Mesečni horoskop april 2021

Ovni, čaka vas nepozabno obdobje, v katerem vas bodo podpirale tudi energije okoli vas. Poleg tega vam bo tudi Sonce dajalo moč, da boste lažje dosegli želene premike. Na splošno bo dinamika meseca aprila prinesla pozitivne spremembe, a se boste morali kljub temu potruditi, da boste našli popolno ravnovesje med osebnimi vprašanji in poslovnim področjem.

Ne pustite, da bi vas manjši izzivi iztirili, ne postanite preveč pesimistični. Zvezde vam svetujejo, da ostanete to, kar ste in uresničite načrte, ki ste si jih zadali. Nekateri novi trendi vas bodo presenetili in boste zaradi njih malce bolj previdni, nikar pa si ne zaprite vrat pred novimi izkušnjami ali novostmi. Na področju medsebojnih odnosov so lahko nova poznanstva in srečanja zelo produktivna in vodijo k rezultatom, o katerih si niti sanjati ne upate.

Ključne besede za mesec april: nepozabno obdobje, podpora energij, premiki, pozitivne spremembe, ravnovesje, presenečenja, previdnost, novosti, produktivni odnosi

Čakajo vas pomembne odločitve! Bo vaš naslednji korak pravi?  

 

April bo za vas zelo pomemben mesec, v katerem boste morali sprejeti nekaj ključnih odločitev. Če boste preudarni, lahko računate na pozitivne rezultate. Vsekakor se ne smete bati svojih močnih čustev in sprememb –zlasti teh, na katere še niste pripravljeni.

Zdaj je ugodno obdobje, v katerem boste spoznali, kaj resnično zmorete, poleg tega pa boste tudi drugim pokazali svojo moč in znanje. Ta odgovornost vas bo lahko prestrašila in vas potisnila v kot. V tem primeru naj vas rezultati ne presenetijo. Sami se boste morali odločiti, kaj si želite: je to sprememba dela, povišanje osebnega dohodka, nov odnos? Ali se boste odločili ostati na trenutni točki in ohraniti stvari takšne, kot so? Slednja izbira na koncu ne bo prinesla nič. Močna čustva bodo ustvarjala pritisk na vas, vi pa boste tisti, ki se boste odločili, kako se boste nanj odzvali in kakšno prihodnost boste videli zase ter svoje ljubljene. Odločitev ne bo pretežka, le zazrite se vase in si prisluhnite.

Ključne besede za mesec april: ključne odločitve, preudarnost, pozitivni rezultati, spremembe, moč, znanje, močna čustva, izbiranje, introspekcija

Čakajo vas pomembne odločitve! Bo vaš naslednji korak pravi?  

 

Vpliv planetov bo na dvojčke zelo močen, zato boste morali paziti na svoje odločitve in korake. April bo zelo pomemben mesec za vas, še posebej če si boste dovolili sprejeti spremembe, ki se bodo dogajale okrog vas. To sicer ne bo najlažja naloga, saj se boste morali znati prilagoditi novim okoliščinam.

Običajno dvojčki ne »trpite« zaradi prekomernega konservatizma, a spremembe, ki so pred vami, vas bodo zamajale in na trenutke celo (pozitivno) šokirale. A v njih boste videli smisel, zato vam jih ne bo tako težko sprejeti. Na poslovnem področju pa boste morali pokazati več zagona in motivacije, saj bo ta mesec odlična izhodiščna točka za živahno in dinamično prihodnost. Na zasebnem področju boste morali paziti na svoje močne čustvene reakcije, sicer se bodo razvili večji konflikti z ljubljenimi osebami. Pomembno je, da najprej utrdite svoje odnose, nato pa začnete razmišljati o prihodnosti.

Ključne besede za mesec april: planeti, pazljivost, odločitve, spremembe, prilagodljivost, nove okoliščine, posel, zagon, motivacija, dinamična prihodnost, čustvene reakcije

Čakajo vas pomembne odločitve! Bo vaš naslednji korak pravi?  

 

Raki, mesec april bo za vas zelo odločilen, saj boste dobili priložnost, da spremenite vse stvari, s katerimi trenutno niste zadovoljni. Zavedajte se te odlične priložnosti in ne čakajte, da se kaj spremeni samo od sebe. Kolikor truda boste vložili v to, toliko uspeha lahko pričakujete.

Imeli boste dovolj moči in občutka stabilnost, da uresničite želeno. Pri tem ne pozabite na svoje pretekle izkušnje in odločitve – slabe in dobre. Razmislite, kaj ste morali narediti, da ste prišli do točke, na kateri ste, in kateri načrti so ostali neuresničeni. Ne odklonite priložnosti, da ponotranjite stare (občutljive) izkušnje, saj se boste le tako začeli zavedati, kje se ponavljajo napake in kaj morate nujno spremeniti. Ne krivite sebe, ampak ukrepajte, saj boste tako resnično razumeli svoje želje in hrepenenja. Rak je zelo nestabilno znamenje, kar pa ne pomeni, da se ne morete osredotočiti na to, kaj si želite narediti. April vam bo dal priložnost, da končno storite tudi to, kar ste prelagali ali o čemer še niste razmišljali.

Ključne besede za mesec april: priložnosti, spremembe, trud, uspeh, moč, stabilnost, pretekle izkušnje, želje, hrepenenje, osredotočenost

Čakajo vas pomembne odločitve! Bo vaš naslednji korak pravi?  

 

Aprila bodo planeti na vaši strani, kar pa ne pomeni, da se bo vse razvijalo po pričakovanjih. Imeli boste določene prednosti, ki vam bodo stvari olajšale. Na začetku meseca boste morali ustvariti ravnovesje med različnimi življenjskimi področji: med osebnimi odnosi in delom, med željami po vodenju in lastnimi težnjami, med družinskimi dilemami in notranjim mirom.

Sprejeti boste morali pomembne in jasne odločitve, ki pa v resnici ne bodo tako težke, kot bodo delovale na prvi pogled. Boste imeli pa vsaj ustrezno motivacijo, da se potrudite in končno naredite korak naprej ter za seboj pustite neugodne situacije. Pri tem boste spoznali številne nove lekcije in osebno napredovali. Našli boste zaupanje vase, kar se bo pokazalo tudi v poklicni sferi, na zasebnem področju, pri hobijih in duhovni rasti. Zaradi svoje premišljenosti in vnaprej načrtovanih dejanj lahko pričakujete napredek na več življenjskih področjih.

Ključne besede za mesec april: prednosti, ravnovesje, pomembne odločitve, trud, motivacija, korak naprej, nove lekcije, zaupanje, napredek

Čakajo vas pomembne odločitve! Bo vaš naslednji korak pravi?  

 

Treba je opozoriti, da boste morali v aprilu več pozornosti posvetiti področju čustev. Na poslovnem področju jih ne boste smeli ignorirati, ampak jim prisluhniti, četudi bodo situacije izjemno nepredvidljive in bodo pogosto delovale proti vam. To ne bo negativno vplivalo na vas, boste morali pa določene načrte prestaviti in k njim pristopiti na zelo premišljen način.

Če boste tehtali, ali ste zadovoljni s trenutnim odnosom ali v kolikšni meri lahko zadovoljite svojega partnerja, boste morali to odločitev sprejeti preudarno in hitro. Če boste zavlačevali, lahko tvegate, da ostanete brez vsega in sami. April bo izredno dinamičen mesec, zato boste morali v vsakem primeru ukrepati. Pripravite se vnaprej, ne sramujte se svojih želja in izbir, četudi bodo izjemno neodvisne in ne bodo vključevale drugih. Pomembno je, da verjamete vase in v svoje cilje.

Ključne besede za mesec april: pozornost, čustva, posel, nepredvidljive situacije, premišljenost, tehtanje, hitre odločitve, dinamika, ukrepanje

Čakajo vas pomembne odločitve! Bo vaš naslednji korak pravi?  

 

Paziti boste morali na svoje odločitve in čustvene reakcije, da boste tako preprečili nekaj kritičnih napak pri uresničevanju svojih načrtov. April bo mesec, v katerem se stvari ne bodo razvijale po pričakovanjih, težje boste občutili mir in harmonijo. Marsikaj se bo dogajalo v zakulisji, zato boste morali biti pripravljeni na nenadne preobrate.

Močno se osredotočite zlasti na poslovno področje, kjer vas čaka nekaj pomembnih odločitev. Zasebno pa boste morali ali pustiti stvari take, kot so ali pa jim pustiti, da se neodvisno razvijajo. Ne bo se vam nujno treba vmešavati v razvoj dogajanja, a ko boste to storili, boste drugim omogočili, da stvari vidijo z drugega zornega kota. Kljub temu pa si ne zadajte naloge, da boste vsem pomagali. Razmislite, kaj si želite, preden boste v to vložili svoj čas in energijo. Ne oklevajte pa predolgo, da ne boste izpustili pomembnih priložnosti. Tudi sprememb se ne branite, pravzaprav poskušajte biti tudi sami pobudniki le-teh.

Ključne besede za mesec april: pazljivost, odločitve, čustvene reakcije, napake, načrti, nenadni preobrati, poslovno področje, želje, oklevanje, pomembne priložnosti, spremembe

Čakajo vas pomembne odločitve! Bo vaš naslednji korak pravi?  

 

April bo za škorpijone izjemno uspešen mesec. Zelo boste samozavestni, rezultati vaših prizadevanj pa bodo uspešni in nesporni. Uspelo vam bo držati svoja čustva pod nadzorom. Samokontrola bo v prihajajočem obdobju še kako pomembna. Mnoge situacije se bodo rešile na dvoumen način, zato boste lahko občutili več negotovosti, ker vaša dejanja ne bodo vodila h konkretnim rezultatom.

Ravno zaradi tega boste morali paziti, da se ne boste prepustili negativnim občutkom, da boste znali zadržati jezo in boste dvakrat premislili, preden se boste odzvali. V nasprotnem primeru boste namreč izgubili svoj ritem in tvegali potencialni preboj. Pomembno za vas bo, da se boste znali boriti za to, kar verjamete, ne boste smeli podvomiti vase. Zvezde vam svetujejo, da delujete samo na znanih področjih in ne tvegate, če to ni potrebno. Organizacija in samozavest vam bosta prinesli rezultate, zato stvari ne prepuščajte naključjem.

Ključne besede za mesec april: uspeh, samozavest, čustva, nadzor, negotovost, jeza, ritem, preboj, borba, dvomi, organizacija

Čakajo vas pomembne odločitve! Bo vaš naslednji korak pravi?  

 

Na voljo vam bo vse, da se v življenju premaknete naprej, vendar pa svoje sreče vseeno ne boste smeli preizkušati. Ne glede na to, kako ugodna in uspešna bo situacija, ne smete pozabiti na dogajanje okoli sebe in kaj vas je pripeljalo do te točke, na kateri ste. Tako vas nenadni preobrati ne bodo presenetili ali iztirili.

Pazite na svoja čustva, ne odzivajte se premočno ali prehitro, saj bi tako le izgubili rdečo nit. Raje večkrat globoko vdihnite in izdihnite ter se zadržite, če bo prišlo do zoprnega položaja. Še posebej na poslovnem področju bodite pripravljeni na hitre preobrate in potrebo po popolni zbranosti. Tako boste lažje uspeli in bili na splošno bolj produktivni čez cel mesec. V domačem okolju pa lahko pričakujete nekoliko drugačno, mirnejšo dinamiko. Svojim ljubljenim prisluhnite, z njimi poskušajte poglobiti odnose in vezi.

Ključne besede za mesec april: premik naprej, sreča, ugodna situacija, pretekle izkušnje, preobrati, čustva, zadržanost, posel, hitri preobrati, zbranost, poglobitev vezi

Čakajo vas pomembne odločitve! Bo vaš naslednji korak pravi?  

 

Začetek meseca namenite odkrivanju, kaj je okoli vas in kaj lahko iz tega ustvarite. Nekateri boste razočarani, saj boste kipeli od energije in motivacije, a vam bo usoda namenila manj izzivov, kjer bi lahko pokazali svoje sposobnosti in moč. To ne bo nekaj negativnega, saj boste lahko z mirnim pristopom rešili vse morebitne težave in dosegli cilje. Le preveč si ne zastavite.

April bo prinesel zelo umirjeno, a obetavno in uspešno obdobje. Lahko boste naredili pomembne korake naprej v življenju. Na poslovnem področju je vaš položaj utrjen, kar pa ne pomeni, da se lahko sprostite. Vaš trud vas bo pripeljal k rezultatom, zato se ne ustavite, tudi če že občutite zadovoljstvo. Predvsem stremite k osebni rasti in nadgradnji znanj, saj bo april idealen za tovrstne podvige. Odkrili boste nove interese in hobije, prav tako pa boste dobili priložnost, da uresničite svoje stare želje in načrte.

Ključne besede za mesec april: odkrivanje, energija, motivacija, miren pristop, obetavno obdobje, korak naprej, posel, trud, rezultati, osebna rast, nadgradnja znanja

Čakajo vas pomembne odločitve! Bo vaš naslednji korak pravi?  

 

Na poslovnem področju lahko pričakujete večji uspeh, znotraj domačega okolja pa se vam napoveduje zelo mirno in pasivno dogajanje. Zlasti na finančnem področju se vam obetajo premiki, zato bodite pozorni na dogajanje.

Aprila svojo pozornost usmerite k projektom in ciljem, zaradi katerih imate dobre občutke. Če boste dvomili o uspehu, stopite korak stran. Zadeve, ki ne obetajo, niso vredne vaše energije in časa. Ne bodite preveč lahkomiselni, četudi se vam bo zdelo, da takšno obnašanje okoliščine podpirajo. Osredotočite se na najpomembnejše stvari, sicer bodo tudi najmanjša odstopanja od načrta vodila k težavam. April bo na splošno ugoden, da zaključite s trenutnimi projekti in razmislite o novih mejnikih ter novem sodelovanju. Slednje se nanaša zlasti na poslovno področje, saj bo na ravni odnosov bolje ohraniti stvari takšne, kot so.

Ključne besede za mesec april: uspešen posel, finančni premiki, dom, pasivno dogajanje, poslušanje občutkov, lahkomiselnost, osredotočenost, novi mejniki

Čakajo vas pomembne odločitve! Bo vaš naslednji korak pravi?  

 

Četudi vas ne čakajo izjemne situacije, si lahko obetate zanimive priložnosti in izkušnje, zaradi katerih boste morali biti nenehno osredotočeni na dogajanje okoli sebe. Določene stvari bodo povzročile nekaj skrbi, a nič, kar bi vas iztirilo iz začrtane smeri. Na področju medsebojnih odnosov lahko pričakujete nepričakovan napredek, zlasti z ljubljeno osebo, ki ji boste lahko priskočili na pomoč, ko bo to potrebovala. To se vam bo obrestovalo, zato bodite odprti in ne omahujte z nasveti.

Na finančnem področju se poskušajte izogniti večjim izdatkom, kar se tiče vlaganja v nove projekte, pa vam tega ni treba takoj odmisliti. Temeljito premislite, nato pa sprejmite odločitev. Dobili boste priložnost, da vnaprej načrtujete (skoraj vse) svoje korake in odpravite vse negotovosti ter se izognite skrb vzbujajočim situacijam. Za vas bo ključnega pomena, da stvari ne boste analizirali preveč, ne iščite skritega pomena za njimi. Zaradi tega bi le izgubili dragocen čas, ki bi ga lahko uporabili bolj produktivno.

Ključne besede za mesec april: zanimive priložnosti, izkušnje, osredotočenost, skrbi, nepričakovan napredek, odnosi, odprtost, temeljit premislek, negotovost, produktivnost

Čakajo vas pomembne odločitve! Bo vaš naslednji korak pravi?  

 

 

   

 

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram