Kristali za vaše horoskopsko znamenje

Kristali so darilo in čudež narave. V kolikor vas kristali zanimajo ali pa že imate nekaj izkušenj z delom z njimi, vam bo ta vodnik pomagal, da boste kar najbolje izkoristili njihove danosti!

 

Kristali so pomembna duhovna praksa že tisočletja, kljub temu da se zdi, kot da so postali priljubljeni šele nedavno. Ti naravni kamni imajo nešteto koristi! Lahko se uporabljajo kot orodje za zaščito, za podporo in stabilnost v življenju, za izboljšanje počutja in razpoloženja, za moč in pogum … Da pa kar najbolje izkoristite kristale, je potrebno zavedanje, kako se povezujejo med seboj in z vašim horoskopskim znamenjem. Spodaj je praktičen seznam najzmogljivejših kristalov za vsak znak zodiaka.

Oven: karneol, kamena strela in pirit (železov kršec)

Ti kristali se ujemajo z vašim znakom zodiaka, saj pomirjajo in stabilizirajo vašo energijo. Karneol in kamena strela bosta podžgala vašo ognjeno naravo, medtem ko bo pirit pomagal razkriti vztrajnost, ki vam je včasih primanjkuje, da bi dokončali začete naloge. 

Bik: zeleni žad, karneol in malahit

Trmast bik bo hitro spoznal koristi vseh treh naravnih kamnov. Zeleni žad bo pomagal ohraniti vašo sposobnost, da ostanete prizemljeni pred ovirami, karneol pa bo izzval vašega notranjega vodjo. Malahit bo spodbudil rast skozi vse vaše transformacije. 

Dvojčka: ahat, mesečev (lunin) kamen in ahat - modra čipka

Ahat in lunin kamen sta najmočnejša kristala za dvojčke. Ahat odkriva nevidna, a močna sporočila, vpliv mesečevega kamna na ahat pa bo zagotovil, da ne bo prišlo do čustvene nestabilnosti. Ahat z modro čipko bo olajšal tesnobo in pomagal vnesti mirno energijo v vaše življenje. 

Rak: mesečev (lunin) kamen, črni turmalin (šorlit) in hrizokol

Rak ima močno intuicijo in povezavo z Luno, lunin kamen pa bo samo še okrepil to že vzpostavljeno vez. Hrizokol in črni turmalin bosta rakom pomagala, da se boste znebili nezdravih odnosov in da boste uravnotežili energijo. 

Lev: pirit (železov kršec), tigrovo oko in karneol

Levu, ognjenemu znamenju, vlada Sonce. Pirit in tigrovo oko bosta pomagala pri manifestaciji obilja, poskrbela bosta, da boste sprostili ustvarjalno energijo. Karneol bo zbral vašo srčno energijo, zato boste živeli življenje polno samozavesti in sreče. 

Devica: zeleni žad, celestin, citrin

Zeleni žad je najmočnejši kamen za device. Z njim boste dosegli ravnovesje uma, telesa in duše. Celestin in citrin bosta spodbudila praktično razmišljanje, odprla bosta vrata ustvarjalnosti ter dala moč intuiciji. 

 

Tehtnica: lapis lazuli, akvamarin in labradorit

Lapis lazuli je pravi kamen za tehtnice – pomagal bo, da se boste lažje izražali, saj odpravlja neodločnost. Labradorit ima podobne učinke na energijo tehtnic, hkrati pa pomaga krepiti občutek pozitivne samopodobe. Akvamarin bo ublažil vašo nagnjenost k obsojanju in bo spodbudil odprtost. 

Škorpijon: sodalit, citrin in ametist

Sodalit bo škorpijonu pomagal najti mirno energijo, ki je včasih redka. Citrin bo okrepil osebno voljo in odločnega duha. Ametist bo uporaben pri čiščenju negativne energije, ki blokira vašo močno intuicijo. 

Strelec: bronzit, črni oniks in citrin

Brezskrbnemu strelcu bo bronzitni kamen pomagal pri osredotočenosti. Zagotovil bo, da se boste usmerili na pravo pot. Črni oniks bo prav tako prispeval k ravnovesju in bo še dodatno zagotovilo, da bo življenje bolj harmonično. Citrin vam bo pomagal izbrati, katere cilje je treba zasledovati. 

Kozorog: granat, sodalit in mesečev (lunin) kamen

Granat bo pomagal, da boste ostali kozorogi prizemljeni, ustvaril bo stabilen podporni sistem. Sodalit in lunin kamen vas bosta povezala z vašo intuitivno stranjo, da boste lažje vnesli mir in harmonijo v vse vidike življenja. 

Vodnar: rumeni jaspis, akvamarin in črni oniks

Rumeni jaspis vam bo pomagal, da se boste znebili tesnobe in da boste izboljšali slabo počutje, ki morda ovira vašo pot. Akvamarin je močan kamen, zaradi katerega boste svojo duhovno naravo ponovno uskladili z višjim namenom. Črni oniks vas bo zaščitil pred vsem negativnim. 

Ribi: ametist, sodalit in krvni kamen

Za ribe je ametist čistilni kamen. Pomagal vam bo zmanjšati odgovornost, ki jo čutite za težave drugih ljudi. Sodalit in krvni kamen vam bosta pomagala razkriti bistvo vašega življenja, saj s svojo močno intuitivno naravo težko ostajate prizemljeni. 

Začutite mogočnost in vibracije! Kristale imejte v bližini, lahko jih nosite kot nakit. So tudi lep okras, če pa jih polagate na dele telesa, s katerimi imate probleme, izboljšujejo počutje. Prav tako lahko pijete vodo, v katero postavite kristale ali pa jih le zbirajte ter občudujte.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram