Mesečni horoskop: April 2020

Aprila bodo vsi žarometi uprti v vašo socialno mrežo in nove projekte. V drugi polovici meseca boste kar sijali, v pozornosti drugih pa neznansko uživali. Ste ponosne narave in z veseljem boste pokazali, vse kar znate, ne da bi bili pri tem videti nečimrni ali ošabni. Merkur bo podpiral vašo komunikacijo in vaše misli.

Mars in Saturn bosta v aprilu okrepila vaše prijateljske vezi, strukturirala vaše projekte ter vam dovolila, da se  prepustite trajanju, ne da bi tratili svoj čas. Jupiter in Pluton bosta želela spremeniti vašo karierno usmeritev. Ne upirajte se in pustite, da se stvari uredijo kot se morajo. Uran v biku bo stregel z zanimivimi presenečenji, vi pa se usmerite predvsem k svojim financam. Zapravljajte preudarno. Ob koncu meseca bo Neptun poskrbel za vašo duhovnost. Odprite se!

Ključne besede za mesec april: socialna mreža, novi projekti, pozornost, komunikacija, duhovnost, kariera

April prinaša nove izzive in modrosti. Odkrij skrite resnice o svoji edinstveni situaciji!  

 

V aprilu se bodo stvari pričele intenzivneje premikati. V vaši glavi se bo odvijala prava evolucija. V drugi polovici meseca bodite pozorni na odprte projekte.

Konec meseca boste odlično razpoloženi, vaše življenje se bo kopalo v sončnih žarkih na prav vseh področjih. Uran bo v vaše življenje vnesel nove uspehe, obnovitveno energijo in obilico svobode! Malce jo bosta zagodla Saturn in Mars v znamenju vodnarja, ki bosta mešala štrene v vašem poslovnem okolju. Pogajati se boste morali! Prijateljstva bodo cvetela, v vašem življenju pa bo prišlo do nekaterih majhnih, a nepovratnih sprememb, ki vam bodo všeč.

Ključne besede za mesec april: evolucija misli, odprti projekti, razpoloženje, veselje, uspehi, obnovitvena energija

April prinaša nove izzive in modrosti. Odkrij skrite resnice o svoji edinstveni situaciji!  

 

Bravo dvojčki, novi projekti in ideje so v zraku! Merkur, vaš planet, bo ta mesec precej vplival na vašo osebnost. Doživeli boste pravo transformacijo. V sredini meseca vas bo najbolj skrbela vaša karierna prihodnost. Lotili se boste novih projektov, veliko časa boste preživeli s prijatelji, ob koncu meseca pa si boste zaželeli počitka.

Sonce v znamenju ovna v prvi polovici meseca bo vplivalo predvsem na vašo odprtost in interakcijo z okolico, Mars in Saturn v vodnarju pa bosta osvetlila vašo željo po potovanju, raziskovanju in širjenju obzorja. Napadla vas bo nemirnost, ves čas si boste želeli biti v gibanju. Ob koncu meseca bodo v ospredju vaši romantični odnosi, ki jih bo življenje poizkusilo stabilizirati in transformirati.

Ključne besede za mesec april: novi projekti, ideje, Merkur, osebnost, prijatelji, potovanje, širjenje obzorja

April prinaša nove izzive in modrosti. Odkrij skrite resnice o svoji edinstveni situaciji!  

 

V aprilu se bodo okoli vas pletle močne energije. V ospredje bo postavljena vaša kariera, čas je, da prilezete iz svoje dupline in svetu pokažete, česa ste sposobni! Razširil se bo tudi vaš krog prijateljev.

Intenzivnost planetarne energije bo prisotna skozi cel mesec. Štrene se bodo pomešale v vaših razmerjih, ne oklepajte se jih, naj se zgodi, kar se mora. Spremembe bodo namreč za vas zelo pozitivne. Spodbujala jih bosta Saturn in Mars v znamenju vodnarja, kar nekaj stvari okoli vas bo namreč doživelo preobrazbo. Uran v znamenju bika bo v vaše življenje prinesel nove prijatelje, priložnosti in inovativne projekte. Ob koncu meseca se bo prebudila močna intuicija, spoznali boste marsikaj, kar je do sedaj zastirala skrivnostna tančica.

Ključne besede za mesec april: močne energije, kariera, novi prijatelji, razmerja, sprememba, preobrazba, kariera

April prinaša nove izzive in modrosti. Odkrij skrite resnice o svoji edinstveni situaciji!  

 

Ta mesec vam bodo največ pomenili vaši bližnji, še posebej vaš partner, če ga imate. Sonce v ovnu bo v vaše dni vneslo čudovito ognjeno energijo, ki vam bo odprla vse čute. Bolj dovzetni boste za duhovna sporočila. Želeli si boste raziskovati in potovati.

Mars in Saturn bosta v prvi polovici meseca v vaše življenje vsilila nekaj napetosti, a brez skrbi, spore in tenzijo vam bo uspelo pomiriti. V tem času boste morali biti pazljivi tudi na vaše povezave z drugimi ljudmi. Dvakrat premislite, preden se vežete v novem odnosu, pa naj bo ta posloven ali ljubezenski. V tem mesecu bo bistveno, da se naučite prilagajanja.

Ključne besede za mesec april: partner, ognjena energije, vezave, novi odnosi, prilagajanje, ljubezenski odnosi, posel

April prinaša nove izzive in modrosti. Odkrij skrite resnice o svoji edinstveni situaciji!  

 

Device, vse bolj se boste osredotočale na uvid v trenutno dogajanje v vašem življenju. Čakajo vas lepi izzivi, poglobili pa se boste tudi v bistvo svojega bivanja. V drugi polovici meseca se bo ojačala vaša intuicija in čas bo primeren za sklepanje novih razmerji. Merkur vas včasih malce potisne v tišino, a ta mesec bo do vas prizanesljiv.

V življenju cenite male stvari in znate v njih uživati. V aprilu vas bo obdajala čudovita energija, a se bodo povečale tudi vaše zadolžitve. V tem času pazite na svoje počutje, da ne pregorite! Odprite se velikim stvarem, ki čakajo na vas. Bodite pogumni. Ob koncu meseca vas čaka čas za oddih. Odpravite se na potovanje, spočijte si telo in duha.

Ključne besede za mesec april: potovanje, počutje, velike stvari, lepa energija, novi izzivi, izgorelost, pogum, sprostitev

April prinaša nove izzive in modrosti. Odkrij skrite resnice o svoji edinstveni situaciji!  

 

Aprila bo čas, ko se morate osredotočiti na tiste ljudi, ki so vam najbližje. Če ste starš, se posvetite otrokom, če ste v razmerju, se osredotočite nanj. Planetarna postavitev bo osvetlila vaše ljubezensko in družinsko življenje, napolnila vas bo z ljubeznijo in pozitivno energijo. Kreativni boste.

V prvi polovici meseca se bodo v vaši glavi zgodili veliki psihološki premiki, ne glede na to, ali si tega želite ali ne. Uran bo botroval spremembam vašega ega, spodbujal pa tudi globoke transformacije vašega mišljenja. Jupiter in Pluton bosta varovala vašo družino, zato ni potrebe po tem, da ste tako zaščitniški. Poiskati boste morali zdravo razmerje med vašim poslovnim in zasebnim življenjem.

Ključne besede za mesec april: starš, otroci, razmerja, ljubezen, družina, pozitivna energija, kreativnost, zaščitništvo

April prinaša nove izzive in modrosti. Odkrij skrite resnice o svoji edinstveni situaciji!  

 

Pred vami je intenziven mesec. Hiperaktivni boste, intenziteta vašega delovanja se bo povečala na vseh področjih, ne da bi jo vam bilo treba iskati. V vaši družini se lahko zgodijo napetosti, na dan bodo prišle nekatere resnice, ki so bile do sedaj skrite. Skratka, energije bodo prevetrile vaš dom.

V začetku meseca še posebej pazite, da ostanete v dobri formi. Zadolžitve v službi opravljajte sproti, saj vam bo delo drugače zlezlo čez glavo. V razmerjih pa bodite sproščeni in uživajte v ljubezni, ki ste je deležni. Uran v znamenju bika bo namreč v vaše življenje vnesel nekaj sprememb. Čeprav imate raje, da spremembe nadzorujete sami, se boste morali zunanjim vplivom tokrat podrediti.

Ključne besede za mesec april: intenziven mesec, hiperaktivnost, napetosti, spremembe, energije, prepir, resnica

April prinaša nove izzive in modrosti. Odkrij skrite resnice o svoji edinstveni situaciji!  

 

V življenju strelcev se bo aprila vse vrtelo okoli ljubezni. Sonce v znamenju ovna bo v vas vzpodbudilo veselje, novo čustveno perspektivo – obdajale vas bodo lepe energije. Merkur vam bo v tem mesecu odprl mnoga vrata, še posebej tam, kjer bodo potrebovali vašo kreativnost. V aprilu bo zelo učinkovita tudi vaša komunikacija.

Jupiter in Pluton vam bosta v prihodnjem mesecu vladala z železno roko. Dogajale se bodo velike spremembe, vaše življenje bo praktično obrnjeno na glavo. Možni so tudi čustveni izbruhi. Mars vam bo pomagal ohranjati moralo, Saturn pa bo priskočil na pomoč pri umiritvi vašega uma. Zmožni boste videti daleč v prihodnost zato izkoristite čas za planiranje in postavljanje ciljev. Pomembno je, da ohranite trezno glavo in imate na široko odprte oči. April je tudi čas, ko lahko brez pomisleka izrazite svoj originalen karakter.

Ključne besede za mesec april: ljubezen, veselje, nova čustvena perspektiva, lepe energije, komunikacija, planiranje

April prinaša nove izzive in modrosti. Odkrij skrite resnice o svoji edinstveni situaciji!  

 

V aprilu se morate kozorogi osredotočiti predvsem na svoje življenjske temelje – družino in finance. Pred vami je nadvse aktiven mesec, zato ga dobro izkoristite. V začetku meseca uredite strukturo vaših prihrankov in stroškov. Finančno ravnovesje bo za vas v tem času ključnega pomena.

Uran v biku za vas v aprilu pripravlja ljubezenska presenečenja. Zadela vas bo močna in nenadna ljubezenska energija, pripravljeni se boste celo vezati! Ob koncu meseca pa bosta za vaše dobro počutje skrbela Pluton in Jupiter, saj bosta pomagala pri regeneraciji vašega življenja. Rane iz preteklosti bodo zaceljene, vseeno pa bo Neptun sprožal čustveno občutljivost. Pogovorite se s tistimi, ki so vam blizu.

Ključne besede za mesec april: življenjski temelji, družina, finance, ljubezenska presenečenja, ljubezenska energija

April prinaša nove izzive in modrosti. Odkrij skrite resnice o svoji edinstveni situaciji!  

 

V aprilu vas bo ves čas spremljala pozitivna energija, s pomočjo katere boste lahko gradili in rasli. Polni energije boste, močno vas bo podpiral Saturn, ki se bo v tem času znašel v vašem astrološkem znamenju.

V začetku meseca se bo vaša duhovna rast odsevala v vsem, kar boste počeli. Vse napake boste sprejeli kot življenjsko šolo ter se iz njih aktivno učili. Pazite, da ne postanete neučakani, razdražljivi in trmasti, saj vas bo k temu nagovarjal Uran v znamenju bika. Sonce v znamenju ovna bo vaš um osvetlilo in vam podarilo dar komunikacije. Okolica vas bo sprejela kot prikupno in prijetno bitje ter vas v tem času rada držala v svoji družbi. Uživajte v trenutku, ob koncu meseca bodo sledile spremembe.

Ključne besede za mesec april: pozitivna energija, grajenje, rast, duhovna rast, napake, življenjska šola, dar komunikacije, uživanje

April prinaša nove izzive in modrosti. Odkrij skrite resnice o svoji edinstveni situaciji!  

 

Vaše zasebno življenje bosta nadzorovala Mars in Saturn, kar bo rezultiralo v močnem razvoju vaše empatije. Čas bo odličen za pregled vašega življenja, poglobitev v vaše finance, odnose, cilje in navade. Preverite stanja na bančnih računih, preuredite, kar je potrebno.

Merkur, ki se bo gibal v znamenju rib, vam bo močno pomagal pri komuniciranju. Planetarna poravnava vas bo naredila močnejše, opaznejše, bolj vznemirljive. A ostanite na trdnih tleh, pozorni in učljivi. Vaša prijateljstva bodo v tem času cvetela. V začetku meseca vas bo potrebovala vaša družina, pomagajte jim s svojo empatijo.

Ključne besede za mesec april: empatija, razvoj, vpogled, pregled, poglobitev, finance, cilji, odnosi, navade

April prinaša nove izzive in modrosti. Odkrij skrite resnice o svoji edinstveni situaciji!  

 

 

   

 

   

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram