Katero lastnost morate pokazati?

Preberite, katero lastnost morate pokazati, nato pa brez izgovorov ali omahovanja naredite prvi korak k stvarem, ki si jih želite oziroma k osebi, ki si želite postati. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v preostanku leta, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1 - prilagodljivost

V naslednjih dneh bodite pripravljeni in se ustrezno prilagodite danim okoliščinam in energijam. Ne trmarite, saj boste zaradi tega zamudili veliko priložnosti za napredek in širitev obzorja. Glede na dogajanje naredite načrt, kako boste do zastavljenega cilja prišli. Pri tem prisluhnite tako srcu kot razumu, saj boste tako lažje našli pravo pot, ne da bi se pri ovirah ali ovinkih preveč zamudili. Ste na poti rasti in razvoja, le bodite pripravljeni na novosti, nove informacije in lekcije.

Sporočilo pod številko 2 - kreativnost

Prepustite se ustvarjalni energiji. Ko se boste srečali z izzivov ali oviro, nanjo poglejte z različnih vidikov. Namesto da bi se še naprej trudili s starim načinom reševanja težav, bodite inovativni. Naj vas vodita domišljija in radovednost, kaj lahko novi, drugačni načini prinesejo. Vse, s čimer se boste srečali, spremenite v pozitivno. Obrni problem in spremeni perspektivo. To vam ne bo le pomagalo urediti določene zadeve, ampak omogočiti, da se otresete nekaterih omejujočih prepričanj.

Sporočilo pod številko 3 - spontanost

Upajte si stopiti iz območja ugodja in znanega. Bodite drzni in naredite nekaj, kar ni v vaši navadi. Bodite spontani in presenetite sebe ter okolico. Poskrbite, da se boste v življenju znali zabavati. Ni treba, da je vsaka minuta dneva strogo in natančno načrtovana. Bodite spontani na vseh področjih življenja, a bodite pri tem spoštljivi. V odnose vnesite svežino in sledite navdihu. To bo zmanjšalo negativne vplive, ki prihajajo od znotraj in zunaj.

Sporočilo pod številko 4 - analitičnost

V naslednjih dneh bodite preudarni in se ne odločajte prehitro. Vsako informacijo, ki jo boste prejeli, analizirajte. Ne zadovoljite se s površnim, ampak raziskujte. Ne menite se za okolico in kakšne informacije vam bo dala, ali izkazala nestrinjanje z vašo željo po analizi. Sledite razumu, negujte svoje kritično mišljenje in se veselite novosti, ki jih boste spoznali. Bodite pa pripravljeni na stvari pogledati objektivno oziroma s širšega zornega kora. Stremite po »širši sliki«.

Sporočilo pod številko 5 - umirjenost

Umirite svoj ritem. Vsak dan najdite čas zase in svojo dušo. Ko boste začutili umirjenost, boste lažje sledili vsakodnevnim obveznostim in se otresli negativnih, motečih dejavnikov, ki vas obkrožajo. Notranji mir bo prinesel boljšo energijo, kar se bo odražalo na vseh področjih udejstvovanja. Lažje se boste soočili z ovirami – malimi in velikimi. Znotraj odnosov pa se boste lažje osredotočili na stvari, ki so vredne vaše pozornosti in truda.

Sporočilo pod številko 6 - neodvisnost

Zazrite se vase in odkrijte, kakšna moč se skriva v vas. Naredite korak naprej in uresničite svoje načrte. Ne čakajte na druge, da vas bodo usmerili, svetovali ali pomagali. Sami naredite prvi korak in opazujte, kaj boste sprožili. Bodite neodvisni od drugih in začutite svobodo. To ne pomeni, da morate vse narediti sami, ampak da upajte nekaj začeti. Zanašanje na druge vas bo prikovalo na eno mesto, zato temu recite »ne«.

  

   

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram