Mesečni horoskop: Avgust 2019

Oven (21. marec - 20. april)

V kolikor se vam porajajo kakršna koli vprašanja, bo čas vsekakor pravi, da jih zastavite. V avgustu boste namreč dobili vse potrebne odgovore. Zvezde vam bodo naklonjene, prijazne bodo do vas. Vselej, ko se boste podali v akcijo, boste produktivni. Vaši možgani bodo delovali s polno hitrostjo, vaše misli bodo čiste in fokus jasen, vaša učinkovitost pa bo dokaz za to. Ne glede na to, česa se boste lotili, vam bo vse uspelo izpeljati natančno in kakovostno. Odlikovali vas bosta potrpežljivost in vztrajnost. Nadrejeni bodo navdušeni nad vašim delom. Osebnostna rast bo tesno povezana z doseganjem visoke ravni. V tem mesecu vam bodo izziv predstavljala le čustva. Znašli se boste v vrtincu občutkov in le s težavo boste izkazovali naklonjenost. Primorani boste spremeniti način, kako funkcionirate na ljubezenskem področju. V tej smeri boste napredovali, če boste postali bolj subjektivni. Ne izgubite potrpljenja, stvari se bodo proti koncu zagotovo izboljšale in premaknile naprej.

Bik (21. april - 21. maj)

Na začetku meseca boste morali paziti, saj bo vaše počutje nihalo iz ene skrajnosti v drugo. Soočali se boste lahko z napadi tesnobe in znali bi postati celo agresivni. Potrudite se, da boste nadzorovali izpade jeze, drugače se vam ne piše najbolje. Ne dovolite, da bi kdo manipuliral z vami, dokažite, da ste močna osebnost. Če boste znali izkoristiti dobre dni, boste lahko stvari postavili nazaj na svoje mesto. Poiščite v sebi notranji mir in se osredotočite na to oazo spokoja. Poskusite se umakniti od vsakdanjega vrveža in hitenja, stresa ter pritiska, saj bo zaradi tega prihajalo do izbruhov. Privoščite si sprostitev, usmerite se v meditacijo, pa se bo vaše razpoloženje hitro izboljšalo. Vidno boste napredovali v partnerskem odnosu ali v socialnem krogu. V avgustu boste namreč spoznali, kako se morate odzivati, da so ljudje okoli vas zadovoljni. To vam bo prineslo zadoščenje. Družina in ljudje, ki vam veliko pomenijo, vam bodo v tem mesecu nudili potrebno podporo, za kar jim boste izjemno hvaležni.

Dvojčka (22. maj - 21. junij)

Pri urejanju uradnih zadev se bodo lahko pojavile manjše težave ali pa bo prišlo do zamude. To vas bo lahko razburilo, toda tudi v najslabšem primeru boste na koncu samo rahlo razočarani, hujših posledic pa ne bo. Zato se ne vznemirite prehitro, vse skupaj se bo mimogrede rešilo. Morda boste malce bolj utrujeni od vsega dela, ki ga boste imeli, saj boste vanj vložili veliko truda, zato boste v prostih urah iskali mir in sprostitev. Poskrbite, da se boste vsake toliko odklopili! V tem mesecu začnite uvajati pozitivno razmišljanje, saj najboljše k vam šele prihaja. Postanite bolj optimistični, tako boste pritegnili v svojo bližino dobre stvari. Na ljubezenskem področju se v avgustu naučite zaobiti ovire. Nobene potrebe ni po tem, da morate prav vsako odpraviti. Ne obremenjujte se s tistimi, ki so nepomembne in majhne, ker vam samo grenijo dneve. V kolikor boste sposobni kakšne malenkosti preprosto spregledati, bo življenje postalo veliko bolj zabavno in veliko lažje!

 

Rak (22. junij – 22. julij)

V avgustu raje obdržite svoje misli zase, saj bi se vam znalo razglašanje naokoli hitro maščevati! Ko boste želeli spregovoriti, dobro pretehtajte, kaj vse bi s tem tvegali in ali je vredno. Še najbolje jo boste odnesli, če boste nekatere stvari zadržali v sebi, da ne boste v okolici izzvali ogorčenja ali neodobravanja. Paziti boste morali predvsem zato, ker bodo nekateri ljudje v vaši bližini muhasti in zavistni. Ljubosumni bodo zaradi vašega uspeha in zato nevoščljivi. Vaše misli bodo jasne, sposobnosti bodo na vrhuncu in zmožni boste zaznati vse dobre priložnosti. To bo tudi dobra popotnica za naprej. V službi vas bodo cenili. V kolikor boste v tem mesecu začutili potrebo po tem, da morate izraziti svoja čustva, to tudi storite. Odprite se in se ne upirajte. Ukrepajte točno tako, kot vam bo narekovalo srce. Veliko bolj učinkoviti boste, če boste znali jasno formulirati svoje zahteve. Ljubezen se vam bo cel mesec nasmihala, izkoristite svojo priliko.

Lev (23. julij - 23. avgust)

Ob koncu meseca zna biti stanje malce nadležno, a naj vas to ne znervira. Zdelo se vam bo, da vas nekdo ali nekaj blokira oziroma zaustavlja, da kljub vsemu vloženemu trudu nikakor ne morete napredovati. Nikar ne ukrepajte prehitro in se ne prenaglite. Ne bodite preveč impulzivni, temveč raje dobro pretehtajte celotno situacijo, da vam bo uspelo ugotoviti, v katerem grmu tiči zajec. Odkrijte, kaj se pravzaprav dogaja in kje tiči vzrok za vaše nazadovanje, saj se ne želite vrniti k svojim omejitvam. Čisto možno je namreč, da boste odkrili, da ste sami krivi za to, da se ne premaknete naprej. Že v preteklosti ste si v glavi postavljali ovire in morda boste spet ravnali enako. V kolikor vam bo uspelo, da se jih boste znebili enkrat za vselej, vas bo lahko to obdobje v celoti izpopolnilo in našli boste pot za naprej. V vas se skriva potencial, samo vrata mu morate odpreti. Na čustvenem področju igrajte po pravilih igre. Ne iščite bližnjic in ne goljufajte, saj bi se lahko hitro opekli. Ljubezenska sreča bo odvisna popolnoma in samo od vaših odločitev.

Devica (24. avgust - 22. september)

V mesecu avgustu boste delovali proti svetu. Vsi bodo govorili »ne«, vi pa jim boste nasprotovali z »da«. Okolica vam bo sporočala, da se motite, vendar ne boste želeli odstopiti od svojega. To se vam bo zdelo zabavno, toda na žalost samo vam. Nihče drug se ne bo smejal z vami! Res je, da radi igrate, stavite in tvegate ter delujete izven ustaljenih okvirjev, ne da bi razmišljali o posledicah, vendar se pazite težav, saj večina ljudi ne bo imela istega smisla za humor. S tem ko boste osvobodili svojo impulzivno naravo, boste lahko negativno vplivali tudi na nek odnos, ki je za vas v resnici zelo pomemben. Le glejte, da ne boste vztrajali pri svojem toliko časa, da ga boste na koncu uničili. Na ljubezenskem področju boste poskušali uživati v največji meri. Odločili se boste, da se boste znebili vsega, kar vas ovira, saj ne boste želeli zapravljati časa s tistim, kar vam ne pomaga pri doseganju ciljev.

 

Tehtnica (23. september - 23. oktober)

Ta mesec bodo v ospredju povezave, ki jih boste ustvarjali z drugimi; ljudmi, ki jih vidite vsak dan in tudi s popolnimi neznanci. Poudarek bo predvsem na komunikaciji. Že po naravi ste izredno odprti, zato se boste tudi v tem mesecu pogosto znašli na položaju vodje skupine, organizatorja srečanj, pobudnika dogodkov in v teh nazivih boste naravnost uživali. Prijatelji vas bodo sicer radi dražili, šalili se bodo na vaš račun, vendar vas to pravzaprav ne bo jezilo, saj se boste zavedali, da se samo zabavajo. Vedeli boste, da nimajo slabega namena, da niso zlonamerni. Nekako vam bo celo všeč, da bodo govorili o vas, da se boste znašli pod žarometi in v središču dogajanja. Energije boste imeli dovolj in nikoli ne boste zamudili priložnosti za ustvarjanje novih izkušenj ter spominov. Ljubezensko življenje vsekakor ne bo tako zanimivo in pestro kot družabno, a tudi trpelo ne bo. Morda se boste odločili nekomu dati drugo priložnost. Na splošno pa boste v avgustu deležni toliko pozornosti, da boste predli kot mucek.

Škorpijon (24. oktober - 22. november)

Ugaja vam, ko piha poletna sapica, a tokrat bo zapihal močan veter sprememb. Kar naenkrat vam ne bo več tako prijetno, saj si boste morali silno prizadevati, da boste zadeve vrnili na svoje mesto. Prišlo bo do večjih premikov v vašem domu ali družinski dinamiki ter tudi v poklicnem svetu, tako da lahko računate, da bo mesec avgust na začetku precej naporen. Kasneje, proti sredini, vam bodo zvezde že veliko bolj naklonjene. Osvobodili se boste okov iz prve polovice. V ospredje bodo stopila čustva, ki bodo tesno povezana z mislimi. Velik poudarek boste dali na ljubeče odnose, skrbni in razumevajoči boste. Nujno boste morali biti obkroženi z najbližjimi ali prijatelji. Dejstvo je, da vam bo všeč, če se boste lahko premikali skupaj z njimi, vzajemno kot roj čebel. Še toliko bolje, saj bodo radi v vaši družbi. To vam bo omogočilo, da boste videli, da ste ljubljeni. Napredek v ljubezni vas bo presenetil, saj bo prinesel točno to, kar boste potrebovali, ko boste to najbolj potrebovali.

Strelec (23. november - 21. december)

Življenje okoli vas bo intenzivno in to bo čudovito videti. Strelci ste že po naravi odprti in družabni, zato boste naravnost navdušeni. Še toliko bolje, saj boste res lahko uživali v poletju in dogajanju. Vse naloge, opravke in obveznosti boste dokončali z rekordno hitrostjo, da se boste lahko v miru posvetili drugim stvarem. Pazite le, da ne boste površni. Pomembni vam bosta poletna zabava in lahkotni odnosi ... če ste samski. V kolikor ste vezani, vam bo ta mesec omogočil, da boste zaradi strastne ljubezni eksplodirali. Eksperimentirali boste do največje možne mere. Čakajo vas same dobre in lepe stvari! Ta mesec se bodo v ospredju znašli tudi prijateljski odnosi. Verjamete, da se je treba prijateljstvu posvetiti 100 %, s srcem in dušo. Za vas polovični ukrepi ne obstajajo. Za prave prijatelje, tiste v vašem najbližjem krogu, ste pripravljeni storiti vse. Vedo, da ste jim popolnoma predani, vendar tega ne zlorabljajo in ne izkoriščajo. V avgustu se bodo vaše energije pogosto prepletale. Kar se tiče družine, boste prišli do novega spoznanja.

 

Kozorog (22. december - 20. januar)

Spremenili boste način dela. V tem mesecu se boste potrudili, da boste pustili svoj pečat na vsem, česar se boste lotili. Odlično! Tako boste končno lahko poželi tudi zasluge za svoje delo, saj so do zdaj vsi imeli korist od vaše ustvarjalnosti, le vi ne. Naposled boste le postavili potrebne meje, šlo pa bo tudi za drugačno razmišljanje oziroma novo miselnost. Spremembe bodo v avgustu nujno potrebne, tako pri osebnih navadah kot pri počutju. Da boste zadovoljni, boste morali vzpostaviti ravnovesje. Poskrbite za očiščenje ali razstrupljanje in obnovite telo, um ter duha. Proti koncu meseca se boste končno sprostili, takrat se osredotočite na lenarjenje. Privoščite si težko prislužen oddih. Možno je, da boste doživeli premike tudi pri srčnih zadevah. V ljubezni ne gre za pravo ali napačno izbiro, gre bolj za to, da imamo pogum, da naredimo napake, ko se trudimo ljubiti. Zato bodite drzni, a ne nespametni!

Vodnar (21. januar - 18. februar)

Vodnarji boste v mesecu avgustu precej nezaupljivi in le s težavo se boste odprli. Bali se boste pokazati, da ste tudi vi pod kožo krvavi, saj se vam bo zdelo, da bi znali ljudje v okolici vašo ranljivost hitro izkoristiti. Zato se boste raje potegnili korak nazaj. V kolikor se boste cel mesec skrivali v svoji lupini, ne boste ničesar izkusili. Poletje vam daje možnost, da ponovno odkrijete določeno svobodo. Izkoristite jo! Včasih je treba razmisliti o prednostih in slabostih določene situacije, da vidimo, kako bi bilo pametno nadaljevati. Naredite seznam in odkrili boste, da boste imeli od življenja več, če boste izstopili iz območja udobja. Ne pozabite, tudi kača se mora znebiti svoje stare kože, da se lahko pojavi nova, sijoča. Nekaj v vašem življenju, povezano z jedrom vaše identitete, se bo končalo. Šlo bo za pomemben prehod. Na čustvenem področju poskusite v tem mesecu vse skupaj poenostaviti in ne pretiravajte. Naj ostane ljubezen takšna, kot je – preprosta in lepa.

Ribi (19. februar - 20. marec)

Globoko v sebi boste našli čisto majhne iskrice zadovoljstva. Če jih boste negovali, se bodo lahko razplamtele v ogenj, ki še lep čas ne bo ugasnil. V tem mesecu boste zmožni vzpostaviti ravnovesje, zato se bo v vašem življenju spet pojavila harmonija. Dovolj boste imeli tega, da ste kar naprej obremenjeni s tem, kaj si drugi mislijo o vas. Naposled boste le spoznali, da njihovo mnenje sploh ni ključno za vašo osebno srečo. Pomembno je samo to, kako se sami počutite v svoji koži! Zastavili si boste cilj, da se boste znebili strahu pred neuspehom. Znašli se boste pred izzivom. Z novim položajem se boste odlično spopadli. Začeli boste ceniti svojo resnično vrednost. To obdobje vam bo omogočilo, da boste sledili temu, kar si resnično želite. V avgustu boste morali delati tudi na ljubezenskem področju. Trenutna romantična situacija je klavrna, zato jo skušajte izboljšati. Vesolje vas bo prisililo, da se boste ukvarjali z neredom. Ta del vašega življenja že dolgo potrebuje karmično čiščenje!

 

 

 

Maja iz Balzamike

 

OSEBNA TAROT NAPOVED

Kaj te čaka v ljubezni, financah in karieri? Kako pokazati notranjo moč in uresničiti svoj resnični namen? Klikni in ugotovi...  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram