Katero afirmacijo si ponavljajte vsak dan, da boste občutili še več topline v sebi?

Preberite si, katero afirmacijo si ponavljajte vsak dan, da boste občutili še več topline v sebi? Prepoznajte moč v sebi in si vsak dan začnite s pozitivno afirmacijo. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšno bo zimsko obdobje, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 

Sporočilo pod številko 1

Vzemite si čas in premislite, kako gledate na svoje življenje. Odkrijte, kaj vam je pomembno in kaj ne. Ste pripravljeni, da izkoristite vsako priložnost, ki se vam ponudi? Jo prepoznate? Zdaj je čas, da se odprete novostim, da naredite korak stran od vseh starih, omejujočih vzorcev. Ne bojte se neznanega ali neuspeha, saj vas bo to kot osebo popeljalo do novih modrosti in k osebni rasti.

»Odprt/a sem za vse priložnosti, ki so v moje višje dobro.«

Sporočilo pod številko 2

Več pozornosti posvetite temu, da v življenju ustvarite harmonijo. Odpustite vse stare zamere, ki vplivajo na odnose. Jasno in odprto se pogovorite s svojimi ljubljenimi, zaupajte jim, kaj si želite in česa ne. Obkrožite se s pozitivnimi osebami in idejami. Tudi na poslovnem področju, kjer boste lažje dosegli želeno. Najprej pa se osredotočite na vzpostavitev ravnovesja in harmonije v sebi.

»Jaz sem harmonija.«

 

 

Sporočilo pod številko 3

Znate biti sami s seboj? Uživate v samoti in tišini? Vzemite si čas in si prisluhnite. Odkrijte, kaj vam govorita telo in duša. Bodite pripravljeni na nova, čudovita spoznanja, s katerimi boste kot oseba napredovali. Tišina je lahko izredno bogata, saj prinese novosti, razkrije darove, ki se jih ne zavedamo in omogoči, da vzpostavimo pristen stik s samim seboj.

»Vsak dan si vzamem čas zase.«

Sporočilo pod številko 4

Danes naredi prvi korak k temu, da se boste počutili varno. Otresite se strahov, ki vam preprečujejo, da bi v življenju uspeli ali izkusili nekaj novega. Razmislite, kaj potrebujete, da bi se počutili ljubljeno, varno in preskrbljeno. Zdaj imate priložnost, da najdete te občutke, začnite pa pri sebi. Prepoznajte svojo moč, s katero boste želeno lažje dosegli.

»V vsakem trenutku se počutim varno in ljubljeno.«

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite se za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj spoznanje, kaj vam podzavest sporoča, z angelskimi sporočili pa edinstveno usmeritev višjih energij. 

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram