Katero lastnost morate poudariti?

Preberite si, katero lastnost morate poudariti. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka jeseni, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Če boste v prihajajočem obdobju pokazali več praktičnosti, boste spoznali, da življenje ni pravzaprav tako zapleteno, kot se zdi na prvi pogled. Ko se boste distancirali od pretiranega analiziranja in nezaupanja vase, se vam bodo odprla številna vrata. Ste na pragu uspeha, vendar boste morali nekaj spremeniti in kot najpomembnejše – zavihati rokave. Bolj, ko boste delali s čuti, boljši bodo rezultati, saj boste bolje vedeli, kaj počnete in kaj potrebujete za dosego cilja.

Sporočilo pod številko 2

V naslednjih dneh se boste morali pokazati več potrpežljivosti in samoobvladovanja. Če ne boste zaletavi in nepremišljeni, boste dosegli boljše rezultate. Četudi boste srečali priložnosti, ki bodo obetavne in bodo zahtevale hiter odziv, si raje vzemite čas. Konec koncev si najbrž želite trajnih rezultatov in stabilnosti. Včasih bo na trenutke prihodnost negotova, a če se boste znali umiriti in pretehtati situacijo, boste uvideli, da imate več izbir, ki vas bodo pripeljale do osebnega preboja.

Sporočilo pod številko 3

Pred vami je obdobje, v katerem boste morali poskrbeti, da boste ostali na trdnih tleh. Če se boste prepustili sanjarjenju, boste zamudili priložnosti, da zdaj nekaj ustvarite. Prizemljenost bo ključna v naslednjih dneh, zato se vsega lotite razumsko, objektivno in mirno, saj se boste s tem obvarovali pred možnostjo, da bi vas prevelike želje in pričakovanja zanesla na napačno pot. Zdaj je čas, da negujete stik z realnostjo, saj se v njej skrivajo številni potenciali za uspeh.

Sporočilo pod številko 4

Nikar ne bežite pred življenjem in novimi stvarmi. Nova in sveža energija vas bo navdala z zagonom in motivacijo, s katerima boste začeli nizati uspehe. Bodite pogumni in se ne zapirajte pred novimi izkušnjami, saj vam bodo le-te pomagate osebno zrasti in napredovati. Ne bojte se niti svojih občutkov in smeri, v katero vas intuicija vodi. Zaupajte ji. Prepustite se ji. Nikoli ne veste, kje boste odkrili neverjetne plati življenja in spoznali čudovite osebe.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram