Ko je denar največja težava v partnerskem odnosu

Se vam zdi, da se vse v zvezi vedno vrti okoli financ? Imate občutek, da se vsi prepiri začnejo zaradi denarja? Ali to področje vajinega življenja ni urejeno? Čeprav je pogovor o finančnem stanju lahko zelo mučna zadeva, ga bosta morala z ljubezenskim izbrancem opraviti, da bosta težavo lahko rešila ter odpravila. Ko bosta razumela, kakšen odnos imata kot posameznika do denarja, se bosta lahko začela usklajevati in delati kot ekipa.

 

Popolnoma naravno je, da sijaj novega razmerja sčasoma zbledi, še posebej, ko to postane resno in se je potrebno poleg ljubezni zavzeti še za druge, pomembnejše stvari v življenju – recimo, kako preživeti iz dneva v dan, kako voditi skupno gospodinjstvo ... Če bosta preučila šibke točke v vajini zvezi, bosta morda lahko pravočasno ukrepala, še preden bi jeza, apatija ali zamere zaostrile položaj v vajinem odnosu.

Ugotovita, kako gledata na denar.

  • Kot prvo je ključno, da zarišeta meje. So vsi prihodki skupni ali ne?
  • Pogovorita se tudi o tem, kakšno je bilo finančno stanje v vajinih družinah, ko sta bila otroka, in kakšno vrednost je imel takrat denar za družini.
  • Vaš partner lahko čuti potrebo, da mora biti odgovoren za vse in se zato pogosto ne more sprostiti ali pa to velja za vas.
  • Partner je bil morda vzgojen tako, da mora hraniti svoj denar in varčevati, vi pa ne ali obratno. Zato je to lahko vznemirljiva tema. Uskladita se glede varčevanja in kako bosta prihranke porabljala.
  • Morda je vaš partner odraščal z zelo malo denarja in želi imeti kontrolo, ker se boji revščine ali pa celo meni, da si zdaj zato zasluži vse in še več. Možno je, da ste tako odraščali vi.
  • Morda je kdo od vaju podedoval denar in zato nima težav z njim ter posledično ne pozna njegove prave vrednosti.
  • Partner lahko preveč zapravlja za lepe stvari v življenju, ker želi v tem najti uteho, saj na drugih področjih ni zadovoljen ali pa to počnete vi sami.
  • Čeprav je povsem normalno in zdravo, da ima vsak v odnosu osebne interese, pride čas, ko lahko ti postanejo znak globljih vprašanj. Ali namenita lastni zabavi vsak enak delež denarja?
  • Se je vajin odnos razvil v tekmovanje, ki si ga ne morete privoščiti? Poskusita si zapomniti, da sta partnerja in bi se morala skupaj spoprijemati s težavami.

To je le nekaj primerov, ki vama lahko pomagajo tlakovati pot do spoznanj, razumevanja in zavedanja, kje se nahajata. Morala se bosta precej prilagajati in potrebnih bo veliko zamisli, strategij in kompromisov, da bosta napredovala. A posledično vaju bo to vodilo do srečnejše in bolj zadovoljne partnerske zveze.

Naj vaju ne bo sram tega pogovora, tako bosta namreč lahko rešila razmerje! Prevzemita nadzor nad denarjem in nad skupnim življenjem.

Zelo običajno je, da imata dve osebi nasprotujoča si stališča in oba morata sodelovati, da se srečata na sredini ter rasteta kot par. Denar je vezan na prvo čakro - na korensko čakro. Povezan je z našim občutkom varnosti ali varnosti v svetu. Naš odnos s svetom je zato že na splošno vezan na naš odnos z denarjem. V kolikor pa je še naša korenska čakra zablokirana, lahko to povzroči velike težave.

Zato se vprašajte - Ali se na svetu počutite varno? Koliko denarja bi to popravilo? Resnica je, da je denar samo stvar. Če boste vadili mantro: "Trenutno imam vse, kar potrebujem," boste ugotovili, da pravzaprav imate vse, kar potrebujete.

Lahko pa vama pomagajo tudi naši izkušeni svetovalci, ki čistijo čakre in odpravljajo blokade.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram