Katero lastnost poudarite v naslednjih dneh?

Preberite si, katero lastnost pokažite v naslednjih dneh. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v poletnih mesecih, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

V naslednjih dneh pokažite sposobnost reševanja težav in izzivov. Uporabite svoje sposobnosti in znanja ter začnite premikati meje. Ne ustavite se ob prvi oviri, ampak nanjo poglejte kot na nekaj, kar vas bo naučilo novih stvari. Vaša sposobnost razmišljanja je izjemna, zato poskušajte v vsaki situaciji uporabiti um – čustva naj ne bodo v ospredju, da ne bodo zameglila presoje. Prosto pot pa prepustite tudi domišljiji. Presenečeni boste, kam vas bo pot vodila.

Sporočilo pod številko 2

Če boste v naslednjih dneh pokazali skrb za druge in sposobnost vodenja, boste srečali nove priložnosti za napredek. Vaše zamisli bodo dobre in moderne, zato se izrazite. Stopite iz ozadja in pokažite, kakšne modrosti se skrivajo v vas. Ne bo vam žal, saj vas bo okolica videla kot osebo z velikim potencialom. Ste vir informacij, zato sprejmite vodstvene položaje oziroma vloge, ki se bodo ponudile – bodisi majhne bodisi velike in pomembne.

Sporočilo pod številko 3

Pokažite resnost, skladnost in stabilnost. Ste pristna oseba, pripravljena prijeti za delo, in ravno to vas bo pripeljalo do preboja, ki si ga želite. Ne glede na velikost ciljev in želja, boste uspeli, le verjemite vase. Trdno stopite na realna tla in se zazrite vase ter okoli sebe. Spoznali boste, kako stvari resnično stojijo, kaj morate narediti in kje se skrivajo potenciali – tako v osebah kot projektih. Iz okolice znate potegniti najboljše, zato si priznajte, kako pomembno vlogo pravzaprav imate.

Sporočilo pod številko 4

V naslednjih dneh okolici pokažite svojo produktivnost in kreativnost. Če boste poleg tega prisluhnili tudi intuiciji, vas čakajo nepozabne nagrade in izkušnje, ki vas bodo kot osebo utrdile. Ste odprti in zelo dojemljivi, zato si upajte realizirati načrte, o katerih že dlje časa sanjate. Izrazite se jasno in odločno, saj boste na ta način pritegnili pozornost oseb, ki vam lahko v prihodnosti pomagajo.

 

 

 

Maja iz Balzamike 

OSEBNA TAROT NAPOVED

Kaj te čaka v ljubezni, financah in karieri? Kako pokazati notranjo moč in uresničiti svoj resnični namen? Klikni in ugotovi...

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram