Katero lastnost morate poudariti?

Odkrijte, katero lastnost morate poudariti. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka do konca MAJA, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

V naslednjih dneh pokažite svojo ljubezen in sočutje. Oddaljite se od vseh omejitev, ki vam jih je postavila okolica oziroma ste si jih postavili sami. Začnite se svobodno izražati, ne menite se za druge in kaj menijo, da je za najboljše. Zazrite se vase in odkrijte, kaj je tisto, kar vas veseli in osrečuje. Nikar pa se zaradi tega ne zaprite pred drugimi. Ravno nasprotno, bodite družabni, zabavajte se in uživajte v lepoti življenja.

Sporočilo pod številko 2

Začnite se jasno in odločno izražati. Ne čakajte več, da se stvari začnejo razvijati. Ukrepajte in pokažite, da ste pogumni. Vzemite si čas zase, premislite, kaj si želite doseči, nato pa naredite korak naprej. Pred vami je obdobje, v katerem bo samoiniciativnost nagrajena. Vsak korak pretehtajte, nikar pa ne analizirajte preveč, da se ne boste ujeli v začaranem krogu. Osredotočeni bodite na to, kaj se zdaj dogaja, saj zdaj kreirate svojo prihodnost.

Sporočilo pod številko 3

Ostanite to, kar ste. Ne skrivajte se za nečim, kar niste. Zvestoba do samega sebe vam bo prinesla nove priložnosti, s katerimi boste uspeli. Dajte pa času čas in bodite potrpežljivi – uživajte v novih spoznanjih, ki jih boste prejeli. Na svoji življenjski poti pa se obkrožite z ljubljenimi osebami. Negujte svoje odnose, zlasti pa ljubezenske in prijateljske, saj boste tu vedno našli podporo, ko jo boste potrebovali. 

Sporočilo pod številko 4

Osredotočite se na svoje cilje in sanje. Ne dovolite, da bi vas mnenja drugih ovirala ali vas odvrnila od vaše poti. Pogumno sledite srcu in intuiciji, saj boste tako spoznali, kaj si resnično želite. Sprejmite morebitne napake kot priložnosti za učenje in rast. Ostanite proaktivni in v svojem tempu napredujte proti temu, kar želite doseči. V tem procesu ne pozabite vzpostaviti ravnovesja med delom in počitkom, saj bo le tako vaš napredek dolgoročen.

Sporočilo pod številko 5

Stopite iz okvirjev. Tvegajte. Presenetite sebe in okolico. Pokažite svojo moč in individualnost. Ne zadovoljite se z rutino ali vsakdanjimi zadevami: raziskujte in širite svoje obzorje. Nikar pa tega ne počnite brezglavo, ampak strateško pristopite k vsemu, kar si želite doseči (ali spoznati). Pred vami je obdobje, ki bo nagradilo samostojnost in spretnost, zato prepoznajte, kakšna moč se skriva v vas, pri tem pa zaupajte tudi intuiciji, ki vas bo usmerila na pravo smer.

 

   

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram