Katero lastnost pokažite v naslednjih dneh?

Preberite si, katero lastnost pokažite v naslednjih dneh. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj se vam napoveduje v prihajajočem obdobju, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Previdnost. V naslednjih dneh si vzemite čas zase in odločitve. Pomembno je, da se počutite varno in udobno, preden se boste podali neznanemu naproti. Zdaj se nahajate v obdobju, ko impulzivnost in spontanost ne bosta vaši zaveznici, ampak vas bosta vodili k neprijetnim situacijam. Pred vami ni ničesar težkega ali dramatičnega, vseeno pa je bistveno, da se v življenju počutite varno, zato ne dovolite, da bo vas kdorkoli priganjal. Z distance opazujte dogajanje okrog sebe in se šele po tehtnem premisleku odločite za naslednjo potezo.

Sporočilo pod številko 2

Moč. Vaše telo, vaša energija, vaš čas in vaš dom, skratka celotno vaše življenje je v vaši domeni, zato ne pustite, da bi kdo drug narekoval, kako morate živeti. Zazrite se vase in prepoznajte, kakšna neverjetna moč se skriva v vas in jo pokažite drugim. Če se nekaj ne odvija po pričakovanjih, spremenite svojo pot – le vi jo lahko, zato ne iščite izgovorov, ampak vzemite vajeti v svoje roke in stopite korak naprej k ciljem, ki ste si jih zastavili. Pri tem ne dvomite vase, ampak se oprite na vse izkušnje, ki so vas oblikovale v osebo, ki ste.

Sporočilo pod številko 3

Skrbnost. Skrb je pomembna, bodisi zase bodisi za druge – prav tako pa je pomembna sposobnost, da zaprosimo za pomoč oziroma podporo, ko to potrebujemo. Zato v naslednjih dneh pokažite svojim ljubljenim, kaj vam pomenijo, prav tako pa svojemu telesu in duši namenite nekaj časa. Ko boste pokazali ljubezen do sebe, se vam bodo odprle oči, na svet okoli sebe boste pogledali manj obremenjeno in zaskrbljeno. Zadovoljite svoje potrebe in potrebe najbližjih. Dajte, ko je to potrebno, in vprašajte, ko boste potrebovali podporo.

Sporočilo pod številko 4

Pripravljenost. »Bodite pripravljeni« je vedno dober nasvet in je še posebej pomemben v tem trenutku. Če vas prihodnost skrbi, vzemite to energijo in jo usmerite v nekaj koristnega – v nekaj, kar vam bo narisalo nasmeh na obraz in spremenilo vaš fokus. So stvari, s katerimi se lahko pripravite na prihodnost, kar pa ne pomeni, da se jo morate bati ali nikoli spustiti vajeti izpod nadzora. Pripravljenost pomeni, da veste, kaj se dogaja in kaj se lahko zgodi, a da ste pripravljeni tudi na to, da se vse ne bo izšlo tako in da vas bo življenje pozitivno presenetilo.

 

 

  

TAROT OSEBNOSTNA RAST

Prejmi jasen nasvet in preobrazi svoje življenje. Odločno se sooči s težavami vseh vrst! Klikni in odkrij, kako doseči preboj in stopiti na pot osebne rasti...

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram