Katero lastnost postaviti v ospredje?

Preberite si, na kaj se morate osredotočiti v prihodnjih dneh, nato pa z odločnostjo in samozavestjo izpostavite svoje pozitivne lastnosti. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 

Sporočilo pod številko 1

Sprostite se. Za hip pozabite na vse skrbi in druge ljudi, da ne boste izgoreli, nato pa boste lahko spet dobrosrčni. Ste na poti razrešitve, a najprej morate poskrbeti zase in svojo dušo. Začnite uživati v preprostih stvareh, saj se bo tako fokus iz negativne spremenil v pozitivno smer. Ko ne boste videli le tega, kar se ne uresničuje, boste dobili nove uvide, kaj lahko storite. Ne zapletajte stvari po nepotrebnem, ampak se osredotočite na bistveno. Nikar pa ne začnite pretiravati z razvajanjem samega sebe – vzpostavite ravnovesje, saj bo tako lažje ugoditi tako razumu kot srcu.

Sporočilo pod številko 2

Na zadevo, ki vas bremeni, morate pogledati z druge perspektive. Vprašati se morate, kaj si resnično želite doseči in česa ne ter biti odprti za popolnoma nov pristop. Ko boste manj obremenjeni z že znanimi napakami in ovirami, boste videli t.i. celoten gozd in ne le drevo. Za vas je pomembno, da raziščete skrite kotičke svoje biti, saj se v vsa skrivajo talenti, s katerimi boste uspeli doseči želeno, a le, če se boste znali prilagoditi okoliščinam, pri tem pa ne pozabiti, kdo ste. Ključno bo, da boste ostali zvesti sebi, a se znali distancirati od trme in ponosa.

Sporočilo pod številko 3

K zadevi morate pristopiti bolj razumsko in objektivno, predvsem pa optimistično. Premalo empiričnih dokazov imate, da bi se predali ali začeli razmišljati, da vam ne bo uspelo. Celotnega dogajanja še niste doumeli, kar pa se bo spremenilo. Še vedno je pred vami dolga pot do razrešitve, kar pa ne pomeni, da ne morate narediti strateškega načrta. Osnove so vam jasne, zdaj morete ustvariti le še temelje, na katerih boste zgradili želeno. Bodite odprti za nove informacije – s strani ljubljenih, sodelavcev ali naključnih sporočilih, ki jih boste prejeli.

Sporočilo pod številko 4

V naslednjih dneh vas bodo še spremljale stvari okoli zadeve, ki vas najbolj bremeni. Nekateri razpleti vas bodo vznemirili in naredili bolj občutljive, a ponudili tudi pomembne vpoglede, česa se morate otresti. Spoznali boste, da se ne smete zanašati na stare izide pri podobnih situacijah, ampak da morate na vsako pogledati tako, kot je: edinstvena s svojimi lastnostmi. Tako boste naredili pomemben korak k razrešitvi bremena. Najpomembnejše pa bo, da se boste na poti učili in bili odprti za novosti.

Sporočilo pod številko 5

Prisluhnite univerzumu, saj vas ta potiska proti novim odgovornostim, s katerimi boste odkrili svojo resnično moč - empatijo. Situacija, ki vas trenutno bremeni, je v fazi razreševanja, zato ne mislite negativno ali se predajajte pesimizmu. Do konca meseca vas čaka novo poglavje, v katerem boste svoj pogled usmerili v prihodnost. Začelo se bo obdobje rasti, blaginje in novih odnosov. Razvoj dogajanja skrbno spremljajte, saj se boste tako naučili tudi novih stvari, s katerimi boste kasneje lažje uspeli in zasijali.

 

   

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram