za mesec avgust: finance, prijatelji, ravnovesje, življenjska vprašanja, intuicija, ljubezen, samoizpraševanje

V tvoje življenje prihaja pomembno sporočilo. Odkrij, kakšno ZDAJ!  

 

Avgust je vaš mesec, dragi levi. Nabiti boste s svojo kraljevsko energijo in Sonce v vašem znamenju jo bo le še poudarjalo. Živahni in polni življenja boste, vašo igrivost in ognjenost pa bosta spodbujala tudi komunikativni Merkur in vročekrvni Mars.

Zelo samozavestni boste in trdno prepričani o vsem, kar veste. Niti za trenutek ne boste podvomili v svoj prav, a pozor, nikar se ne spuščajte v konflikte, da bi obveljale vaše želje. Bodite pazljivi, da se ne zapletete v prepire, v katere bo konec meseca povsem preprosto zaiti. Ob koncu meseca vas bo Neptun zdramil iz vašega jaza in vam pomagal, da se zopet najdete na pol poti. Izkoristite svoji avtentičnost in misterioznost, ki ju premorete. Venera bo v tem mesecu postala vaša glavna zaveznica, zato računajte nanjo predvsem, ko se boste spraševali o potencialnih partnerjih ali novih prijateljih.

Ključne besede za mesec avgust: kraljevska energija, igrivost, ognjenost, komunikativnost, želje, konflikti, novi prijatelji

V tvoje življenje prihaja pomembno sporočilo. Odkrij, kakšno ZDAJ!  

 

Čas je za poletno introspekcijo in lepe ljubezenske odnose. Vse do 24. v mesecu vam bo služilo Sonce v znamenju leva. Delovalo bo kot zavora v ključnih trenutkih, za katero veste, da včasih prepozno poprimete. Čas bo idealen, da se poglobite vase in popravite svoje napake, ki izhajajo iz vaše kritičnosti do sebe in drugih.

Mars v znamenju ovna bo potiskal vaše ljubezensko življenje v ospredje. Vaš odnos z ljubljeno osebo bo naravnost sanjski, a v nekem aspektu si boste želeli sprememb. Dobro premislite, saj vam vaše odločitve lahko spremenijo življenje. Neptun bo skupaj s Soncem osvetljeval vaše otroške sanje in želje, vendar ne bodite preveč romantični in nostalgični, ampak raje premislite, kaj lahko počnete s stvarmi, ki jih imate trenutno v svojem življenju.

Ključne besede za mesec avgust: ljubezenski odnosi, zavora, poglobitev vase, napake, kritičnost, ljubezen, nostalgija

V tvoje življenje prihaja pomembno sporočilo. Odkrij, kakšno ZDAJ!  

 

Ta mesec bodo v ospredju vaši prijatelji, projekti in spiritualen aspekt vašega bitja. Sonce v znamenju leva bo botrovalo prebujenju vaše intuicije in notranjega jaza. Okrog vas bodo osebe, ki vam bodo želele dobro in vam želele pomagati na vaši poti. Iz svojega družabnega kroga boste črpali močno in lepo življenjsko energijo. Merkur v znamenju leva pa vam bo ponudil enkratno priložnost za obnovitev starega odnosa ali začetek novega projekta.

Mars v znamenju ovna bo končno vzpostavil pravo klimo za razvoj razmerja, ki že dolgo ostaja na isti točki. Vlil vam bo poguma za nadaljevanje in večje korake. Jupiter, Saturn in Pluton pa bodo menjali položaje ter premešali štrene v vašem domačem okolju. Pričakujete lahko spore, zato bodite pozorni na svoje jasno izražanje in nekritično komunikacijo. Konec meseca bo zacvetela vaša kariera, Sonce v znamenju device vam bo pomagalo postaviti stvari na svoje mesto.

Ključne besede za mesec avgust: razmerje, ljubezen, romantika spremembe, domače okolje, komunikacija, prepiri, služba

V tvoje življenje prihaja pomembno sporočilo. Odkrij, kakšno ZDAJ!  

 

Vaša glava bo polna novih idej in izvirnih prebliskov. Ostra inteligenca, ki jo premorete, bo ta mesec še posebej prišla do izraza. Četudi boste v tem času na dopustu, vam karierne odločitve ne bodo dale miru. Želeli si boste napredka in uspehov. Mars v znamenju ovna vam bo pomagal z dobro fizično pripravljenostjo, vseeno pa pazite, da se ne zaženete pregloboko in prehitro.

Uran se bo obrnil proti vašemu ozvezdju in njegova pot bo narekovala vaš ljubezenski tempo. Tudi Neptun bo neprestano vzrok negotovosti v vaših romantičnih razmerjih. Spraševali se boste o pravih izbirah in poizkušali najti partnerja, ki bi za vas predstavljal pravo osebo. Čeprav niste romantični, vas bo proti koncu meseca odnašalo v ljubezenske sfere. Lotevali se jih boste z resnostjo in premišljenostjo.

Ključne besede za mesec avgust: ostra inteligenca, karierne odločitve, ljubezen, strast, fizična pripravljenost, romantika

V tvoje življenje prihaja pomembno sporočilo. Odkrij, kakšno ZDAJ!  

 

V avgustu bodo letele iskre vašega ljubezenskega razmerja. Ne glede na njegovo dolžino, vas bo spremljal občutek, da ste tam, kjer morate biti. Sonce in Merkur v znamenju leva vas bosta obdala z zaščitniško energijo in za svojega partnerja boste pripravljeni narediti vse. Z močno bojno energijo pa vas bo obdal strastni Mars v znamenju ovna in svojim ljubljenim boste v tem času nudili čudovito oporo.

Venera v znamenju dinamičnih dvojčkov bo vzpostavila harmonijo v vašem zasebnem življenju, a to obdobje bo za vas precej čustveno intenzivno. Čas bo, da se posvetite urejanju svojega finančnega področja in premislite o varčevalnih ukrepih ter menjavi kariere. Morda so potrebne le manjše spremembe, ki bodo nosile veliko težo, zato brez skrbi. V zadnjem tednu v mesecu boste nadvse predani svoji poslovni poti.

Ključne besede za mesec avgust: ljubezensko razmerje, zaščitniška energija, finance, opora, družina, poslovna pot

V tvoje življenje prihaja pomembno sporočilo. Odkrij, kakšno ZDAJ!  

 

Vaša osebnost se spreminja iz trenutka v trenutek in tudi v avgustu ne bo nič drugače. Vaša introspektiva bo nadvse močna, veliko boste premišljevali. Spremembe se bodo dogajale predvsem na finančnem in poslovnem področju. Pluton vam bo konec meseca namenil oster um in vašemu karakterju dodal resnosti, ki vam je je do sedaj malce zmanjkovalo.

Uran v znamenju bika bo spodbujal delovanje vašega ljubezenskega sektorja, zato si lahko tu nadejate nekaj prijetnih trenutkov. V začetku meseca vas bo Venera spodbujala k zdravemu življenju in skrbi zase, zato boste zelo privlačni za okolico. Privajali se boste na nove rutine in življenje postavljali na mesta, ki so mu namenjena. Vašemu družinskemu življenju bo vladal Mars v znamenju ovna, zato so tu možni prepiri in glasni verbalni obračuni. Takrat raje stopite korak nazaj, če bo to potrebno in nikar ne trmarite! Raje se posvetite spremembam, ki jih lahko naredite na sebi.

Ključne besede za mesec avgust: introspektiva, osebnost, razpoloženje, premislek, finance, poslovno področje, družina, spori

V tvoje življenje prihaja pomembno sporočilo. Odkrij, kakšno ZDAJ!  

 

V avgust boste vstopili lahkotno, tako kot vsako poletje. Sonce v znamenju leva vas bo navdihovalo z nežnostjo, lepoto in lepim čustvovanjem. Tudi planet Merkur vam bo stopil na proti ter ojačal vaše ljubezensko življenje in komunikacijske sposobnosti. Venera v dvojčkih vas bo razvajala z romantiko, prav tako kot vas bo vaš partner. Pred vami je zelo lepo ljubezensko obarvano obdobje.

Mars v znamenju trmastega ovna bo v vas neprestano zbujal željo po potovanju in odkrivanju sveta. To bo dobro delo tudi vašemu romantičnemu razmerju, zato si vzemite čas en za drugega ter se skupaj odpravita na krajši ali daljši oddih. Do manjših nestrinjanj bo prišlo v vaši primarni družini, a strasti bo konec meseca pogasil preudarni Pluton. V zadnjih dneh meseca pričakujte spremembe, predvsem pa bodite potrpežljivi in nikar ne rinite z glavo skozi zid, kjer to ni potrebno.

Ključne besede za mesec avgust: nežnost, lepota, čustvovanje, romantika, partner, ljubezen, potovanje, zmernost, preudarnost

V tvoje življenje prihaja pomembno sporočilo. Odkrij, kakšno ZDAJ!  

 

Vaše življenje bo napolnila romantična energija, ki jo že tako dolgo pogrešate. Osredotočeni boste na dnevne rutine in nadvse trdo delali tudi na svojem poslovnem področju. Ljubezen vam bo ublažila stres, trdo delo pa boste kar naenkrat pričeli občutiti v pozitivnem smislu. To bo namreč obrodilo bogate sadove.

Vaše ljubezensko razmerje bo na splošno doživelo preporod. Uran v znamenju bika bo povzročal spremembe, Jupiter, Saturn in Pluton pa bodo obnavljali in bogatili vaše bližnje odnose. Mars v znamenju ovna na vašem finančnem področju povzročil nekaj dvomov in negotovosti, zato pazljivo z odločitvami. Pazite na denar, ne bodite zapravljivi! Neptun bo ob koncu meseca ponovno vzbudil nekaj sproščenosti in vas spomnil, kako radi imate življenje.

Ključne besede za mesec avgust: romantična energija, dnevne rutine, trdo delo, sadovi dela, denar, finance, preudarnost, sproščenost

V tvoje življenje prihaja pomembno sporočilo. Odkrij, kakšno ZDAJ!  

 

 

   

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram