Katero lastnost morate obuditi?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko, ki vas je prva pritegnila, nato pa k doseganju želenega in postavljanju novih resolucij pristopite odločno in neustrašno. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v letu 2019, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 - radovednost

V prihajajočem obdobju pokažite strast do raziskovanja. Tako na poslovnem, kot ljubezenskemu področju sprašujte, postavljajte vprašanja, ki se jih običajno ne upate. Pokažite, da vas zanima, kaj se dogaja in kaj vas je pripeljalo do točke, na kateri ste. Naj vas energija po odkrivanju novih informacij žene naprej. Svoje znanje širite onkraj znanega, bodite odprti za novosti. Upajte si stopiti v neznano in razmišljajte napredno.

Sporočilo pod številko 2 - domišljija

Uživajte v življenju. V naslednjih tednih se predajte domišljiji, ne razmišljajte kot odrasel. Upajte si odpreti um in se prepustiti toku razmišljanja. Odkrili boste neobičajne rešitve za težave, ki vam povzročajo stres. Razmišljajte izven okvirjev, saj boste tako razširili tudi svoje obzorje. Na poslovnem in finančnem področju ne ostanite ujetniki tega, kar poznate in vam predstavlja varnost. To ne pomeni, da morate tvegati brezglavo, le da drugače pogledate na določen problem.

Sporočilo pod številko 3 - odkritost

Bodite to, kar ste. Ne obremenjujte se s tem, kar bodo rekli drugi. Bodite neustrašni in zaupajte vase. Pokažite, kdo ste in kaj si želite. Ne obremenjujte se vnaprej, kaj si bodo drugi mislili ali rekli. Ne tajite svoje moči in čarobnosti. Na poslovnem področju prepoznajte svoje sposobnosti in znanje, v ljubezni pa se iskreno pogovorite s svojo ljubljeno osebo. Naj uvidijo vaš resnični notranji jaz.

Sporočilo pod številko 4 - sanjarjenje

Sanjajte. Ne zapirajte si vrat pred možnostjo uresničenja želja. Bodite vztrajni in ciljajte visoko. Ne bojte se ovir ali neuspeha na poti. To vam bo le pokazalo, na kaj morate biti bolj pozorni in kaj morate dodelati. Vaše ideje so uresničljive, le verjeti morate vanje in se ne predati, ko bo trajalo dlje časa. Pred očmi imejte cilj, ki si ga želite doseči, pričakujte pa, da pot do njega ne bo ravna, ampak polna ovinkov ter vzponov in padcev, ki vas bodo kot osebo okrepili.

 

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite se za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj spoznanje, kaj vam podzavest sporoča, z angelskimi sporočili pa edinstveno usmeritev višjih energij.

 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram